Ra_dunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Najpierw przy nadrabianiu zaległości zamarłam - Kodinka zaczyna rządzić :crazyeye: na całe szczęście dobrnęłam do końca (Zuzka :loveu: pogromczyni bestii) i widzę, że pannica już odnalazła swoje miejsce (pod kołdrą :evil_lol:). Burze stanowczo są złe, okropne i straszne (bo to niebo przecież chce się zwalić na głowę). Mój dzielny pies też spędza je w łazience (przecież wiadomo, że w łazience sufit najgrubszy i jak niebo będzie spadać, to tam najbezpieczniej - no ok, koc/kołdra też pomaga - w końcu zamortyzuje upadek nieba :eviltong:) Quote
Negri_2008 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Cioteczki, szybciutko raportuję, że mamy wpłaty od: Zuzek - 20 zł Boco - 10 zł Ra_dunia - 20 zł Dziękujemy :loveu: spadam dalej.........:evil_lol: Quote
ciapuś Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 ABY PODREPEROWAĆ TROSZKĘ FUNDUSZE KODINKI ZAPRASZAM NA ALLEGRO i bardzo bardzo proszę porozsyłajcie link po znajomych Kodinka przerażone siedlisko kleszczy POMOCY (679173068) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ra_dunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 już przesyłam linka... Mam nadzieję, że uda się podratować finanse Kodinki. Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ewatonieja napisał(a):podjade do Kodinki jutro porobię zdjęcia pójdziemy na spacer Maxa tez weżmiemy , Grzesio mam nadzieje mnie nie wystawi:cool1: Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia tego wielkiego, kochanego pychola. Quote
ewatonieja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 zakupiłam 2 cegiełki zapraszam na aukcje :razz: Quote
Isadora7 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Sie melduję, cegiełkę zrobię oczywiście. Jakby można prosić to zdjęcia oryginalne (nie pomniejszane, nie cięte) poproszę na maila patyk@cad.pl Quote
zuzia63 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! :bigcool::bigcool:Właśnie tego mi dzisiaj brakowało, takiego wielkiego uśmiechniętego pychola! Śliczna dziewczynka! Zuzka, a jak ona z jedzeniem, nie jest wybredna? Bo te boczki ma takie zapadnięte:oops: Quote
zuzka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='ewatonieja'] Cioteczka zrobiła Kodince piękną sesje fotograficzną ,mam nadzieje że zmiany są widoczne :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.Czyż On nie jest piękna :lol::loveu: Quote
zuzka Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='zuzia63']Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! :bigcool::bigcool:Właśnie tego mi dzisiaj brakowało, takiego wielkiego uśmiechniętego pychola! Śliczna dziewczynka! Zuzka, a jak ona z jedzeniem, nie jest wybredna? Bo te boczki ma takie zapadnięte:oops: Kodinka ma wilczy apetyt i pochłania wszystko co jest jadalne.Boczki jeszcze się nie wypełniły chociaż już widać trochę zmiany.Panna na początku dostawała jeść 4 razy dziennie zaczynaliśmy od małych porcji teraz są już dostaje 3 razy i porcje są dużo większe. Quote
NusiaiJa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 I myśmy wpłaciły na cegiełkę, jedną:-( ale postaramy się pozbierać na następne;)... Quote
ciapuś Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Kodinka się przypomina i bardzo prosi o wsparcie finansowe Quote
ciapuś Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 zapraszamy na bazarek Czytadła na wakacyjne wieczory-dochód na *FPR-ZwP* do 12.07 godz 24.00 Quote
ewatonieja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ehhh czy zdjęcia pieknej Kodinki przekonaja kogoś do adopcji? Quote
Ra_dunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Kodinka odzyskuje zdrowie - to od razu widać :loveu: Quote
zuzlikowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Bardzo sie cieszę,że Kodinka tak pięknie sobie radzi...że już nie ma mowy o jej poddaniu...że żyje pełnią życia:loveu:... Cioteczki...zrozumcie,boKodinka na pewno zrozumie...zrozumcie!:-( Kolejny koń juz się modli...:-(:-(:-( Modlitwa konia z transportu Mój wiatronogi Boże koni Czy ty naprawdę widzisz wszystko? Strach, ból i głód, i krew, i śmierć? Nie ma nikogo z mojej stajni i nie znam drogi na pastwisko Bardzo się boję, Panie mój Tutaj tak ciasno jest i ciemno I taki bardzo jestem sam, Choć tyle koni jedzie ze mną Boże, z ogonem bujnym i grzywą gęstą Ja przecież jestem Przecież byłem Na Twoje podobieństwo Nikt by w to teraz nie uwierzył Nic z tego nie zostało Czterokopytny Boże, spraw By umieranie nie bolało Jeszcze o jedno Cię poproszę Nim wszystko będzie końcem Niechaj na przekór wyśnię sen Że galopuję w słońce I pędzę wprost w promieni blask Pękają chmury w niebie A ja nie czuję więcej nic I mknę i gnam do Ciebie ( Barbara Borzymowska) Pomóżcie...niech ta modlitwa się nie musi spełniać!!!:-( http://www.dogomania.pl/forum/f99/serduszka-zycia-od-5-zl-ma-tylko-8-dni-zycia-ratujmy-konika-do10-07-a-141377/ Quote
zuzia63 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 a nich Cię, zuzlikowa :placz: już mam dzień sp...y nie da się wytrzymać tych okrucieństw:-( a kto to mówił "człowiek - to brzmi dumnie" Quote
GoskaGoska Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 niestety - ja tez przez przypadek weszlam w konika jak robiłam swoj bazarek - i tak to jestem posiadaczką jego ogona - mam nadzieję, ze jeszcze znajdą się kolejne ciotki i te jego porcjowanie będzie tylko wirtualne. A Kodinka niech rozgłada się za domkiem Quote
zuzia63 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Ra_dunia']Piękna mordeczka :loveu: Piękna? To jest najpiękniejsza morda na całym dogo!!!:multi: Quote
Recommended Posts