aneta355 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kodinka jaka zabawowa na filmikach, cudo :loveu: Quote
zuzka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kodinka:loveu::loveu::loveu: przypomina się Quote
Ra_dunia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Kodinka jaka cierpliwa :loveu: siła spokoju normalnie :evil_lol: Quote
zuzka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Podnosze Kodi i zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiateczne-serwetki-bazarek-na-kodinke-ciapulke-nie-tylko-do-26-10-a-149024/#post13164 Quote
Ra_dunia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kodinka biegnie na pierwszą pokazać swój piękny pychol :loveu: Quote
zuzka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kodi przypomina się .Coś liche są Kodinkowe finanse a to już pora na kolejny przelew . Quote
zuzka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ra_dunia napisał(a):Cicho coś u Kodinki... Oj to prawda u Kodi zrobiło się bardzo cicho Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Kodinka daj glos, bo Cie nie slychac :):) Quote
Ra_dunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Po pierwsze - Kodinka bardzo potrzebuje domku Po drugie - skoro jeszcze domku nie ma, to potrzebne są pieniążki na jej utrzymanie w hoteliku :modla: Która cioteczka porobi Kodince piękne ogłoszenia?? Quote
zuzka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Tak trzeba koniecznie poodnawiać Kodince ogłoszenia !!!! Quote
Negri_2008 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ciapuś pisała, ze poodnawiała ogłoszenia dla Kodi. Zuzka - napisz może w wielkim skrócie, jakie Kodi ma zalety. Spróbuje sklecić jakiś tekst do allegro ;) Zrobiłam przelew dla Kodi na kwotę 105 zł czyli za 7 dni pobytu. Kodi ma opłacony dt do 27 października. W kasie zostało 10 zł :-( Quote
Szarotka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ciapuś pisała, ze poodnawiała ogłoszenia dla Kodi. Zuzka - napisz może w wielkim skrócie, jakie Kodi ma zalety. Spróbuje sklecić jakiś tekst do allegro ;) Zrobiłam przelew dla Kodi na kwotę 105 zł czyli za 7 dni pobytu. Kodi ma opłacony dt do 27 października. W kasie zostało 10 zł :-( O to niedobrze :shake::shake::shake::shake: Quote
zuzka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Negri_2008 napisał(a):Ciapuś pisała, ze poodnawiała ogłoszenia dla Kodi. Zuzka - napisz może w wielkim skrócie, jakie Kodi ma zalety. Spróbuje sklecić jakiś tekst do allegro ;) Zrobiłam przelew dla Kodi na kwotę 105 zł czyli za 7 dni pobytu. Kodi ma opłacony dt do 27 października. W kasie zostało 10 zł :-( Kodi ma allegro wyróżnione KODINKA - duża łagodna sunia szuka domu (numer 778522961) O matko Kodinki finanse są tragiczne Cioteczki ze stałych deklaracji nie wywiązują się . Quote
zuzka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Szarotka napisał(a):O to niedobrze :shake::shake::shake::shake: I to baaardzo niedobrze !!! Quote
zuzka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [FONT=Arial Black]Cioteczki kochane pomocy skarbonka[/FONT][FONT=Arial Black] Kodinkowa jest pusta prosimy o pomoc ! ! ![/FONT] Quote
ciapuś Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 za kolejne 10dni ja zapłacę z pieniędzy zebranych z bazarków ,na psiaki z fundacji. Quote
Zofija Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Mój szef wziął by psa do ogrodu. Ma duży ogród, dużą, solidną, ocieplaną budę. Ale tak to musi być: duży pies, nieagresywny i posłuszny. Pies, który umie chodzić na smyczy, nie ciągnie i jest karny. Chodzi o to,ze on miał już psa dużego huskiego, ale ten pies go nie słuchał, UCIEKAŁ przez płot i chodził do sąsiadów dusić kury. Znalazł mu inny dom. Ja też mam psa w hoteliku- Aramiska, ale Aramis , nie bardzo na smycz. Pan Edward czesto chodzi na długie spacery wiec chciałby towarzysza. Pomyślałam o Kodi - bo tak mi wyglada na karnego piesa. Co Wy myslicie???? Czy ktoś może sie na temat charakteru Kodi wypowiedzieć??????? Quote
Szarotka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Suczki przewaznie nie uciekaja i sa spokojniesze tak generalnie. Quote
Negri_2008 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Zofija napisał(a):Mój szef wziął by psa do ogrodu. Ma duży ogród, dużą, solidną, ocieplaną budę. Ale tak to musi być: duży pies, nieagresywny i posłuszny. Pies, który umie chodzić na smyczy, nie ciągnie i jest karny. Chodzi o to,ze on miał już psa dużego huskiego, ale ten pies go nie słuchał, UCIEKAŁ przez płot i chodził do sąsiadów dusić kury. Znalazł mu inny dom. Ja też mam psa w hoteliku- Aramiska, ale Aramis , nie bardzo na smycz. Pan Edward czesto chodzi na długie spacery wiec chciałby towarzysza. Pomyślałam o Kodi - bo tak mi wyglada na karnego piesa. Co Wy myslicie???? Czy ktoś może sie na temat charakteru Kodi wypowiedzieć??????? Zuzka i Ciapuś - mają tu coś do powiedzenia :lol: Quote
Recommended Posts