Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzka']coś ta nasza Pani księgowa troche się zamotała w finanasach Kodinkowych a jej jeszcze kasy patrzeba na badania i sterylke.

To prawda. Za dużo chyba wzięła na głowę i teraz ma za swoje

Birma74 - mam Twoją wpłatę 25 zł

Kodi ma w kasie 185 zł

Posted

:) A ja np jeszcze zawsze puszczam za jednym zamachem i na Kodinkę i na Elzę :) i sama ostatnio musiałam sprawdzić ile na którą :evil_lol: więc zupełnie się nie dziwię Negri, że może się zamotać ;)

Posted

[quote name='Negri_2008']To prawda. Za dużo chyba wzięła na głowę i teraz ma za swoje
Kodi ma w kasie 185 zł
Każdemu może się zdarzyć nie martw się cioteczko jesteś usprawiedliwiona i rozgrzeszona.:evil_lol:. 50 doszła .

Posted

Ra_dunia napisał(a):
co ze sterylką?

Kodinka miała ogromną anemie kiedy ją zabieraliśmy ze schroniska a,minął dopiero miesiąc jak jest na dobrym jedzonku i witaminkach więc dopiero teraz będzie można sprawdzić czy anemia się cofnęła.
Z tego co wiem Kodinka prawdopodobnie zaczyna mieć cieczkę więc sterylka się odwlecze bo nie będzie nikt ryzykować krwotoku,a w czasie cieczki wszystkie narządy są "rozpulchnione" i właśnie tym to grozi.

Posted

może ja pomacają i stwierdzą czy to juz czy jeszcze troche do cieczki niedobrze by było gdyby musiała tyle czekać... wiadomo ze zuzce bedzie cholernie cięzko odgonić stado latające za suczką i przypilnować żeby Kodinka zachowywałą się na poziomie :cool3:

Posted

Wet powiedział że jak jeszcze nie ma cieczki to można by było dać jej zastrzyk na opóźnienie i ją szybko ciachnąć no ale ja się na tym nie znam i to ciotki muszą podjąć decyzje.Cioteczko Ciapus nie ma za co dziękować .