Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stęskniłam się za Kodinką przez te kilka dni, a ona pięknieje z dnia na dzień:lol:
tylko to imię ma trochę za długie, może wołać ją po prostu - Kodi

no i koniecznie trzeba popracować nad finansami suńki

Posted

zuzia63 napisał(a):
Stęskniłam się za Kodinką przez te kilka dni, a ona pięknieje z dnia na dzień:lol:
tylko to imię ma trochę za długie, może wołać ją po prostu - Kodi

no i koniecznie trzeba popracować nad finansami suńki

Ciotki zaniedbują Kodinke mało co do niej zaglądają .Kodinka jak tylko usłyszy pierwsze litery swojego imienia Kodi to już wie że to do niej się mówi no ale Ciotka co pomyliło Ci się :diabloti::diabloti::diabloti: zamieniłas sunie na psa?

Posted

Nie pomyliłam:shake: Kodi to takie chyba "obojniackie" imię:oops:
dopiero jak usłyszałam na filmiku, dotarło do mnie, że to imię jest za długie i niezbyt wygodne w przywoływaniu psa;)

Negri, co by tu zrobić z finansami? Chyba już nie ma kasy:-( chyba muszę załapać się na drugi etat

Posted

Myślę że od następnego tygodnia zabierzemy sie za powtórne badania i jeśli wyjdą ok to umawiamy panienkę na sterylizację
Więc kasa będzie bardzo potrzebna

Posted

Jaki cudny pychol :)
A ja lubię długie imiona u psów :roll: zawsze można je skrócić :) za to jak do mojego zwracam się per Melchiorze to od razu wie, że coś nabroił :evil_lol:
A do Kodinki to nawet nie da się tak niezdrobniale - za to można Kodi, Dinka, Koduś - założę się, że na każde reaguje ;)

Posted

A mój staruszek ma Dingo na imię, czyli krótko a ja do niego per "Dingunieczku" albo "Dinguniuniu" czasami przemawiam :evil_lol::loveu:

Kodinka (kruszynka) - bardzo ładnie kontrasuje z wymiarami suni :lol:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Jaki cudny pychol :)
A ja lubię długie imiona u psów :roll: zawsze można je skrócić :) za to jak do mojego zwracam się per Melchiorze to od razu wie, że coś nabroił :evil_lol:
A do Kodinki to nawet nie da się tak niezdrobniale - za to można Kodi, Dinka, Koduś - założę się, że na każde reaguje ;)
To prawda że na każde reaguje ona bardzo lgnie do człowieka i jak się do niej odezwie to jest gotowa wepchnąć się na kolana niczym malusi psiaczek.

Posted

Kodinko hopsaj po domek:loveu: jak mi się uda to podeślę jakąś kaskę w przyszłym tygodniu,w tym tygodniu,mało pracy mam ludziska sobie włoski poobcinały i na wakacje wyjechały:shake:Mizianka dla Kodinki i pozdrowienia dla cioteczek:loveu:

Posted

Kodinka na kolanach...
no, cóż, mój borys też bardzo długo starał się zapakować na kolana, chyba pamiętał, że kiedyś się mieścił, a tu nagle...jedna łapa wchodzi:evil_lol:

kochane, wielkie pychole!

Posted

Wpłaty:
Aneta355 - 20 zł
Małgosia99 - 20 zł
Zuzia63 - 200 zł
Bico - 10 zł
Maszaberla 50 zł
Ra_dunia - 60 zł
Negri_2008 - 20 zł
MyrkurDagur - 10 zł
Agata51 - 20 zł
Fona - 220 zł
Zuzek - 20 zł
Bico - 10 zł
Ra_dunia - 20 zł
Ra_dunia - 50 zł
Forum Schronisko i adopcje - 50 zł
Bjuta - 50 zł (na sterylkę)
Fona - 65 zł
Aneta355 - 20 zł
MyrkurDagur - 10 zł
Agata51 - 20 zł
Negri_2008 - 20 zł

RAZEM: 985 zł

Wydatki:
150 zł - 22 czerwca - 1 lipca
225 zł - 2 - 16 lipca
250+50 zł - 17 lipca - 5 VIII
150 zł - 6 - 15 VIII

RAZEM: 825 zł

Pozostało: 160 zł

ps. Tu chciałabym wyjaśnić ten przelew zaznaczony na czerwono:

przez pomyłkę zrobiłam przelew na kwote 250 zł zamiast na 150 zł

Zrobiła się więc nadpłata w wysokości 100 zł i tym samym zapłaciłyśmy za więcej dni pobytu suni i Zuzi, dokładnie za 6 i pół dnia.
Dla równego rachunku dziś zrobiłam przelew na 50 zł i tym samym opłaciłysmy pobyt suni do 5 sierpnia.
Ostatnim przelewem opłaciłyśmy dt do 15 sierpnia.

Zuzka - przepraszam za zamieszanie. Mam nadzieję, ze wszystko się zgadza na Twoim rachunku. Potwierdź proszę :oops::loveu:

Wszystkie ciotki proszę aby zerknęły na moje zestawienie i odnalazły swoje wpłaty.

Posted

szajbus napisał(a):
Tylko ten domek gdzieś się ukrywa!

Domek się znajdzie... to musi być specjalny domek, w którym "mieszkają" duże kolanka, aby malutka mogła czasem na nich posiedzieć i poprzytulać się do człowieka:evil_lol: