zuzia63 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ponieważ Kodinka nie ma wystarczających deklaracji miesięcznych i nie zanosi się na to, żeby je miała proponuję wszelkie pieniądze z bazarków odkładać na jej sterylkę, natomiast do miesięcznego utrzymania będę dokładała 150zł, czyli razem 200zł m-nie. Czy tak może być? Quote
ciapuś Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 :Rose::Rose::Rose:zuzia63 Bardzo dziękuje:Rose::Rose: Quote
zuzia63 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ale jeżeli ktoś chciałby jeszcze coś dorzucić, to proszę się nie krępować ;) od przybytku głowa nie boli... tym bardziej, że sunia potrzebuje pieniędzy na sterylkę i czasem na piwo pewnie chciałaby wyskoczyć...:evil_lol: Quote
ciapuś Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Na koncie fundacji jest już praktycznie uzbierane na sterylkę. Z tej kwoty która jest na koncie odliczę tylko kilka złotych na preparat przeciw kleszczą aby nasza panienka pojechała zabezpieczona na wczasy :evil_lol: Mam też nadzieję że do października to ona znajdzie ten wymarzony domek :mad: Quote
Negri_2008 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='zuzia63']Ponieważ Kodinka nie ma wystarczających deklaracji miesięcznych i nie zanosi się na to, żeby je miała proponuję wszelkie pieniądze z bazarków odkładać na jej sterylkę, natomiast do miesięcznego utrzymania będę dokładała 150zł, czyli razem 200zł m-nie. Czy tak może być? Oj ciotuchna, ciotuchna :loveu::loveu: Quote
zuzia63 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wypoczywaj maleńka, bo jak wrócisz to do weta... wyciąć co-nieco;) Quote
ciapuś Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 zapraszam na bazarek NIE PRZEGAP OKAZJI :-) 5zł KUP TERAZ - dochód dla *FPR-ZwP* do 30.08 Quote
bico Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Negri_2008']Kodi ma w kasie:492 zł Zrobiłam przelew za 36 dni pobytu Kodi czyli do 30 września na kwotę 540 zł. Kodinka jest więc chwilowo pod kreską na 48 zł, które założyłam na poczet przyszłych wpłat od cioteczek ;) o matko...Kodi znowu pod kreską:-( i jeszcze Negri założyć musiała:oops: przyjdzie wypłata, to dorzucę moją comiesięczną dolę na DT:roll: Quote
zuzka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Dziękujemy za przelew i zaczynamy szykować się do wyjazdu .Ten urlop przyda się nam Kodi z resztą towarzystwa psiego będzie miała okazje porządnie się wyhasać.Będą mieli bardzo duuuży zagrodzony teren do biegania.Na pewno po przyjeździe będą fotki. Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 bico napisał(a):o matko...Kodi znowu pod kreską:-( i jeszcze Negri założyć musiała:oops: przyjdzie wypłata, to dorzucę moją comiesięczną dolę na DT:roll: Spoko, to nic wielkiego. Kodinka jedzie na wakacje, kto wie może pierwsze w życiu :razz: i to się liczy Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='zuzka']Dziękujemy za przelew i zaczynamy szykować się do wyjazdu .Ten urlop przyda się nam Kodi z resztą towarzystwa psiego będzie miała okazje porządnie się wyhasać.Będą mieli bardzo duuuży zagrodzony teren do biegania.Na pewno po przyjeździe będą fotki. ....tylko nam tu jakoś pusto będzie ....:-? jak to się robi, że w jednym poście zamieszcza się kilka cytatów? :oops: Quote
Ra_dunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Czeka nas wiele dni bez informacji o Kodince... Będziemy tęsknić... żeby mieć multicytat musisz wykupić abonament (z tego co pamiętam) Quote
Isadora7 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Negri_2008']....tylko nam tu jakoś pusto będzie ....:-? jak to się robi, że w jednym poście zamieszcza się kilka cytatów? :oops: [quote name='Ra_dunia']Czeka nas wiele dni bez informacji o Kodince... Będziemy tęsknić... żeby mieć multicytat musisz wykupić abonament (z tego co pamiętam) Nie musi jak widać :) Negri moja siostro z imienia i nazwiska musisz klikac na takie cudo i je zaczerwieniać a potem robisz i masz wszystkie zaznaczone cytaty w okienku :) Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Isadora7'] Negri moja siostro z imienia i nazwiska :) Isadoro, siostro moja, dziękuję Ci no i mam bukiet dla Ciebie ;) :Rose: Quote
zuzka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ra_dunia napisał(a):Czeka nas wiele dni bez informacji o Kodince... Będziemy tęsknić... Jak Ciapuś się zgodzi a przypuszczam że napewno tak to wiadomości o Kodi prześle przez Ciapusia a i może jakąś fotke przyśle nie będzie rewelacyjna bo przesłana telefonem alle chyba lepszy rydz nisz nic. Quote
NusiaiJa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Tak się składa, że Ja mam dzisiejsze aktualne zdjęcia Kodinki i gdybym mogła je tu wstawić to było by mi miło :oops: Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 NusiaiJa napisał(a):Tak się składa, że Ja mam dzisiejsze aktualne zdjęcia Kodinki i gdybym mogła je tu wstawić to było by mi miło :oops: To wstawiaj ;) Quote
SARA.dierra Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 NusiaiJa napisał(a):Tak się składa, że Ja mam dzisiejsze aktualne zdjęcia Kodinki i gdybym mogła je tu wstawić to było by mi miło :oops: prosiemy ślicznie :eviltong: Quote
NusiaiJa Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Prawy profil Mega ziew Kodinki ;) prawy profil i lewy profil Kodinka to jeden wielki puszek i pieszczoch. To nie ten pies z tych pierwszych zdjęć na dogo, gdzie stała zalękniona, osowiała i smutna. W tej chwili jest gotowa do wystąpienia na wystawie psów. Quote
ciapuś Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Super fotki Idealne do ogłoszeń Dziękuje Quote
Negri_2008 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kodinka jest poprostu piękna :crazyeye::loveu: Quote
Isadora7 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 ciapuś napisał(a):Super fotki Idealne do ogłoszeń Dziękuje Istotnie. Przepiękne foteczki... Prześliczna Kodinka Quote
ewatonieja Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 z każdym dniem coraz piekniejsza :loveu: Quote
Recommended Posts