Ra_dunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Kodinka na wywczasach :loveu: należy się jej :loveu: Quote
bico Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Negri_2008 napisał(a): ps. Bico, intryguje mnie to co masz w podpisie wiele osób to intryguje:evil_lol: sądzę, że każdy z nas ma taką osobę, na dogo lub w życiu codziennym, której mógłby "zadedykować" taki podpis:cool1: mój podpis tyczy się dwulicowej i obłudnej osoby z dogo i osoba ta wie, że jest to skierowane właśnie do niej:diabloti: na szczęście nie jest to nikt z tego wątku:lol: a przy okazji - kosmetyki dla cioteczek:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/avon-nie-tylko_kosmetyki-dla-4-bernardynow-do-15-09-2009-a-146161/ Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 nie ma to jak intrygujące podpisy ;) A tym czasem wyprowadzamy Kodinkę na wieczorny spacerek... może się ktoś w niej zakocha... Quote
Agata69 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Mam pytanie: Czy Koda jest sprawdzona jesli chodzi o koty/ Kto zajmuje sie adopcją? Gdzie jest teraz sunia? Czy jest wysterylizowana? Quote
Reno2001 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Agata69 napisał(a):Mam pytanie: Czy Koda jest sprawdzona jesli chodzi o koty/ Kto zajmuje sie adopcją? Gdzie jest teraz sunia? Czy jest wysterylizowana? Wysterylizowana jeszcze nie jest. Adopcja zajmuje się ciapuś. Osobiście sukę polecam, bo ją znam :diabloti:. Nie wiem tylko co z kotami :shake:. Quote
Agata69 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Reno2001 napisał(a):Wysterylizowana jeszcze nie jest. Adopcja zajmuje się ciapuś. Osobiście sukę polecam, bo ją znam :diabloti:. Nie wiem tylko co z kotami :shake:. W związku z tym proszę o kontakt ze mna ciapusia. Mam myśle dobry dom dla dużej suki w Łodzi. Mój telefon: 509 727 921 Warunek: pies musi lubic koty , bo w domu sa trzy. Quote
agata51 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ona może ganiać obce koty, ale domowe może kochać. Cioteczki, jak wy to sprawdzacie? Potrzebna mi ta wiedza jak cholera. A dużo psów znacie, które kotów (ani niczego ucieka) nie ganiają? Quote
Diora Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Stosunek do kotów należy sprawdzić dając zwierzakom trochę czasu. Jakiś czas temu dziewczyna chciała adoptować Hoovera, ale warunkiem było dobre nastawienie do kotów. No i w jego przypadku takie było, ale tylko początkowo. Później, w nowym domu rozkokosił się, ganiał kota i mu dokuczał. Oczywiście z powrotem po niego pojechałam... Quote
Negri_2008 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Diora napisał(a):Stosunek do kotów należy sprawdzić dając zwierzakom trochę czasu. Jakiś czas temu dziewczyna chciała adoptować Hoovera, ale warunkiem było dobre nastawienie do kotów. No i w jego przypadku takie było, ale tylko początkowo. Później, w nowym domu rozkokosił się, ganiał kota i mu dokuczał. Oczywiście z powrotem po niego pojechałam... No właśnie. Pewne są tylko takie sytuacje kiedy na pierwszy rzut oka widać, że pies goni koty. Jeżeli w pierwszych dniach nie reaguje źle na kota to nic nie oznacza. :shake: Szczególnie w przypadku psów adoptowanych wprost ze schroniska. Dlatego tak ważne jest aby jak najwięcej psów było na dt w domach bo tam jest najlepsza ich obserwacja Mają największe szanse, że nie wrócą :-( Quote
ciapuś Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Pomóżmy w spłacie długu :oops: Na ponad 400zł długu chorej na białaczkę Sarenki oraz na psy *FPR-ZwP* - do 20.09 Quote
ciapuś Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Ostatnio coś stanęły adopcje Ludzie gdzie jesteście takie cudo czeka na Was Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 I czemu ty Kodinko kotków nie lubisz... Kotki fajne są :) A może Kodinka jak Ciocie pisały, to tylko takie kotki co uciekają gania... ? Quote
SARA.dierra Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 negri ? wpłynęły pieniążki za bazarek ? a poza tym musi byc jakiś sposób, gdzieś czeka ktos na psine taka jak kodi tylko jak znaleźć drogę do domku ? Quote
Negri_2008 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 SARA.dierra napisał(a):negri ? wpłynęły pieniążki za bazarek ? a poza tym musi byc jakiś sposób, gdzieś czeka ktos na psine taka jak kodi tylko jak znaleźć drogę do domku ? Tak, jutro rano podam dokładną kwotę :loveu: Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Kodinka czeka na domek...nie zwlekaj. Quote
Ra_dunia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A co tak cicho u Kodinki? Dalej mała :evil_lol: wędruj na pierwszą. Quote
Negri_2008 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Zaglądam i patrzę czy są wieści z wakacji ale niiiiiiima :shake: Quote
Ra_dunia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Niech wypoczywają, ale zaraz potem, Kodinka - marsz do nowego domku :mad: ;) Quote
bico Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ra_dunia napisał(a): Kodinka - marsz do nowego domku :mad: ...bo najwyższa już pora ku temu:roll: Quote
ciapuś Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Też bym chciała aby już była w swoim domku :-( Quote
Recommended Posts