Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Właśnie przelałam moją miesięczną deklarację dla Kodinki.

O ile się nie mylę, kiedyś już o to pytałam...

Czy moja pierwsza wpłata na Kodi (z czerwca) dotarła ??? Pieniążki były wpłacone miesiąc temu, ale mojej wpłaty nie ma nadal w pierwszym poście.

Proszę, dajcie znać, czy te pieniążki dotarły.
Citeczko , serdecznie Cię przepraszam:

oczywiście Twoja wpłata 10 zł dotarła z datą 23.06. :oops:

Wydrukowałam historię rachunku i dziś wstawię całościowe rozliczenie wszystkich wpłat. No, trochę się tym razem zaplatałam ale obiecuję poprawę :evil_lol:;)

Ra_dunia - dzięki za pomoc

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Citeczko , serdecznie Cię przepraszam:

oczywiście Twoja wpłata 10 zł dotarła z datą 23.06. :oops:

Wydrukowałam historię rachunku i dziś wstawię całościowe rozliczenie wszystkich wpłat. No, trochę się tym razem zaplatałam ale obiecuję poprawę :evil_lol:;)

(...)

W porządku :loveu: Po prostu lepiej wiedzieć, że pieniążki dotarły tam, gdzie powinny ;)

Posted

ja też zawsze jak wpłacam na parę psiaków i jeszcze np przelewam za parę bazarków to mam okropnego stresa czy aby na pewno wszystko poszło tam gdzie trzeba :)
Dlatego tak ważne jest umieszczanie rozliczeń :roll:

Posted

Już jesteśmy po długim bieganiu na polance teraz Kodinka i reszta ferajny leży plackiem na w kuchni bo tam jest najchłodniej na podłodze z wyciągniętymi łozorkami bo upał dobrze imn daje w kość

Posted

A teraz pokażemy pare fotek jak Kodinka bawi się z psem którego na początku próbowała gryźć :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Warto było z nią troche powalczyć i dać jej szanse bo teraz widac jaka ona jest.Do innych psów nie ma żadnej agresji z suczkami troche się dąsa no ale widocznie ciężej jest się babie z babą dogadac niż babie z chłopem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do ludzi jest bardzo przyjazna każdemu nadstawia swój wielki pychol do miziania.Domu też pilnuje jak ktoś zadzwoni do drzwi lub jak jest chałas za oknem panna Kodinka swoim tubalnym szczekaniem odstraszy intruza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: