Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri_2008 napisał(a):

ps. Bico, intryguje mnie to co masz w podpisie

wiele osób to intryguje:evil_lol:
sądzę, że każdy z nas ma taką osobę, na dogo lub w życiu codziennym, której mógłby "zadedykować" taki podpis:cool1:
mój podpis tyczy się dwulicowej i obłudnej osoby z dogo i osoba ta wie, że jest to skierowane właśnie do niej:diabloti:

na szczęście nie jest to nikt z tego wątku:lol:

a przy okazji - kosmetyki dla cioteczek:cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/avon-nie-tylko_kosmetyki-dla-4-bernardynow-do-15-09-2009-a-146161/

Posted

Agata69 napisał(a):
Mam pytanie: Czy Koda jest sprawdzona jesli chodzi o koty/
Kto zajmuje sie adopcją?
Gdzie jest teraz sunia? Czy jest wysterylizowana?

Wysterylizowana jeszcze nie jest. Adopcja zajmuje się ciapuś.
Osobiście sukę polecam, bo ją znam :diabloti:. Nie wiem tylko co z kotami :shake:.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Wysterylizowana jeszcze nie jest. Adopcja zajmuje się ciapuś.
Osobiście sukę polecam, bo ją znam :diabloti:. Nie wiem tylko co z kotami :shake:.

W związku z tym proszę o kontakt ze mna ciapusia. Mam myśle dobry dom dla dużej suki w Łodzi. Mój telefon: 509 727 921
Warunek: pies musi lubic koty , bo w domu sa trzy.

Posted

Ona może ganiać obce koty, ale domowe może kochać. Cioteczki, jak wy to sprawdzacie? Potrzebna mi ta wiedza jak cholera. A dużo psów znacie, które kotów (ani niczego ucieka) nie ganiają?

Posted

Stosunek do kotów należy sprawdzić dając zwierzakom trochę czasu. Jakiś czas temu dziewczyna chciała adoptować Hoovera, ale warunkiem było dobre nastawienie do kotów. No i w jego przypadku takie było, ale tylko początkowo. Później, w nowym domu rozkokosił się, ganiał kota i mu dokuczał. Oczywiście z powrotem po niego pojechałam...

Posted

Diora napisał(a):
Stosunek do kotów należy sprawdzić dając zwierzakom trochę czasu. Jakiś czas temu dziewczyna chciała adoptować Hoovera, ale warunkiem było dobre nastawienie do kotów. No i w jego przypadku takie było, ale tylko początkowo. Później, w nowym domu rozkokosił się, ganiał kota i mu dokuczał. Oczywiście z powrotem po niego pojechałam...

No właśnie.
Pewne są tylko takie sytuacje kiedy na pierwszy rzut oka widać, że pies goni koty.
Jeżeli w pierwszych dniach nie reaguje źle na kota to nic nie oznacza. :shake:
Szczególnie w przypadku psów adoptowanych wprost ze schroniska.

Dlatego tak ważne jest aby jak najwięcej psów było na dt w domach bo tam jest najlepsza ich obserwacja
Mają największe szanse, że nie wrócą :-(

Posted

SARA.dierra napisał(a):
negri ? wpłynęły pieniążki za bazarek ? a poza tym musi byc jakiś sposób, gdzieś czeka ktos na psine taka jak kodi tylko jak znaleźć drogę do domku ?

Tak, jutro rano podam dokładną kwotę :loveu: