zuzka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 coś ta nasza Pani księgowa troche się zamotała w finanasach Kodinkowych a jej jeszcze kasy patrzeba na badania i sterylke. Quote
ciapuś Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Badania i sterylka będzie z kasy uzbieranej na koncie fundacji Quote
Negri_2008 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='zuzka']coś ta nasza Pani księgowa troche się zamotała w finanasach Kodinkowych a jej jeszcze kasy patrzeba na badania i sterylke. To prawda. Za dużo chyba wzięła na głowę i teraz ma za swoje Birma74 - mam Twoją wpłatę 25 zł Kodi ma w kasie 185 zł Quote
Ra_dunia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 :) A ja np jeszcze zawsze puszczam za jednym zamachem i na Kodinkę i na Elzę :) i sama ostatnio musiałam sprawdzić ile na którą :evil_lol: więc zupełnie się nie dziwię Negri, że może się zamotać ;) Quote
zuzia63 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Negri jest usprawiedliwiona - w pracy ma kocioł, nie ma wody do picia a papier toaletowy szary i szorstki:evil_lol: to zbyt wiele jak na jedną Negri;) Quote
zuzka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Negri_2008']To prawda. Za dużo chyba wzięła na głowę i teraz ma za swoje Kodi ma w kasie 185 zł Każdemu może się zdarzyć nie martw się cioteczko jesteś usprawiedliwiona i rozgrzeszona.:evil_lol:. 50 doszła . Quote
zuzia63 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 i tak do znudzenia mogłabym na nią patrzeć, śliczna, mądra dziewczynka Quote
birma74 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 pięknotko hopsaj wysoko,niech cię dobra dusza wypatrzy:multi: Quote
ewatonieja Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Kodince zawiozłam dzisiaj 3x puszki po 1,2 kg podobno zachowuje sie jakby miała dostać cieczki podobno miała mieć robione badania i sterylke? Quote
zuzka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 I to szybko idziemy bo już się błysk a Kodinka nie lubi burzy Quote
zuzka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 No brakuje mi kolan tak grzmi że aż psioki do szafki chcą się pochowac niemało co by laptop wylądował na podłodze Quote
aneta355 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Piękna Kodinko, dziwne, że tak długo czekasz na domek :-o Quote
ciapuś Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Ra_dunia napisał(a):co ze sterylką? Kodinka miała ogromną anemie kiedy ją zabieraliśmy ze schroniska a,minął dopiero miesiąc jak jest na dobrym jedzonku i witaminkach więc dopiero teraz będzie można sprawdzić czy anemia się cofnęła. Z tego co wiem Kodinka prawdopodobnie zaczyna mieć cieczkę więc sterylka się odwlecze bo nie będzie nikt ryzykować krwotoku,a w czasie cieczki wszystkie narządy są "rozpulchnione" i właśnie tym to grozi. Quote
Diora Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Po cieczce też się czeka około 2 miesięcy do tzw. "ciszy hormonalnej". Czyli pewnie jeszcze trochę czasu minie... Quote
ciapuś Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Kodinka jutro będzie miała zrobione badania krwi Zuzka wielkie dzięki za pomoc Quote
ewatonieja Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 może ja pomacają i stwierdzą czy to juz czy jeszcze troche do cieczki niedobrze by było gdyby musiała tyle czekać... wiadomo ze zuzce bedzie cholernie cięzko odgonić stado latające za suczką i przypilnować żeby Kodinka zachowywałą się na poziomie :cool3: Quote
zuzka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Zapraszam na pozostałe bazarki \ Bazarkowe różności część II na *FPR-ZwP*10.08 :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
zuzka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Wet powiedział że jak jeszcze nie ma cieczki to można by było dać jej zastrzyk na opóźnienie i ją szybko ciachnąć no ale ja się na tym nie znam i to ciotki muszą podjąć decyzje.Cioteczko Ciapus nie ma za co dziękować . Quote
Recommended Posts