Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najpierw przy nadrabianiu zaległości zamarłam - Kodinka zaczyna rządzić :crazyeye: na całe szczęście dobrnęłam do końca (Zuzka :loveu: pogromczyni bestii) i widzę, że pannica już odnalazła swoje miejsce (pod kołdrą :evil_lol:).
Burze stanowczo są złe, okropne i straszne (bo to niebo przecież chce się zwalić na głowę). Mój dzielny pies też spędza je w łazience (przecież wiadomo, że w łazience sufit najgrubszy i jak niebo będzie spadać, to tam najbezpieczniej - no ok, koc/kołdra też pomaga - w końcu zamortyzuje upadek nieba :eviltong:)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
podjade do Kodinki jutro porobię zdjęcia pójdziemy na spacer Maxa tez weżmiemy , Grzesio mam nadzieje mnie nie wystawi:cool1:

Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia tego wielkiego, kochanego pychola.

Posted

Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! :bigcool::bigcool:Właśnie tego mi dzisiaj brakowało, takiego wielkiego uśmiechniętego pychola! Śliczna dziewczynka!
Zuzka, a jak ona z jedzeniem, nie jest wybredna? Bo te boczki ma takie zapadnięte:oops:

Posted

[quote name='ewatonieja']

Cioteczka zrobiła Kodince piękną sesje fotograficzną ,mam nadzieje że zmiany są widoczne :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.Czyż On nie jest piękna :lol::loveu:

Posted

[quote name='zuzia63']Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! :bigcool::bigcool:Właśnie tego mi dzisiaj brakowało, takiego wielkiego uśmiechniętego pychola! Śliczna dziewczynka!
Zuzka, a jak ona z jedzeniem, nie jest wybredna? Bo te boczki ma takie zapadnięte:oops:
Kodinka ma wilczy apetyt i pochłania wszystko co jest jadalne.Boczki jeszcze się nie wypełniły chociaż już widać trochę zmiany.Panna na początku dostawała jeść 4 razy dziennie zaczynaliśmy od małych porcji teraz są już dostaje 3 razy i porcje są dużo większe.

Posted

Bardzo sie cieszę,że Kodinka tak pięknie sobie radzi...że już nie ma mowy o jej poddaniu...że żyje pełnią życia:loveu:...

Cioteczki...zrozumcie,boKodinka na pewno zrozumie...zrozumcie!:-(

Kolejny koń juz się modli...:-(:-(:-(

Modlitwa konia z transportu
Mój wiatronogi Boże koni
Czy ty naprawdę widzisz wszystko?
Strach, ból i głód, i krew, i śmierć?
Nie ma nikogo z mojej stajni i nie znam drogi na pastwisko
Bardzo się boję, Panie mój
Tutaj tak ciasno jest i ciemno
I taki bardzo jestem sam,
Choć tyle koni jedzie ze mną
Boże, z ogonem bujnym i grzywą gęstą
Ja przecież jestem
Przecież byłem
Na Twoje podobieństwo
Nikt by w to teraz nie uwierzył
Nic z tego nie zostało
Czterokopytny Boże, spraw
By umieranie nie bolało
Jeszcze o jedno Cię poproszę
Nim wszystko będzie końcem
Niechaj na przekór wyśnię sen
Że galopuję w słońce
I pędzę wprost w promieni blask
Pękają chmury w niebie
A ja nie czuję więcej nic
I mknę i gnam do Ciebie
( Barbara Borzymowska)

Pomóżcie...niech ta modlitwa się nie musi spełniać!!!:-(
http://www.dogomania.pl/forum/f99/serduszka-zycia-od-5-zl-ma-tylko-8-dni-zycia-ratujmy-konika-do10-07-a-141377/

Posted

niestety - ja tez przez przypadek weszlam w konika jak robiłam swoj bazarek - i tak to jestem posiadaczką jego ogona - mam nadzieję, ze jeszcze znajdą się kolejne ciotki i te jego porcjowanie będzie tylko wirtualne.
A Kodinka niech rozgłada się za domkiem