Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzia63']Szkoda, że o kłopotach finansowych Kodinki, czytałam na wątku Baranka... wydaje mi się, że to powinno być przede wszystkim napisane tutaj, i to wielkimi literami

Przede wszystkim o to mi chodziło, ale dziekuję również za duże literki.

Posted

[quote name='ciapuś']

W pierwszym poście jest wyraźnie napisane że stałych deklaracji jest na 195 zł a potrzebujemy 450 więc sytuacje podbramkową mamy od samego początku

I było jeszcze napisane, że w kasie Kodinki jest 600 zł z czego wydane 150, zostaje 450.
Nie było aktualnego rozliczenia i było to bardzo, bardzo mylące. I dlatego mocno się zdziwiłam, jak przeczytałam na wątku Baranka, że Kodinka nie ma pieniędzy.

Posted

zuzia63 napisał(a):
I było jeszcze napisane, że w kasie Kodinki jest 600 zł z czego wydane 150, zostaje 450.
Nie było aktualnego rozliczenia i było to bardzo, bardzo mylące. I dlatego mocno się zdziwiłam, jak przeczytałam na wątku Baranka, że Kodinka nie ma pieniędzy.

Wiem i będę się starać uzupełniać pierwszy post na bieżąco :oops:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Czy moje pieniążki na Kodinkę dotarły ??? Bo nie widzię nic w pierwszym poście, a wpłaty dokonałam wiele dni temu...

W tej chwili nie ma Negri na której konto pewnie poszedł przelew...

Ciapuś... wiem, że masz teraz sporo kłopotów z Ciapulką... postaram się przejrzeć posty i podsumować wpłaty które wpisywała Negri. Będzie Ci łatwiej ;)

Wpłaty do Negri, które dotarły do dnia 3 czerwca (od tego dnia Negri jest na urlopie, więc nie ma informacji o wpłatach na jej konto):
Aneta335 - 20 zł
Zuzia63 - 200 zł
Maszaberla - 50 zł
Ra_dunia - 20 zł
Ra_dunia - 40 zł
Bico - 10 zł
Negri - 20 zł
Agata51 - 20 zł
Fona - 220 zł
Zuzek - 20 zł
Bico - 10 zł
Ra_dunia - 20 zł
Razem wpłat: 650 zł

Wydatki do 3 czerwca z konta Negri:
hotelik od 22 czerwca do 1 lipca - 150 zł
hotelik od 1 lipca do 16 lipca - 225 zł
Razem wydatki: 375 zł

NA KONCIE NEGRI ZOSTAŁO NA DZIEŃ 3 CZERWCA 275 zł

Jeszcze raz podkreślam, że nie ma tutaj ujętych wpłat, które dotarły po 3 czerwca.

Posted

Ja bardzo przepraszam... Stałych deklaracji, nie jestem w stanie już podjemować... :oops::oops: Ale będę tu zaglądać i jakieś awaryjne dziurki zasypywać...

Posted

Ra dunia bardzo dziękuje za pomoc :Rose:
Jedyna pomyłka to miesiąc :evil_lol: wszystko tyczy się lipca z nie czerwca
Z allegro cegiełkowego powinno wpłynąć na dzień dzisiejszy 50zł na konto fundacji

Posted

Bardzo bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:
Tak naprawdę nie ma znaczenia na które konto wpłynęły by pieniądze i z tego i z tego korzystać będzie Kodinka

Posted

Słuchajcie - mnie się wszystko pozajączkowało i dopiero Ciapuś mi wyjaśniła, że na sterylkę się zbiera na inne konto niż na chatę dla Kodinki. Żeby naprawić swój błąd na oba wysłałam tą samą kwotę (po 50 zł tu i tu) - na oba z info, że to na sterylkę, więc jedną z tych 50 zł. przeznaczcie proszę na chatę dla Kodinki zamiast na sterylkę... :oops: Wiecej mieszać nie będę, bo wyjeżdżam...

Posted

Trochę się ostatnio zapracowałam i w końcu znalazłam parę chwil na odwiedzinki u Kodinki,piękna dziewczyna z niej :loveu:zaraz lecę do krakwetu na głosowanie,pieniążki polecą w poniedziałek ,trzymam kciuki za suńkę i za dobry domek dla niej.

Posted

ciapuś napisał(a):
Ra dunia bardzo dziękuje za pomoc :Rose:
Jedyna pomyłka to miesiąc :evil_lol: wszystko tyczy się lipca z nie czerwca
Z allegro cegiełkowego powinno wpłynąć na dzień dzisiejszy 50zł na konto fundacji

Ups :oops: oczywiście, że lipca :evil_lol: Jakaś zacofana jestem :evil_lol:

Kodinka bardzo prosi o wsparcie finansowe... :modla: