Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kodinka w tej chwili nie ma ogłoszeń bo ją pozdejmowałam :placz:
W sobotę postaram się jej odnowić ogłoszenia,ale bardzo bym prosiła inne osoby o pomoc .Czym więcej ogłoszeń tym więcej szans na dom

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisałam prawdę. na początku bałam się trochę tego misiowatego psiaka ale okazało sięże mój strach był bezpodstawny bo to bardzo łagodna i przyjaźnie nastawiona do człowieka suczka

Posted

Szarotka napisał(a):
Moge pomoc. Tzn. nie ja, ale bazarek. Dajcie znac to zaraz dam cynk do osoby, ktora robi ogloszenia.

Jak tylko możesz to daj cynk bo ogłoszenia dla Kodinki są bardzo potrzebne.l

Posted

niebawem będę robiłą bazarek, którego przedmiotem będa kalendarze pomysłu "Patrycji".
Poprosiłam i Patrycja zrobiła też kalendarz kodince.
bazarek będzie polegał na tym, że uzyskane pieniążki ze sprzedaży kalendarza będą przekazane na psiaka który na nim jest nadrukowany.

[SIZE="3"]macie propozycje odnośnie ceny kalendarza.
1.) kalendarz ma format A4 (niektóre mogą być 1cm z szerokości jak i z długości krótsze)
2.) drukowane na specjalnym połyskliwym papierze lub na grubszym jak do dyplomów z lekko wpokłą fakturą

Posted

Naprawde śliczne kalendarze. Mi przyszedł do głowy taki pomysł, zeby wystawic taki bazarek z tymi kalendarzami, a osoby zamawiające mogłyby przesłąc dowolne zdięcie psiaka z jakim chciałyby taki kalendarz. Co wy na to? Czy Patrycja zgodziła by sie w ten sposób zrobic dla nas na konkretne zamówienie kilka takich kalendarzy?

Posted

CZYLI TAK: Patrycja się zgodziła, jak będę robić bazarek to wspomnę, że można dośłać dwa zdjęcia swojego 'prywatnego' psiaka zaznaczając które zdjęcie gdzie ma być wklejone a wzory będą do wyboru te z bazarku-będzie ich sporo bo każdy mamy niemal inny.

[SIZE="4"]jaką cenę proponujecie tych kalendarzy?