zuzia63 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Negri, wysłałam dzisiaj dla Kodinki 100zł. Strasznie się wstydzę, że możemy zuzce nawalić:oops: Quote
Zofija Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Spróbuje też coś nazbierac i wpłacić. Kodi jest cudna poprostu cudna. Oj wziełabym ją od razu gdyby nie moje diabliszcze Sambisko, które w domu tolreuje tylko siebie:angryy: Wziełam ją ze schroniska dałąm całe moje serce i mam rozpiesczoną egositke;) Quote
czarna0987 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Jaka śliczną Kodinka ma chusteczkę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
SARA.dierra Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 mogę zrobic malutki bazarek dla Kodinki - miałam przeznaczone dla Lady , ale Lady ma w tej chwili prawie 1000 zł i domek od września gdy się skończy kurować i wysterylizuje - dlatego warunek od września i wpłaty na jej konto zostały wstrzymane - bazarek moge zrobić najwcześniej w sobotę , - tydzień ciężki w pracy a po pracy brak sił - postaram sie częściej tu zaglądać - buziaki dla suni :loveu: Quote
zuzka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 czarna0987 napisał(a):Jaka śliczną Kodinka ma chusteczkę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Może dzięki tej chusteczce Kodinka szybciej znajdzie tego swojego człowieka Quote
zuzka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Cioteczki zobaczcie jak Kodinka wojuje z gnatkiem . Nawet nie wyobrażacie sobie jaki kawał dziewczyny zrobiło się z obżartusa. Quote
Diora Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 SARA.dierra napisał(a):na dywanach hihi :evil_lol: Coś Ty. Pewnie tak po sobie posprząta,że nie będzie śladu,że tam leżała :diabloti: Quote
Negri_2008 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dziękujemy wszystkim cioteczkom za chęć pomocy. Nawet nie wiecie jakie to teraz ważne :loveu: Kodi w chustce ( bez chustki też ) wygląda rewelacyjnie. Ani śladu dawnej Kodi, która "się poddała" :multi: Quote
bico Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='Negri_2008']Wpłynęła kasa od cioci Bico - 10 zł :lol: z adnotacją, że to dla Szamanka. Rzeczywiste przeznaczenie tej wpłaty jest dla Kodi. Jednocześnie na konto fundacji Bico wpłaciła 10 zł z tytułem dla Kodi. Per saldo wszystko się zgadza oprócz imion psów, ale to drobiazg. Trzeba chyba tylko w notatkach konta fundacji zamienić imiona psów :lol: tak zamotać, to tylko ja potrafię:oops: dobrze, że kwoty te same, tylko imiona różne:evil_lol: ja Kodince 50 zł ekstra dorzucę na ten miesiąc:cool3: Już tym razem pamiętam, że przelew do Negri:evil_lol: a Kodinka tymczasem marsz do dobrego domku i to szybciorem:cool3: Quote
zuzia63 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Zanim Kodinka pójdzie do domku to jeszcze potrwa, może by tak w wolnej chwili jakiś napad na bank zrobić? :evil_lol: :Help_2: Kodinka bardzo potrzebuje naszej pomocy! Quote
ciapuś Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Ja mogę wystawić jeszcze raz allegro cegiełkowe ,ale tym razem trzeba by było je jakoś rozreklamować bo poprzednie nie cieszyło się wielką popularniejszą. Quote
Brysio Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 CIOTKI potrzebna pomoc w głosowaniu! dziewczyna- dogomaniaczka ma szanse wygrac 50tys zł dla psow!! zostały tylko 4 dni Zajrzyj proszę na poniższy link i oddaj swój głos (można dziennie dużo, ale z róznych kont mailowych), http://paulinasmyk.dlaniepokonanych....smyk/index.htm Quote
Negri_2008 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='zuzia63']i co tu robić? :sadCyber: trzeba wysyłać wątek do kogo się da i prosić o pomoc Quote
zuzia63 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='ciapuś']Ja mogę wystawić jeszcze raz allegro cegiełkowe ,ale tym razem trzeba by było je jakoś rozreklamować bo poprzednie nie cieszyło się wielką popularniejszą. może warto spróbować jeszcze raz Quote
Zofija Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ciocie, napiszcie mi ile dokładnie brakuje do pełnej kwoty za Kodinke za ten miesiąc, mzoe mi sie uda znaleźć sponsora:cool3: Quote
SARA.dierra Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/kodinka-na-skraju-bankructwa-bez-grosza-przy-duszy-do-31sierpien-144647/#post12819565 TO TYLKO GROSZE , ALE MOŻE WIĘCEJ LUDZI W TEN SPOSÓB JA DOSTRZEŻE - TRZEBA SIĘ ŁAPAĆ CHOĆBY BRZYTWY Quote
ciapuś Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Zofija napisał(a):Ciocie, napiszcie mi ile dokładnie brakuje do pełnej kwoty za Kodinke za ten miesiąc, mzoe mi sie uda znaleźć sponsora:cool3: Z tego co mi wiadomo stałych deklaracji jest na 195zł wiec brakuje 255 bo płacimy za DT450zł ,ale dochodzą wpłaty jednorazowe oraz kilka złotych z bazarków.Wiec trudno dokładnie określić ile brakuje w tym miesiącu Quote
Recommended Posts