ciapuś Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Kodinka ma 2 obserwatorów na allegro ,ale niestety jak wiemy to nic nie znaczy Quote
bico Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ciapuś napisał(a):Kodinka ma 2 obserwatorów na allegro ,ale niestety jak wiemy to nic nie znaczy trzeba by im napisać, że to nie galeria i nie ma co "obserwować" i oglądać tylko trzeba kochać i adoptować:evil_lol: Quote
ciapuś Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Kodinka pozdrawia wszystkie Cioteczki i Wujków. Dziewczynka sprawuje się super.Jest bardzo grzeczna i pięknie się pilnuje. Wreszcie jest wolna i całe dnie spędza biegając po dworze Quote
bico Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ciapuś napisał(a):Kodinka pozdrawia wszystkie Cioteczki i Wujków. Dziewczynka sprawuje się super.Jest bardzo grzeczna i pięknie się pilnuje. Wreszcie jest wolna i całe dnie spędza biegając po dworze no bo pewnie Kodi jest jeszcze studentką, a dla studentów, jak wiadomo, wakacje jeszcze się nie skończyły:evil_lol: Super, że sunia ma takie wakacje, przydadzą się w jeszcze lepszej socjalizacji jej:multi: Quote
ciapuś Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 zapraszamy na bazarek Różności na Feniksa i jego koleżanke oraz na psy z*FPR-ZwP* - do 10.09 Quote
fona Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 wplacilam 25 zl dla Kodi z bazarku dla Czarusia, ktory poszedl do nowego domu Quote
Negri_2008 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Podnosimy Kodinkę, maluszka słodkiego :evil_lol: Quote
ewatonieja Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 z tego co widziałam jest obserwator na allegro:oops: Quote
SARA.dierra Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 zrobiłam przed chwilą przelew do Negri na Kodi z bazarku na 113 zł Quote
Negri_2008 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Dziękujemy :loveu: Wieczorem wstawię rozliczenie, bo kątem oka widziałam, że wpłynęły pieniążki od Fony i chyba od innych cioteczek ;) Quote
SARA.dierra Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 negri nie gniewaj się na mnie , ale nie wyrobiłam z pocztą dziś, bo jakiś pogrzeb w firmie i dentysta , teraz szybko dzieci na karate - oprócz twojej paczuszki wszystkie juz wysłane , tylko twoja - przepraszam , bazarkowe pieniążki pewnie dopiero jutro wpłyną, bo przelew zrobiłam przed sekundą - buziaki wielkie dla kodi :) - heh kodinka mi sie kojarzy z kodeiną, z opium z czymś co uzależnia , może uzależni swojego pańcia od swojej miłości :) Quote
Negri_2008 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Mamy wpłaty od: Fona - 25 zł Aneta355 - 20 zł Dzięki :loveu: Quote
zuzia63 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 to ja też wyślę już pieniądze dla uroczej suni :loveu: Quote
bico Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Kodinko, nie gniewaj się:oops: benie potrzebują pomocy:-( http://www.dogomania.pl/forum/f99/41-roznosci-dla-pieknych-pan-ich-domow_na-4-bernardyny_14-09-a-146004/ Quote
ciapuś Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Kodinka pozdrawia Wszystkich z wakacji Jest bardzo grzeczna i bardzo ładnie się pilnuje.Jest też bardzo czujna i musi wszystko wiedzieć co się wokół dzieje. Mam kilka zdjeć i filmik na telefonie ale niestety mój komputer ma focha i nie "widzi"komórki wiec nie mogę wstawić Quote
bico Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Cała nasza ekipa również Kodinkę pozdrawia:multi: Quote
Negri_2008 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ciapuś napisał(a):Kodinka pozdrawia Wszystkich z wakacji Jest bardzo grzeczna i bardzo ładnie się pilnuje.Jest też bardzo czujna i musi wszystko wiedzieć co się wokół dzieje. Mam kilka zdjeć i filmik na telefonie ale niestety mój komputer ma focha i nie "widzi"komórki wiec nie mogę wstawić Kodinko, pozdrwiamy Cie mordko. I czekamy tu aż się wywaczasujesz :evil_lol: ps. Bico, intryguje mnie to co masz w podpisie Quote
Recommended Posts