ewatonieja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a Kodinka ta potfora je za dwóch :loveu: ciagnie za trzech i jest słodka za 4 :cool3: Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='zuzia63']Szkoda, że o kłopotach finansowych Kodinki, czytałam na wątku Baranka... wydaje mi się, że to powinno być przede wszystkim napisane tutaj, i to wielkimi literami Przede wszystkim o to mi chodziło, ale dziekuję również za duże literki. Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='ciapuś']W pierwszym poście jest wyraźnie napisane że stałych deklaracji jest na 195 zł a potrzebujemy 450 więc sytuacje podbramkową mamy od samego początku I było jeszcze napisane, że w kasie Kodinki jest 600 zł z czego wydane 150, zostaje 450. Nie było aktualnego rozliczenia i było to bardzo, bardzo mylące. I dlatego mocno się zdziwiłam, jak przeczytałam na wątku Baranka, że Kodinka nie ma pieniędzy. Quote
ciapuś Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 zuzia63 napisał(a):I było jeszcze napisane, że w kasie Kodinki jest 600 zł z czego wydane 150, zostaje 450. Nie było aktualnego rozliczenia i było to bardzo, bardzo mylące. I dlatego mocno się zdziwiłam, jak przeczytałam na wątku Baranka, że Kodinka nie ma pieniędzy. Wiem i będę się starać uzupełniać pierwszy post na bieżąco :oops: Quote
MyrkurDagur Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Czy moje pieniążki na Kodinkę dotarły ??? Bo nie widzię nic w pierwszym poście, a wpłaty dokonałam wiele dni temu... Quote
Ra_dunia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Czy moje pieniążki na Kodinkę dotarły ??? Bo nie widzię nic w pierwszym poście, a wpłaty dokonałam wiele dni temu... W tej chwili nie ma Negri na której konto pewnie poszedł przelew... Ciapuś... wiem, że masz teraz sporo kłopotów z Ciapulką... postaram się przejrzeć posty i podsumować wpłaty które wpisywała Negri. Będzie Ci łatwiej ;) Wpłaty do Negri, które dotarły do dnia 3 czerwca (od tego dnia Negri jest na urlopie, więc nie ma informacji o wpłatach na jej konto): Aneta335 - 20 zł Zuzia63 - 200 zł Maszaberla - 50 zł Ra_dunia - 20 zł Ra_dunia - 40 zł Bico - 10 zł Negri - 20 zł Agata51 - 20 zł Fona - 220 zł Zuzek - 20 zł Bico - 10 zł Ra_dunia - 20 zł Razem wpłat: 650 zł Wydatki do 3 czerwca z konta Negri: hotelik od 22 czerwca do 1 lipca - 150 zł hotelik od 1 lipca do 16 lipca - 225 zł Razem wydatki: 375 zł NA KONCIE NEGRI ZOSTAŁO NA DZIEŃ 3 CZERWCA 275 zł Jeszcze raz podkreślam, że nie ma tutaj ujętych wpłat, które dotarły po 3 czerwca. Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja bardzo przepraszam... Stałych deklaracji, nie jestem w stanie już podjemować... :oops::oops: Ale będę tu zaglądać i jakieś awaryjne dziurki zasypywać... Quote
ciapuś Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Ra dunia bardzo dziękuje za pomoc :Rose: Jedyna pomyłka to miesiąc :evil_lol: wszystko tyczy się lipca z nie czerwca Z allegro cegiełkowego powinno wpłynąć na dzień dzisiejszy 50zł na konto fundacji Quote
ciapuś Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Cioteczki i wujkowie oddawajcie na nas głosy Fundacja "Pomagajmy Razem" z Łodzi Krakvet - wybieramy kandydata na lipiec! Bardzo potrzebujemy Waszej pomocy Quote
ciapuś Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Bardzo bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Tak naprawdę nie ma znaczenia na które konto wpłynęły by pieniądze i z tego i z tego korzystać będzie Kodinka Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Słuchajcie - mnie się wszystko pozajączkowało i dopiero Ciapuś mi wyjaśniła, że na sterylkę się zbiera na inne konto niż na chatę dla Kodinki. Żeby naprawić swój błąd na oba wysłałam tą samą kwotę (po 50 zł tu i tu) - na oba z info, że to na sterylkę, więc jedną z tych 50 zł. przeznaczcie proszę na chatę dla Kodinki zamiast na sterylkę... :oops: Wiecej mieszać nie będę, bo wyjeżdżam... Quote
zuzia63 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Bjuta wielkie, wielkie dzięki! I miłego urlopowania! :cunao: Quote
bico Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dobrze, że Kodinka już grzeczna i z psiakami się dogaduje:multi: Quote
birma74 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Trochę się ostatnio zapracowałam i w końcu znalazłam parę chwil na odwiedzinki u Kodinki,piękna dziewczyna z niej :loveu:zaraz lecę do krakwetu na głosowanie,pieniążki polecą w poniedziałek ,trzymam kciuki za suńkę i za dobry domek dla niej. Quote
Ra_dunia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ciapuś napisał(a):Ra dunia bardzo dziękuje za pomoc :Rose: Jedyna pomyłka to miesiąc :evil_lol: wszystko tyczy się lipca z nie czerwca Z allegro cegiełkowego powinno wpłynąć na dzień dzisiejszy 50zł na konto fundacji Ups :oops: oczywiście, że lipca :evil_lol: Jakaś zacofana jestem :evil_lol: Kodinka bardzo prosi o wsparcie finansowe... :modla: Quote
fona Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Przelałam 65 zł od wandy szostek, z bazarku {do Negri} Quote
zuzia63 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ojoj! zuzka, Ty wiesz jak mi humor poprawić czyż to nie jest śliczna sunia:multi: Quote
szajbus Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No, ludziska, taka księżniczka zdarza się niezwykle rzadko. Brać i kochać! Quote
MyrkurDagur Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Przepraszam za offa :oops: Bardzo proszę o pomoc dla tej suni :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/potwornie-przerazona-dzika-sunia-kto-jej-pomoze-kto-ja-oswoi-141742/#post12608070 Quote
zuzia63 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Halooooooooo! To ja, Wasza Kodinka! Bardzo proszę o wsparcie finansowe:-( obiecuję, że już będę u zuzki grzeczna:lol: Quote
Recommended Posts