Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzek napisał(a):
hej czy nadal sa pieniadze potrzebne? moge pomoc narazie jendorazowo. moglabym prosic o streszczenie watku? doczytalam chyba do 4 str:) bede wdzieczna. pozdrawiam:p

Tak, cały czas zbierane są deklaracje stałe i jednorazowe, aby opłacić pobyt Kodinki w obecnym DT. Wiadomo - sam pobyt, karma, ewentualne leki, ogłoszenia, koszty paliwa - każdy grosz się przyda:loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brysio napisał(a):

Wiec jak bedzie ktos dzwonił w sprawie KORdianki to prosze pamietaj, ze chodzi własnie o KOdinke:oops:

hehe, Brysio, ale się uśmiałam, serdecznie oczywiście:lol:
No! Ja sądzę, że nasz wieszcz narodowy, Mickiewicz, byłby dumny:cool3::cool3::cool3: "Kordianka" do "Kordiana" pasuje jak ulał:laugh2_2:

Posted

Śliczny pychol:lol: wyjątkowo mnie chwyciła za serce:oops:
Tak bardzo żałuję, że nie mogę jej zabrać do siebie:-( Mam jednak nadzieję, że trafi do swojego ludzia i będzie mogła poleżeć czasem na kanapie.

Posted

zuzek napisał(a):
hej czy nadal sa pieniadze potrzebne? moge pomoc narazie jendorazowo. moglabym prosic o streszczenie watku? doczytalam chyba do 4 str:) bede wdzieczna. pozdrawiam:p

My tez Cię pozdrawiam cioteczko :lol:

Dziękujemy za wpsarcie.

Już wysyłam Ci nr konta, na które należy wpłacać pieniądze dla Kodinki ;)

Posted

zuzek napisał(a):

Kodinka jest w płatnym domku tymczasowym
Ślicznie dochodzi do siebie
w stosunku do ludzi jest bardzo grzeczna i przymilna
w stosunku do psów (jeśli nie podchodzą do jej pani) też jest ok
Jest ogromna zazdrośnicą więc szukamy domku bez psów
to tak w ogromnym skrócie
Pieniądze jak najbardziej potrzebne bo nadal nie mamy zadeklarowanej całej comiesięcznej sumy a na wątku coraz mniej osób :placz:

Posted

przed chwilą słyszałam ostrzeżenie dla mazowieckiego - bardzo gwałtowne burze:bigcry: mój Borys oszaleje, on tak bardzo się boi (wchodzi np pod stolik, później podnosi sie i z tym stolikiem na grzbiecie usiłuje znowu gdzieś się schować...) :placz:

zuzka, a jak Kodinka reaguje? Bo to też duży psiak i trudno schować takiego pod pachą, trudno nawet utrzymać tak dużego spanikowanego psa:-(
Biedne psiaki:-(

Posted

pieniazki przelane. narazie niewiele, ale przy dobrych wiatrach, pomoge jeszcze. tu grosik, tam grosik... pozdrawiam! i ciesze sie,ze jestem na tym forum!!!!:multi:

Posted

[quote name='zuzia63']przed chwilą słyszałam ostrzeżenie dla mazowieckiego - bardzo gwałtowne burze:bigcry: mój Borys oszaleje, on tak bardzo się boi (wchodzi np pod stolik, później podnosi sie i z tym stolikiem na grzbiecie usiłuje znowu gdzieś się schować...) :placz:

zuzka, a jak Kodinka reaguje? Bo to też duży psiak i trudno schować takiego pod pachą, trudno nawet utrzymać tak dużego spanikowanego psa:-(
Biedne psiaki:-(
Kodinka tak jak i moje pozostałe psie towarzystwo bardzo doją się burzy ostatnio jak była w dzień to wszystkie pchały się na kolana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak była w nocy to wszystkie wpakowały mi się do łóżka pod kołdrę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niemało co ja bym wylądowała na podłodze :mad::mad::mad:.

Posted

Zrobiłam przelew za dt Kodinki :lol:

przelałam 225 zł i mamy opłacony pobyt do 16 lipca włącznie

W kasie Kodinki pozostało więc 225 zł

Ciotki, w piątek wyjeżdżam na urlop i będę dopiero za dwa tygodnie :-(

Pilnujcie, aby do skarpety Kodinki wpływały nowe pieniążki.:cool1:

Upoważniam Ciapuś do podawania mojego nr konta, aby nie było przestojów w dopływie kaski :evil_lol:

ps. mój pies staruszek w czasie burzy leży w łazience, dyszy i toczy hektolitry śliny biedaczysko :placz:

a juniorka nic sobie z burzy nie robi, ale leży koło dziadeczka i cicho popiskuje bo chyba widzi, że on się bardzo boi :-(

Posted

[quote name='zuzek']pieniazki przelane. narazie niewiele, ale przy dobrych wiatrach, pomoge jeszcze. tu grosik, tam grosik... pozdrawiam! i ciesze sie,ze jestem na tym forum!!!!:multi:

My też bardzo się cieszymy, że jesteś!:multi: i życzymy Ci samych dobrych wiatrów;)

No, ładnie... zuzka, zuzia, zuzek... jakiś oddział specjalny się tworzy?;)

Posted

[quote name='zuzia63']
no własnie, ja już też dostaję "zuziowego" zawrotu głowy :evil_lol:

Ale fajnie jest....

Posted

[quote name='zuzia63']
No jasne tworzy się oddział zuzaków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to tak dzisiejszą nocną burze ledwo przetrzymalismu skutek był taki że znowuż wszyscy wylądowaliśmy na łóżku psy pod kołdrą a ja pod kocem bo kołdry dla mnie nie starczyło.:mad::mad::mad: Musze pochwalić Kodinke bo jej zachowanie z dnia na dzień zmienia się OCZYWISCIE NA LEPSZE zaakceptowała moją psią ferajne i już prubóje się z nimi bawić.A jak zobaczyła że koło niej idzie Jork to zrogiła strasznie głupią minke jak by zobaczyła jakiegoś stworka.Aż czoło zmarszczyła tak mu stę przyglądała.

Posted

[quote name='zuzka']...A jak zobaczyła że koło niej idzie Jork to zrogiła strasznie głupią minke jak by zobaczyła jakiegoś stworka.Aż czoło zmarszczyła tak mu stę przyglądała.

Mój Borys też czasem dziwnie przygląda się Majce i wszystkim taki małym psiakom... może sobie myśli, że to żywa przekąska idzie:evil_lol:
Nas szczęśliwie burza wczoraj ominęła, czyli wszyscy spali tam gdzie powinni.
Bardzo się cieszę z postepów suni, to przede wszystkim Twoja zasługa, więc skoro siebie chwalić nie wypada, to zrobię to ja

Zuzka, Jesteś Wielka! I bardzo dziękujemy za Twoje serce i obolałe ciało!;)

Posted

Będzie coraz lepiej :loveu:
Moja sunia kumpluje się z yorkami :) Jakoś je sobie upodobała i lubi je wszystkie (oczywiście płci męskiej :evil_lol: )

Posted

zuzka napisał(a):
Musze pochwalić Kodinke bo jej zachowanie z dnia na dzień zmienia się OCZYWISCIE NA LEPSZE zaakceptowała moją psią ferajne i już prubóje się z nimi bawić.A jak zobaczyła że koło niej idzie Jork to zrogiła strasznie głupią minke jak by zobaczyła jakiegoś stworka.Aż czoło zmarszczyła tak mu stę przyglądała.

Dołączam się do podziekowań za serducho dla suni :loveu::loveu::loveu: