zuzka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Oj tak Kodinka to śliczny przytulas który pcha się do gółasków i miziaków na kolana jak maly psiaczek.Ona już nie jest wystraszona i zrezygnowana w tej chwili to wesoła i radosna sunia.Nasza dziewczynka chodzi za mną krok w krok zawsze kładzie się tak żebe mnie widziała.Jej potrzebny jest człowiek którego pokoch całym swoim psim serduszkiem któremu swoją miłością,wiernością i oddaniem odwdzięczy się za danie jej szanse na leprze życie za domek Quote
zuzia63 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Przepraszam Kodinkę, ale zobaczcie jakiego pychola znalazłam:placz: koleżanka mojego Borysa:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/helena-3-letnia-suczka-rasy-landseer-czeka-w-przytulisku-141322/ Quote
zuzka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='zuzia63']Przepraszam Kodinkę, ale zobaczcie jakiego pychola znalazłam:placz: koleżanka mojego Borysa:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/helena-3-letnia-suczka-rasy-landseer-czeka-w-przytulisku-141322/ Faktycznie ładna para by z nich była Quote
zuzia63 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='zuzka']Oj tak Kodinka to śliczny przytulas który pcha się do gółasków i miziaków na kolana jak maly psiaczek.Ona już nie jest wystraszona i zrezygnowana w tej chwili to wesoła i radosna sunia.Nasza dziewczynka chodzi za mną krok w krok zawsze kładzie się tak żebe mnie widziała.Jej potrzebny jest człowiek którego pokoch całym swoim psim serduszkiem któremu swoją miłością,wiernością i oddaniem odwdzięczy się za danie jej szanse na leprze życie za domek Lejesz miód na moje serce...tylko, żeby ona za bardzo się do Ciebie nie przyzwyczaiła, bo przecież kiedyś nastąpi ten moment, że znajdzie się dobry, kochający domek. Quote
zuzka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='zuzia63']Lejesz miód na moje serce...tylko, żeby ona za bardzo się do Ciebie nie przyzwyczaiła, bo przecież kiedyś nastąpi ten moment, że znajdzie się dobry, kochający domek. He jak mam to zrobić żeby ona się domnie za bardzo nie przyzwyczaiła ? Każdy psiak który u mnie był lub jest zresztą tak jak u każdej z nas przyzwyczajają się do nas a my do nich .Z każdym z nich rozstania nie są dla nas łatwe:placz: chociaż szczęśliwe :loveu: że idą do swojego kochanego domku. Quote
Ra_dunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ciapuś - sobie podziękuj ;) miałaś w tym udział :evil_lol: Quote
ciapuś Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Jeśli Kodinka będzie za jakiś tydzień miała dobre wyniki krwi czeka ją sterylka a to kolejne 200-300 zł Dlatego bardzo proszę o pomoc Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Wyprowadzę z rana, bo mam później dużo pracy:painting: Dziewczyny, jeśli macie jeszcze co liczyć w portfelu, to liczcie! Sterylka nas czeka!;) Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Uwaga, uwaga!:evil_lol: Kasa topnieje, za chwilę będą braki, a tu jeszcze sterylka nas czeka. Bardzo gorąco prosimy o małe albo duże (raczej duże) wsparcie finansowe dla naszego pięknego pychola:lol: .............. Chodź Kodinka na spacer :painting:, niech sobie Ciotki spokojnie kasę policzą;) Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ciapuś jak na dzień dzisiejszy wyglądają rozliczenia Kodinki, bo na innym wątku przeczytalam, że sunia jest bez pieniędzy... zdaje się, że lada moment trzeba zapłacić kolejne pieniążki... zuzka na mnie możesz liczyć, tylko nie wiem czy to wystarczy... Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Negri_2008']Zrobiłam przelew za dt Kodinki :lol: przelałam 225 zł i mamy opłacony pobyt do 16 lipca włącznie W kasie Kodinki pozostało więc 225 zł Ciotki, w piątek wyjeżdżam na urlop i będę dopiero za dwa tygodnie :-( znalazłam... pierwszy post jest do 'bani', myślę, że trzeba go uaktualnić. Wychodzi na to, że za tydzień trzeba wysłać kolejne 225zł i kasa pusta...? Czy może się mylę? Quote
Bjuta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 To ja poproszę nr konta. Słuchajcie, na wątku Baranka ktoś napisał, że u Kodinki jest fatalnie z finansami. Kliknęłam - a tu z pierwszej strony wynika, że jest spory plus. To jest w końcu plus czy minus? Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Bjuta napisał(a):To ja poproszę nr konta. Słuchajcie, na jakimś wątku ktoś napisał, że u Kodinki jest fatalnie z finansami. Kliknęłam - a tu z pierwszej strony wynika, że jest spory plus. To jest w końcu plus czy minus? Przeczytaj mój poprzedni post, wydaje mi się, że to rozliczenie jest najbardziej aktualne, ale pewności nie mam. Sama sobie tak wykombinowałam:oops: Quote
zuzia63 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Szkoda, że o kłopotach finansowych Kodinki, czytałam na wątku Baranka... wydaje mi się, że to powinno być przede wszystkim napisane tutaj, i to wielkimi literami Quote
Ra_dunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='ciapuś']Jeśli Kodinka będzie za jakiś tydzień miała dobre wyniki krwi czeka ją sterylka a to kolejne 200-300 zł Dlatego bardzo proszę o pomoc Było napisane tutaj tłustym drukiem ;) Edit - pierwszy post nie jest aktualny. Chyba nie ma wpłat za lipiec.... Quote
ciapuś Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Przyznaję że troszke zaniedbałam pierwszy post Kodinki ale walczę o łapki Ciapulki i troszkę mnie to pochłania.:oops: Już uzupełniłam pierwszy post mamy 225zł na DT u Negri na koncie fundacji mamy 113zł z tego muszę zapłacić badanie krwi które trzeba zrobić i sterylkę ,więc liczę jakieś 300zł nie wspominam już o karmie MOŻE UDA SIĘ ROZREKLAMOWAĆ ALLEGRO CEGIEŁKOWE PO ZNAJOMYCH (ZAWSZE TO JAKIŚ GROSIK DLA DZIEWCZTNKI) http://www.allegro.pl/item679173068_kodinka_przerazone_siedlisko_kleszczy_pomocy.html Quote
Bjuta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 zuzia63 napisał(a):Przeczytaj mój poprzedni post, wydaje mi się, że to rozliczenie jest najbardziej aktualne, ale pewności nie mam. Sama sobie tak wykombinowałam:oops: No i dobrze, że alarmujesz! Ja już stałych zobowiązań nie podejmuję, ale przynajmniej dołożę 50 zł. na sterylkę. Quote
ciapuś Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='zuzia63']Szkoda, że o kłopotach finansowych Kodinki, czytałam na wątku Baranka... wydaje mi się, że to powinno być przede wszystkim napisane tutaj, i to wielkimi literami W pierwszym poście jest wyraźnie napisane że stałych deklaracji jest na 195 zł a potrzebujemy 450 więc sytuacje podbramkową mamy od samego początku Quote
agata51 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Z 1. postu wynika, że wpłaty szły na dwa konta - Negri i Fundacji. Te 225zł zostało na koncie Negri. A co z kontem fundacyjnym? Tam zostało 113zł. Ale nie śledzę wątku zbyt pilnie, może coś pokręciłam. :oops: Quote
ciapuś Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 agata51 napisał(a):Z 1. postu wynika, że wpłaty szły na dwa konta - Negri i Fundacji. Te 225zł zostało na koncie Negri. A co z kontem fundacyjnym? Tam zostało 113zł. Ale nie śledzę wątku zbyt pilnie, może coś pokręciłam. :oops: odpowiedź w poście 445 Quote
Ra_dunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dokładnie tak jak napisała Ciapuś. Teraz na razie jest ok, ale NIE MAMY WYSTARCZAJĄCEJ ILOŚCI STAŁYCH DEKLARACJI!!! ten miesiąc przeżyjemy... a co z następnym?? PROSIMY O DEKLARACJE I WPŁATY :modla: Quote
Recommended Posts