Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

stoko_raz bardzo bym prosiła żebyś na wątku napisała swoją decyzje o adopcji Kodinki którą pomogła ci podjąć na wizycie przedadopcyjnej Jo37

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam :) wczoraj miałam wizyte przedadopcyjna. duzo rozmawialysmy o Kodince i zdaniem mojej wizytatorki nie jestem w stanie zapewnić suni takiej uwagi i ręki jakiej ona moze wymagac. postaram sie zatem odwiedzic Kodinke zeby sie zapoznac, ale chcialabym tez poczekac jeszcze troche zanim sunia da sie poznac lepiej w domu tymczasowym i bedzie mozna wiecej powiedziec o jej potrzebach i zachowaniu. to wyjatkowy pies, widac to na pierwszy rzut oka, ale dzieki Waszemu wsparciu i wlasnie takim wizytom doswiadczonych dogomaniakow mozna jak najlepiej dopasowac wlasciciela do psa. mam wiec nadzieje, ze nie zostane zbanowana ;)

Posted

stoko_raz napisał(a):
witam :) wczoraj miałam wizyte przedadopcyjna. duzo rozmawialysmy o Kodince i zdaniem mojej wizytatorki nie jestem w stanie zapewnić suni takiej uwagi i ręki jakiej ona moze wymagac. postaram sie zatem odwiedzic Kodinke zeby sie zapoznac, ale chcialabym tez poczekac jeszcze troche zanim sunia da sie poznac lepiej w domu tymczasowym i bedzie mozna wiecej powiedziec o jej potrzebach i zachowaniu. to wyjatkowy pies, widac to na pierwszy rzut oka, ale dzieki Waszemu wsparciu i wlasnie takim wizytom doswiadczonych dogomaniakow mozna jak najlepiej dopasowac wlasciciela do psa. mam wiec nadzieje, ze nie zostane zbanowana ;)

Za takie rzeczy bana się nie dostaje ;).
Czekamy na wypowiedź drugiej strony.

Posted

Stoko_raz - tylko nas nie opuszczaj :)
Nawet jeśli rzeczywiście Kodinka nie za bardzo nadaje się dla Ciebie - to i tak pomoc dla niej nadal jest potrzebna.
Też miałam nadzieję, że domek już się znalazł... poczekamy na wypowiedź wizytującej :cool3:

Posted

stoko_raz napisał(a):

A kto robił tą wizytę?
A jakie miał konkretne zastrzeżenia?:roll:
Prosimy o info...

Posted

Czekamy na wypowiedź drugiej strony. :cool3: O zachowaniu i charakterze Kodinki najlepiej i najdokładniej powiedzieć mogę ja przebywam z nią na okrągło od 22-06.Wiem że każdy pies dopasowuje się do swoich opiekunów i do otoczenia przez to i zachowanie psa może być troszkę inne.Każdy ma inny sposób porozumiewania sie ze zwiezęciem i zwierzak kazdego człowieka odbiera inaczej.Więc stoko_raz najlepiej nie słuchając rad przyjedź poznaj ją osobiście i wtedy podejmiesz najrozsądniejszą decyżje.( To jest moje skromne zdanie )

Posted

bico napisał(a):
A kto robił tą wizytę?
A jakie miał konkretne zastrzeżenia?:roll:
Prosimy o info...

stoko_raz napisała mi że na wizycie była u Niej Jo37

Posted

Czy ma ktoś doświadczenie jak zajmować sie małym wróbelkiem ,bo moje dziecko uratowało takiego maluszka od zadziobania przez sroki i przyniosło do domu

Posted

ciapuś napisał(a):
Czy ma ktoś doświadczenie jak zajmować sie małym wróbelkiem ,bo moje dziecko uratowało takiego maluszka od zadziobania przez sroki i przyniosło do domu
no nie pięknego podopiecznego macie :crazyeye: brawo dla panienki (córci)to zależy jaki to maluch ale jak jest już troche większy to niech go pensetą karmi nuszkami i małymi dżżownicami .:p

Posted

zuzka napisał(a):
no nie pięknego podopiecznego macie :crazyeye: brawo dla panienki (córci)to zależy jaki to maluch ale jak jest już troche większy to niech go pensetą karmi nuszkami i małymi dżżownicami .:p

a jak duże robale, to chyba pokroić trzeba:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzia63']Haloo!!! dlaczego nic jeszcze nie wiemy?
Bo nie macie się ciotki co dowiedzieć Kodinka nadal czeka na swojego człowieka i domek pozwoliłam sobie przekopiować mały fragmęt wiadomości którą dostałam od stoko_raz z którego dowiecie się że razem z nick wizytatorki - Jo37). doszlysmy do wniosku, ze Kodinka może wymagać większego doświadczenia i pracy niż moge jej zaoferować :-( i ze wyglada na to, ze jeszcze troche trzeba ja poobserwowac zanim bedzie wiadomo jaka jest. narazie wiec wstrzymam sie z wizyta u niej. bede obserwowac jej watek i trzymac reke na pulsie. Dlatego napisałam we wczesniejszym swoim poście swoje skromne zdanie co do zachowania psów. A tak wogóle to ciekawi mni z kąd taka szybka wizyta przedadopcyjna przecież na wątku nic nie było mowy na ten temat i dlaczego wizytatorka -Jo37 nie wypowidziała się na temat przebiegu wizyty.

Posted

zuzia63 napisał(a):
a jak duże robale, to chyba pokroić trzeba:evil_lol:

Zgadza się jak są duże to trzeba je pokroić.Lepiej nie pytaj jak karmić takiego zupełnie małego oseska :evil_lol: