Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spróbuje też coś nazbierac i wpłacić. Kodi jest cudna poprostu cudna. Oj wziełabym ją od razu gdyby nie moje diabliszcze Sambisko, które w domu tolreuje tylko siebie:angryy:
Wziełam ją ze schroniska dałąm całe moje serce i mam rozpiesczoną egositke;)

Posted

mogę zrobic malutki bazarek dla Kodinki - miałam przeznaczone dla Lady , ale Lady ma w tej chwili prawie 1000 zł i domek od września gdy się skończy kurować i wysterylizuje - dlatego warunek od września i wpłaty na jej konto zostały wstrzymane - bazarek moge zrobić najwcześniej w sobotę , - tydzień ciężki w pracy a po pracy brak sił - postaram sie częściej tu zaglądać - buziaki dla suni :loveu:

Posted

czarna0987 napisał(a):
Jaka śliczną Kodinka ma chusteczkę :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Może dzięki tej chusteczce Kodinka szybciej znajdzie tego swojego człowieka

Posted

Dziękujemy wszystkim cioteczkom za chęć pomocy. Nawet nie wiecie jakie to teraz ważne :loveu:

Kodi w chustce ( bez chustki też ) wygląda rewelacyjnie. Ani śladu dawnej Kodi, która "się poddała" :multi:

Posted

[quote name='Negri_2008']Wpłynęła kasa od cioci Bico - 10 zł :lol:
z adnotacją, że to dla Szamanka.

Rzeczywiste przeznaczenie tej wpłaty jest dla Kodi.

Jednocześnie na konto fundacji Bico wpłaciła 10 zł z tytułem dla Kodi.

Per saldo wszystko się zgadza oprócz imion psów, ale to drobiazg. Trzeba chyba tylko w notatkach konta fundacji zamienić imiona psów :lol:

tak zamotać, to tylko ja potrafię:oops: dobrze, że kwoty te same, tylko imiona różne:evil_lol:
ja Kodince 50 zł ekstra dorzucę na ten miesiąc:cool3: Już tym razem pamiętam, że przelew do Negri:evil_lol:

a Kodinka tymczasem marsz do dobrego domku i to szybciorem:cool3:

Posted

Zanim Kodinka pójdzie do domku to jeszcze potrwa, może by tak w wolnej chwili jakiś napad na bank zrobić? :evil_lol:

:Help_2: Kodinka bardzo potrzebuje naszej pomocy!

Posted

Ja mogę wystawić jeszcze raz allegro cegiełkowe ,ale tym razem trzeba by było je jakoś rozreklamować bo poprzednie nie cieszyło się wielką popularniejszą.

Posted

[quote name='ciapuś']Ja mogę wystawić jeszcze raz allegro cegiełkowe ,ale tym razem trzeba by było je jakoś rozreklamować bo poprzednie nie cieszyło się wielką popularniejszą.

może warto spróbować jeszcze raz

Posted

Zofija napisał(a):
Ciocie, napiszcie mi ile dokładnie brakuje do pełnej kwoty za Kodinke za ten miesiąc, mzoe mi sie uda znaleźć sponsora:cool3:

Z tego co mi wiadomo stałych deklaracji jest na 195zł
wiec brakuje 255 bo płacimy za DT450zł ,ale dochodzą wpłaty jednorazowe oraz kilka złotych z bazarków.Wiec trudno dokładnie określić ile brakuje w tym miesiącu