zuzka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kodinka ładnie wraca do sił i niestety prowadzanie jej na zwykłej obróżce stało się bardzo trudne bo pannica ciągnie się i szarpie.Jak zwykle znalazła się na to rada :diabloti: i od dzisiaj Kodinka rozpoczęła naukę spokojnego chodzenia na smyczy w kolczatce.Już na pierwszym spacurku zrozumiała że nie może pozwolić sobie na takie wybryki.:mad::mad::mad: Quote
zuzia63 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 No i dobrze, porządek musi być:mad::mad: jak swojemu Borysowi pozwoliłam, to wyprowadzał mnie na spacer gdzie tylko chciał i niewiele miałam do powiedzenia, też musiałam kolczatkę kupić i teraz chodzimy tam gdzie ja chcę:mad: Quote
zuzka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 No własnie niech sobie sierściuchy nie myślą że to one nami żądzą :mad::mad::mad: i że one nas wyprowadzają na spacerki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aneta355 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Święta prawda mój Koreczek :diabloti: też pokazywał swoje, a teraz pięknie chodzi, póki nie zobaczy suni na horyzoncie :evil_lol::evil_lol: Kodinko wyglądasz ślicznie, piękna panna z Ciebie :crazyeye: Quote
sandra.k Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 zuzka podziwiam Cię jak dajesz sobie rade z takin dużym psem i na wszystko masz sposób. Quote
ewatonieja Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 heheh Kodinka z charakterkiem ujarzmiona przez zuzke :diabloti: będa z niej ludzie jeszcze, z Kodinki rzecz jasna Quote
zuzka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Nasza panna Kodinka już ujarzmiona i takie spacerkina szczęście idą w zapomnienie Quote
zuzia63 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 a ja myślę, że wcześniejsze spacerki były zabawniejsze:evil_lol: Quote
zuzia63 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Halooooo! Hotelik mamy zapłacony do 16 lipca, tzn do czwartku! A czwartek tuż, tuż! :mad::mad::mad: że nie wspomnę o badaniach i sterylce... Quote
aneta355 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 już wysłałam deklarowane złotniki na Kodinkę:oops: Quote
agata51 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Kodinkę mam zapisaną na 22. Porządek musi być. ;) Quote
zuzia63 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 zuzia63 napisał(a):Halooooo! Hotelik mamy zapłacony do 16 lipca, tzn do czwartku! A czwartek tuż, tuż! :mad::mad::mad: że nie wspomnę o badaniach i sterylce... Liczyć kaskę, Ciotki, liczyć! Quote
Ra_dunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Rzeczywiście 16ty już niedługo... :roll: To kto jeszcze dorzuci grosza na ujarzmioną Kodinkę? Quote
zuzka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Panna Kodinka co chwile pokazuje do czego jest zdolna:evil: dzisiaj rano przeżyłam szok aż nogi ugięły się pode mną.Rano jak co dzień najpierw był spacer :painting:psiorków ,później papu :sabber: też psiorków,wyłożenie jedzenia w kociej :kociak: stołówce pod moimi oknami (przychodzą do niej osiedlowe kociaki) i jak obrobiłam się ze zwierzyńcem przyszła pora wyjść do sklepu po pieczywko. :hand: Mieszkam na parterze ale odkąd jest u mnie Kodinka to na wyskoczenie do tego sklepu nie zamykałam okna bo to bardzo blisko dosłownie trzy bloki dalej.W sklepie nie byłam długo no ale naszej pannicy to wystarczyło :hmmmm: pewnie Kodinka dostała apetyt na poczęstunek z kociej :kociak: stołówki i wyskoczyła sobie przez okno ,oczywiscie wszystko kotom wyjadła ale jak zobaczyła że ide to z radością przyszła do mnie i zaczela się łasić.To aż dziw że nie pognała za kotami bo przecież koci biesiadnicy rozbiegli się we wszystkie strony jak zobaczyły :eek2: u siebie takiego olbrzymiego głodomora . Przeczytałam jeszcze raz jej pierwszy post i zastanawiam się :confused: gdzie jest ta smutna , wystraszona i słabiutka Kodinka Quote
zuzia63 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Wyskoczyła przez okno?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to gówniara jedna! ale jakie to szczęście, że sobie nie poszła na wycieczkę Quote
rita60 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Cioteczki sorry za offa,ale ona nie ma czasu:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/psi-smutek-spojrz-w-jej-oczy-juz-nie-zasniesz-spokojnie-pomocy-ds-na-cito-136153/index31.html Quote
zuzka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 zuzia63 napisał(a):Wyskoczyła przez okno?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to gówniara jedna! ale jakie to szczęście, że sobie nie poszła na wycieczkę No własni wyskoczyła przez okno i na szczęscie nie miała ochoty na spacer.Niestety już nie będzie miała okazji na następny skok bo okno jest przymykane jak panna sama zostaje w pokoju. Quote
zuzka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A tak w ogóle to jestem ciekawa jak ona to zrobiła i jak ten jej wyczyn wyglądał :crazyeye: Quote
zuzia63 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Kodinka, moje słoneczko, pamiętam o tobie. Tylko proszę, nie wychodź przez okno:cool3: Quote
Ra_dunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 musiało to rzeczywiście nieźle wyglądać :evil_lol: Spryciara jedna :evil_lol: Quote
stoko_raz Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witam, obserwuję wątek Kodinki już jakiś czas i przyznam, że mnie ta sunia fascynuje... Zastanawiam się, czy nadawałaby się do mieszkania, gdzie zostawałaby część dnia sama, czy raczej szukacie dla niej domu z ogrodem i właścicielem, który może z nią spędzać maksymalnie dużo czasu? i czy wymaga właściciela z doświadczeniem, który może sobie poradzić z pokazującym się najwyraźniej pokaźnym temperamentem :) jest rzeczywiście przepiękna :loveu: Quote
Recommended Posts