ciapuś Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 no i niestety wstawiłam na cafeanimal kilka psów i żadnemu nie udało sie znaleźć w Metrze :-( Quote
Negri_2008 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='SARA.dierra']witaj Negri - sory że tu u Kodi , ale dogo chodzi jak chce i trudno mi sie dostać w niektóre miejsca - mam twoje bazarkowe kolczyki - które krążyły wokół twojego domku i wróciły , zapłaciłam listonoszowi za powrót , ale dalej nie wiem co z kolczykami , i dlaczego nie dotarły do ciebie - jest napisane że podwójnie awizowane - nie wiem czy znowu ci wysyłać , bo to już będzie trzecia opłata pocztowa, a nie wiedząć czemu nie odebrane nie wiem czy znowu do mnie nie wróci - to był chyba bazarek Kodinki ps . kiedy Kodi będzie w swoim własnym domku ? zima idzie - święta... a pies bez swojego człowieka ...[/QUOTE] Zrób tak - jak zaproponowałam parę tygodni temu - wystaw kolczyki na kolejny bazarek dla jakiegoś psiaka i napisz, ile mam zwrócić za przesyłkę. Quote
Ra_dunia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kodinka wędruje pokazać się na pierwszej :) Quote
ciapuś Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B]Cioteczki i Wujkowie potrzebujemy kogoś z okolic Warszawy do wizyty przedadopcyjnej dla Kodinki[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='ciapuś'][CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]Cioteczki i Wujkowie potrzebujemy kogoś z okolic Warszawy do wizyty przedadopcyjnej dla Kodinki[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE] Adres poproszę :lol: Quote
zuzka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Oj Kodinko moja kochana aż mi serducho zadrżało Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='zuzka']Oj Kodinko moja kochana aż mi serducho zadrżało[/QUOTE] oj, cioteczko. Ale Ci będzie smutno, wyobrażam sobie :-? Quote
zuzka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Negri_2008']oj, cioteczko. Ale Ci będzie smutno, wyobrażam sobie :-?[/QUOTE] Baaardzo smutno :shake: dużo czasu spędziłyśmy razem.Ale dobrze że znalazł się dla niej domek .Czas pomóc następnej biedulce. Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Poprosiłam o wizytę Laurę1108. Ona mieszka tak blisko tej Pani, że już chyba bliżej nie można (ulicę obok). Na pewno wszystko dobrze sprawdzi i nam opisze ;) Quote
zuzka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 No to trzymamy kciukasy żeby ten domek był taki wymarzony dla Kodinki. Quote
Szarotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Negri_2008 napisał(a):Poprosiłam o wizytę Laurę1108. Ona mieszka tak blisko tej Pani, że już chyba bliżej nie można (ulicę obok). Na pewno wszystko dobrze sprawdzi i nam opisze ;) To sytuacja idealna zawsze moze Kodi potem odwiedzac i dawac cynk na forum :):) Quote
Negri_2008 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Szarotka napisał(a):To sytuacja idealna zawsze moze Kodi potem odwiedzac i dawac cynk na forum :):) Jak wszystko dobrze się ułoży obie Panie będą się spotykać na psich spacerach :evil_lol: Quote
SARA.dierra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Negri_2008 napisał(a):Zrób tak - jak zaproponowałam parę tygodni temu - wystaw kolczyki na kolejny bazarek dla jakiegoś psiaka i napisz, ile mam zwrócić za przesyłkę. Negri nic - albo heh jest co∟s co możesz zwrócić za przesyłkę :lol: za przesyłke zapłać mi cudownym domkiem dla Kodi - powiedz " czary mary , hokup pokus i już :diabloti: domek ma byc najlepszy na świecie - ukochany i ciepły Quote
zuzka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 I co z tą wizytą ? kiedy odbędzie się ? Czekamy z niecierpliwością na wieści ...... Quote
Negri_2008 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wizyta jutro o godzinie 11 przed południem. Trzymajcie kciuki i nie oddychajcie :evil_lol: Ja jestem bardzo dobrej myśli :lol: ps. Sierra - :loveu: Quote
zuzka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No to wstrzymujemy powietrze zaciskamy kciukaski :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: i czekamy na wieści z wizyty przed-adopcyjnej. Quote
Recommended Posts