Szarotka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Faktycznie pieska wyglada jak by w zyciu zadnych problemow nie miala :multi::multi: Quote
bico Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kodi wygląda kwitnąco:loveu::loveu::loveu: foty idealne do ogłoszeń:cool3: Quote
NusiaiJa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ciapuś napisał(a):Super fotki Idealne do ogłoszeń Dziękuje cała przyjemność po mojej stronie :oops: polecam się na przyszłość Quote
bico Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='NusiaiJa'] ze swoim kolegą Małym na spacerze. :crazyeye::crazyeye: Mój czarny labrador też ma na imię Mały:cool3::cool3::cool3: Quote
czarna0987 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 oj da ona komuś sporo radości i jaką ozdobą by była każdego ogródka Quote
ciapuś Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Z bazarków Zuzki wpłynęło 101 zł Mam nadzieje że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu aby te pieniądze w całości przeznaczyć dla Kodinki,na preparaty witaminowe aby ją wzmocnić przed sterylką ,zwłaszcza że wyniki krwi były jeszcze na granicy normy. Na wszystko oczywiście będą brane faktury :p Quote
Negri_2008 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ciapuś napisał(a):Z bazarków Zuzki wpłynęło 101 zł Mam nadzieje że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu aby te pieniądze w całości przeznaczyć dla Kodinki,na preparaty witaminowe aby ją wzmocnić przed sterylką ,zwłaszcza że wyniki krwi były jeszcze na granicy normy. Na wszystko oczywiście będą brane faktury :p Ja się nie sprzeciwiam. Towary dotarły, dziękuję ;) Quote
aneta355 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Kodinko jak to możliwe, że taka piękna dama jeszcze bez domku. Może po wakacjach coś sie ruszy :roll: Quote
bico Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ciapuś napisał(a):Z bazarków Zuzki wpłynęło 101 zł Mam nadzieje że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu aby te pieniądze w całości przeznaczyć dla Kodinki,na preparaty witaminowe aby ją wzmocnić przed sterylką ,zwłaszcza że wyniki krwi były jeszcze na granicy normy. Na wszystko oczywiście będą brane faktury :p Jasne, że należy wspomóc Kodi witaminkami:lol: Kodi, a wszędzie tam, gdzie się na tych wakacjach pokazujesz, noś swoją chustę "Szukam domu", może ktoś Cię wypatrzy i pokocha:loveu::cool3: Quote
SARA.dierra Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 NusiaiJa napisał(a): ze swoim kolegą Małym na spacerze. ONA JEST PIĘKNA :loveu: Quote
zuzka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 bico napisał(a):Jasne, że należy wspomóc Kodi witaminkami:lol: Kodi, a wszędzie tam, gdzie się na tych wakacjach pokazujesz, noś swoją chustę "Szukam domu", może ktoś Cię wypatrzy i pokocha:loveu::cool3: Oczywiście ze będzie nosiła swoja chusteczkę bo w niej wzbudza większe zainteresowanie Quote
bico Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 zuzka napisał(a):Oczywiście ze będzie nosiła swoja chusteczkę bo w niej wzbudza większe zainteresowanie oby to zainteresowanie zaowocowało dobrym domkiem dla Kodi;) Quote
Ra_dunia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Super domek dla super Kodinki pilnie poszukiwany ;) Quote
SARA.dierra Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 BAZAREK DAŁ jakąś stówę z groszami - jak tylko wpłyną wszystkie wpłaty to szybciutko wpłacam do KODI - więc tak powolutku proszę o numer konta ;) Quote
bico Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 SARA.dierra napisał(a):BAZAREK DAŁ jakąś stówę z groszami - jak tylko wpłyną wszystkie wpłaty to szybciutko wpłacam do KODI - więc tak powolutku proszę o numer konta ;) pozwoliłam sobie wysłać numer konta Negri - to ona jest skarbnikiem Kodinki:lol: Quote
Negri_2008 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 bico napisał(a):pozwoliłam sobie wysłać numer konta Negri - to ona jest skarbnikiem Kodinki:lol: Tak jest, dziękuję bardzo ;) Quote
Negri_2008 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Melduje, że są wpłaty od: Negri - 20 zł Bico - 10 zł Ra_dunia - 20 zł Dziękujemy :loveu: A jak tam Księżna Pani na wakacjach? :evil_lol::loveu: Quote
ANETTTA Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 mam nadzieje ze po wakacjach juz bedzie miec dom czyli juz teraz zaraz Quote
Recommended Posts