Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SARA.dierra']witaj Negri - sory że tu u Kodi , ale dogo chodzi jak chce i trudno mi sie dostać w niektóre miejsca - mam twoje bazarkowe kolczyki - które krążyły wokół twojego domku i wróciły , zapłaciłam listonoszowi za powrót , ale dalej nie wiem co z kolczykami , i dlaczego nie dotarły do ciebie - jest napisane że podwójnie awizowane - nie wiem czy znowu ci wysyłać , bo to już będzie trzecia opłata pocztowa, a nie wiedząć czemu nie odebrane nie wiem czy znowu do mnie nie wróci - to był chyba bazarek Kodinki

ps . kiedy Kodi będzie w swoim własnym domku ? zima idzie - święta... a pies bez swojego człowieka ...[/QUOTE]
Zrób tak - jak zaproponowałam parę tygodni temu - wystaw kolczyki na kolejny bazarek dla jakiegoś psiaka i napisz, ile mam zwrócić za przesyłkę.

Posted

[quote name='ciapuś'][CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]Cioteczki i Wujkowie potrzebujemy kogoś z okolic Warszawy do wizyty przedadopcyjnej dla Kodinki[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/QUOTE]

Adres poproszę :lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']oj, cioteczko.
Ale Ci będzie smutno, wyobrażam sobie :-?[/QUOTE]

Baaardzo smutno :shake: dużo czasu spędziłyśmy razem.Ale dobrze że znalazł się dla niej domek .Czas pomóc następnej biedulce.

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Poprosiłam o wizytę Laurę1108.

Ona mieszka tak blisko tej Pani, że już chyba bliżej nie można (ulicę obok).

Na pewno wszystko dobrze sprawdzi i nam opisze ;)

To sytuacja idealna zawsze moze Kodi potem odwiedzac i dawac cynk na forum :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
To sytuacja idealna zawsze moze Kodi potem odwiedzac i dawac cynk na forum :):)

Jak wszystko dobrze się ułoży obie Panie będą się spotykać na psich spacerach :evil_lol:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Zrób tak - jak zaproponowałam parę tygodni temu - wystaw kolczyki na kolejny bazarek dla jakiegoś psiaka i napisz, ile mam zwrócić za przesyłkę.

Negri nic - albo heh jest co∟s co możesz zwrócić za przesyłkę :lol: za przesyłke zapłać mi cudownym domkiem dla Kodi - powiedz " czary mary , hokup pokus i już :diabloti: domek ma byc najlepszy na świecie - ukochany i ciepły