zuzka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No właśnie trwa a mnie aż serducho momentami przestaje bić .Chyba się poryczę. Quote
Negri_2008 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cytuje sms od Laury: "DOMEK FAJNY" :multi::multi::multi: Relacja z wizyty będzie wtedy, gdy Laura będzie mogła wejść na dogo Quote
aneta355 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kodinko to Ty się już chyba pakować możesz :roll: :multi: Quote
Laura1108 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wg mnie kodusia powinna sie pakować . Pani Agnieszka bardzo fajna kobietka mieszka z córcią 4 letnią , obie czekają z utęsknieniem aż psiak wypełni pustkę w ich domu . Córeczka przybiegła do mnie z wydrukowanym zdjęciami Kodinki i chwaliła się , że będzie miała takiego pieska w kropki :loveu: Pani chyba z lekka psiarka , siedzi czyta fora psie , szukała dla siebie przyjaciela na wszelkich portalach oraz była w jakimś dziwnym "przytulisku" gdzieś za Tłuszczem ( sprawa do sprawdzenia jakos nie kojarzę tam schronu ) urzekła obie dziewczyny włąsnie Kodi . Pani Agnieszka miała w swoim życiu kaukazy więc wie o co chodzi w wychowaniu duzego psa . Nastawiona jest na pracę z psem gdyby pojawiło się niszczenie i siaknie w domu . Co do sterylki to Pani mówiła , że lepiej by sunia troszkę po sterylce odpoczęła więc może tak w kilka dni po zabiegu by zabrała Kodi . Najalpeszy byłby piątek na tarnsport suni p[oniewazż Pani nie ma już urlopu a chciałąby z sunią pobyć nim ją zosatwi samą na zcas pracy . Jeżeli jest taka opcja to chociąz do połowy drogi Pani prosiłaby o pomoc w transporcie gdyż mogłaby pojechać tylko w piątek po pracy więc po godzinie 16 z dzieckiem . Gecyzja należy do Was ja Pania poinformowałąm , że ktoś skontaktuje się i poiwe czy Kodi przyjedzie :) Z racji tego , że Pani mieszka jakieś 500 metró ode mnie a może nawet tego nie ma to na pewno będę widywała dziewczyny tym bardziej , że na wprost tej zabudowy , a któej mieszkałaby kodi mam rodzinę i to najbliższą gdzie dość często bywam i spaceruje tamtędy . Jestem tez umówiona z P. Agnieszką na wyjazd by mi pokazała gdzie jest ten schorn za Tłuszxczem w jakimś drewanianym domu . Reasumując kobieta rozumna , chcąca zapewnic psu straszemu domek ponieważ takie mają najciężej a młodziaki to zaraz znajdują sowje domki . A Kodusia to chyba będzie spała z Marysią - cócią p. Agnieszki tak już wspominała a mała ma spoor miejsca w pokoju i w swoim łóżku . W ogóle po zza tym , że ludzie super to i domek ładny , duży i kawałek działki ma jednak na budę miesjca w nim nie ma jak coś więc spokojnie . Quote
zuzka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kodi nie załatwia się w domu ani też nie niszczy. Widać że domek jest fajny więc dziewczynka szykuje się do sterylki no i później do przeprowadzki. Quote
aneta355 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kodinko bardzo się cieszę, warto było czekać :multi::multi::multi: Quote
zuzka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Świetnie by było jak by P.Agnieszka zalogowała się na dogo :cool1::cool1::cool1: Quote
SARA.dierra Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Negri_2008 napisał(a): nie oddychajcie :evil_lol: MOŻNA ODDYCHAĆ ????????:cool3: Quote
ciapuś Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 super wieści Czy jest ktoś z Łodzi kto pomógł by mi przetransportować Kodinke do weterynarza na sterylkę Ja niestety nie jestem zmotoryzowana Quote
agata51 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ciapuś napisał(a):super wieści Czy jest ktoś z Łodzi kto pomógł by mi przetransportować Kodinke do weterynarza na sterylkę Ja niestety nie jestem zmotoryzowana Kiedy i o której? Quote
ciapuś Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 jutro będę u weterynarza i umówię konkretny termin jeśli znajdzie się ktoś kto mi pomoże ją przetransportować. Bo są dwie opcje albo Kodinka ma robiony zabieg na miejscu tzn w klinice obok siebie i koszt tego zabiegu to 320zł i nie trzeba jej wozić. albo jedzie do p.Magdy do której mam 100% zaufanie i na pewno będzie taniej ale trzeba ją przetransportować z Kalinowej na Widzew i po 3-4 godzinach z powrotem Quote
Laura1108 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A czy już zdecydowałście cioteczki czy Kodincia przyjedzie do obskurnego Wołomina ?? Quote
ciapuś Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 No pewnie że tak ,tylko musimy ja najpierw wysterylizować Quote
MyrkurDagur Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Zaglądam po weekendzie i czytam, że domek dla Kodinki zapowiada się bardzo dobrze :loveu: Czekam, więc na dalsze wieści i mocno za Kodinkę kciuki trzymam ;) Quote
ciapuś Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Negri_2008 czy możesz napisać jakie są wpłaty na Kodinke i porozsyłać pw do osób które się deklarowały wpłacać bo DT był zapłacony do 06.11 Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dopiero dotarłam a tu taka informacja! :crazyeye::loveu::multi: Kodi się pakuje! No to szybko ciachanko i wiooo do domku :D Quote
Negri_2008 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='ciapuś']Negri_2008 czy możesz napisać jakie są wpłaty na Kodinke i porozsyłać pw do osób które się deklarowały wpłacać bo DT był zapłacony do 06.11 oczywiście, dziś będą podane wpłaty a do ociągających się poślę pm :lol: Quote
Negri_2008 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Negri_2008'] Zrobiłam przelew dla Kodi na kwotę 105 zł czyli za 7 dni pobytu. Kodi ma opłacony dt do 27 października. W kasie zostało 10 zł :-( To jest ostatni przelew, jaki wyszedł z mojego konta. Na dzień 23 października stan konta Kodi wynosił 10 zł. Wpłaty; Negri_2008 - 20 zł Ra_dunia - 20 zł Bico - 10 zł Aneta355 - 20 zł (za październik) Agata51_ 20 zł MyrkurDagur - 10 zł ____________________ RAZEM: 100 zł W kasie jest więc 110 zł. Czekamy na wpłatę od cioci Aneta355 za listopad ;) Chyba starczy jeszcze na tydzien pobytu ;) Quote
ciapuś Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Sterylizacja Kodinki umówiona na środę Potem kilka dni na dojście do siebie i Kodinka ,20 lub 21 jedzie do swojego wyczekanego domku Quote
zuzka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Negri_2008']To jest ostatni przelew, jaki wyszedł z mojego konta. Na dzień 23 października stan konta Kodi wynosił 10 zł. Wpłaty; Negri_2008 - 20 zł Ra_dunia - 20 zł Bico - 10 zł Aneta355 - 20 zł (za październik) Agata51_ 20 zł MyrkurDagur - 10 zł ____________________ RAZEM: 100 zł W kasie jest więc 110 zł. Czekamy na wpłatę od cioci Aneta355 za listopad ;) Chyba starczy jeszcze na tydzien pobytu ;) O to pare cioteczek nie wywiązuje się ze stałych deklaracji :shake:,a za kodinke trzeba zapłacić za 14 dni.:cool1: Quote
Szarotka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ratunku ! Ten piesek ma tylko czas do soboty: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/piekny-porzucony-rudzik-potrzebuje-domu-lodz-173007/index3.html Quote
Recommended Posts