Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Rozumiem, że MyrkurDagur i Aneta355 wpłaciły za listopad a ciocia Agata wpłaciła dodatkowo 20 zł.

Właściwie nie wiem, jak to liczyć. Tak jak wspominałam wcześniej, ostatnio wpłacałam 26.10 i pytałam czy mam już posyłać kolejną wpłatę i zrozumiałam, że tak, dlatego wpłaciłam tym razem trochę wcześniej. Ale jeśli dobrze pamiętam, to chyba napisałaś, że te z 26.10 policzyłaś za listopad. To właściwie nie wiem, jak to ma być...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w końcu! ileż można czekać na swojego ludzia, ale jeśli trzeba aby był jedyny i kochany to warto!

kodinko wszystko będzie dobrze!

a czy będą nowe zdjęcia z domku za kikla dni????.........

Posted

U Kodinki jak na razie wszystko dobrze.Droga minęła spokojnie.Widać że Kodinka tęskni ale to normalne.Jej mała Pani dzieli sie z nią wszystkim co je i Kodince bardzo sie to podoba. Zjadły właśnie dwie kromki chleba z pasztetem ,parówkę i troszkę chrupek i poszły spać. :evil_lol:

Posted

ciapuś napisał(a):
U Kodinki jak na razie wszystko dobrze.Droga minęła spokojnie.Widać że Kodinka tęskni ale to normalne.Jej mała Pani dzieli sie z nią wszystkim co je i Kodince bardzo sie to podoba. Zjadły właśnie dwie kromki chleba z pasztetem ,parówkę i troszkę chrupek i poszły spać. :evil_lol:

Oj to dobrze że już są wiadomości o Kodi bo bardzo się martwiłam.
Kochana dziewczynka wie że musi być grzeczna.

Posted

Cioteczki z Warszawy polećcie jakiegoś dobrego i niedrogiego weta z Warszawy, bo Kodinka plami z dróg rodnych i mimo że wet który ja operował mówi że to się zdarza wolałabym aby jeszcze ktoś ją obejrzał

Posted

Cudnie, że domek już jest! Bardzo się cieszę!!!

Cytuję za Ciapuś bo ważne:
"Cioteczki z Warszawy polećcie jakiegoś dobrego i niedrogiego weta z Warszawy, bo Kodinka plami z dróg rodnych i mimo że wet który ja operował mówi że to się zdarza wolałabym aby jeszcze ktoś ją obejrzał"

Posted

Hm.............mam nadzieje, ze Kodince nie zaszkodzilo, jeden z moich psow zjadl firanki, musielismy zbudowac plot na podmorowce i dalej mieszkal z nami do konca swoich dni.
Mysle, ze ten plot plus podmorowka byl wiecej wart niz 5000 zl. Pies podkopywal sie do sasiada i robil mu kupki w ogrodzie, sasiad chcial nas wziac do sadu :):)

Posted

Brak mi słów. Totalnie nieodpowiedzialna kobieta... Idąc jej tokiem myślenia każdy z nas powinien się pozbywać psa, jeżeli coś zniszczy. Ja musiałam zrobić remont CAŁEGO przedpokoju po szczenięcych wybrykach mojej suczki.
Czy nie przyszło jej do głowy,ze psiak jednak sporo czasu spędził u Zuzki i za nią tęskni? Dlaczego nie dała jej szansy? :(

Posted

Hm...........musieli chyba zostawic ja na jakis czas sama, co oczywiscie jest bardzo ryzykowne jak sie ma nowego psa na stanie:roll::roll::roll::roll:
Bardzo mi zal psa, ktory pewnie sie bardzo ucieszy jak wroci do Zuzki :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

nie wierzę, tak się zapowiadało cudownie, nowa właścicielka takie miała podobno doświadczenie z dużymi psami, brak odpowiedzialności!!!!! no jak tak można????????
Kodi sama w domu została? i wtedy się oknem zajeła? no przecież mogli jej jakąś kosteczkę zostawić dla zajęcia, ech.........
i co teraz?????????????????????????????????????????