Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wg mnie kodusia powinna sie pakować . Pani Agnieszka bardzo fajna kobietka mieszka z córcią 4 letnią , obie czekają z utęsknieniem aż psiak wypełni pustkę w ich domu . Córeczka przybiegła do mnie z wydrukowanym zdjęciami Kodinki i chwaliła się , że będzie miała takiego pieska w kropki :loveu:

Pani chyba z lekka psiarka , siedzi czyta fora psie , szukała dla siebie przyjaciela na wszelkich portalach oraz była w jakimś dziwnym "przytulisku" gdzieś za Tłuszczem ( sprawa do sprawdzenia jakos nie kojarzę tam schronu ) urzekła obie dziewczyny włąsnie Kodi . Pani Agnieszka miała w swoim życiu kaukazy więc wie o co chodzi w wychowaniu duzego psa . Nastawiona jest na pracę z psem gdyby pojawiło się niszczenie i siaknie w domu . Co do sterylki to Pani mówiła , że lepiej by sunia troszkę po sterylce odpoczęła więc może tak w kilka dni po zabiegu by zabrała Kodi . Najalpeszy byłby piątek na tarnsport suni p[oniewazż Pani nie ma już urlopu a chciałąby z sunią pobyć nim ją zosatwi samą na zcas pracy .

Jeżeli jest taka opcja to chociąz do połowy drogi Pani prosiłaby o pomoc w transporcie gdyż mogłaby pojechać tylko w piątek po pracy więc po godzinie 16 z dzieckiem .

Gecyzja należy do Was ja Pania poinformowałąm , że ktoś skontaktuje się i poiwe czy Kodi przyjedzie :)

Z racji tego , że Pani mieszka jakieś 500 metró ode mnie a może nawet tego nie ma to na pewno będę widywała dziewczyny tym bardziej , że na wprost tej zabudowy , a któej mieszkałaby kodi mam rodzinę i to najbliższą gdzie dość często bywam i spaceruje tamtędy .
Jestem tez umówiona z P. Agnieszką na wyjazd by mi pokazała gdzie jest ten schorn za Tłuszxczem w jakimś drewanianym domu .

Reasumując kobieta rozumna , chcąca zapewnic psu straszemu domek ponieważ takie mają najciężej a młodziaki to zaraz znajdują sowje domki .

A Kodusia to chyba będzie spała z Marysią - cócią p. Agnieszki tak już wspominała a mała ma spoor miejsca w pokoju i w swoim łóżku . W ogóle po zza tym , że ludzie super to i domek ładny , duży i kawałek działki ma jednak na budę miesjca w nim nie ma jak coś więc spokojnie .

Posted

Kodi nie załatwia się w domu ani też nie niszczy. Widać że domek jest fajny więc dziewczynka szykuje się do sterylki no i później do przeprowadzki.

Posted

ciapuś napisał(a):
super wieści
Czy jest ktoś z Łodzi kto pomógł by mi przetransportować Kodinke do weterynarza na sterylkę
Ja niestety nie jestem zmotoryzowana

Kiedy i o której?

Posted

jutro będę u weterynarza i umówię konkretny termin jeśli znajdzie się ktoś kto mi pomoże ją przetransportować.
Bo są dwie opcje
albo Kodinka ma robiony zabieg na miejscu tzn w klinice obok siebie i koszt tego zabiegu to 320zł i nie trzeba jej wozić.
albo jedzie do p.Magdy do której mam 100% zaufanie i na pewno będzie taniej ale trzeba ją przetransportować z Kalinowej na Widzew i po 3-4 godzinach z powrotem

Posted

[quote name='ciapuś']Negri_2008
czy możesz napisać jakie są wpłaty na Kodinke i porozsyłać pw do osób które się deklarowały wpłacać bo DT był zapłacony do 06.11

oczywiście, dziś będą podane wpłaty a do ociągających się poślę pm :lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']
Zrobiłam przelew dla Kodi na kwotę 105 zł czyli za 7 dni pobytu.
Kodi ma opłacony dt do 27 października.

W kasie zostało 10 zł :-(

To jest ostatni przelew, jaki wyszedł z mojego konta.

Na dzień 23 października stan konta Kodi wynosił 10 zł.

Wpłaty;

Negri_2008 - 20 zł
Ra_dunia - 20 zł
Bico - 10 zł
Aneta355 - 20 zł (za październik)
Agata51_ 20 zł
MyrkurDagur - 10 zł

RAZEM: 100 zł

W kasie jest więc 110 zł.

Czekamy na wpłatę od cioci Aneta355 za listopad ;)

Chyba starczy jeszcze na tydzien pobytu ;)

Posted

[quote name='Negri_2008']To jest ostatni przelew, jaki wyszedł z mojego konta.

Na dzień 23 października stan konta Kodi wynosił 10 zł.

Wpłaty;

Negri_2008 - 20 zł
Ra_dunia - 20 zł
Bico - 10 zł
Aneta355 - 20 zł (za październik)
Agata51_ 20 zł
MyrkurDagur - 10 zł

RAZEM: 100 zł

W kasie jest więc 110 zł.

Czekamy na wpłatę od cioci Aneta355 za listopad ;)

Chyba starczy jeszcze na tydzien pobytu ;)

O to pare cioteczek nie wywiązuje się ze stałych deklaracji :shake:,a za kodinke trzeba zapłacić za 14 dni.:cool1: