Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, a co z anemią Kodinki?
Robimy coś? Kupujemy jakieś preparaty?

Wiem, że Kodinka ma super żarełko w dt :loveu: ale może coś trzeba dorzucić?

Ciocia Zuzia kochana, zadeklarowała pomoc.:loveu:

Sunia szybciej nabrałaby sił i ciałka. Doopka by urosła, pychol by się uśmiechnął... i domek z ogłoszeń byłby chętniejszy ;)

Posted

Sunia będzie miała podawany Catosal
Tylko muszę po niego podjechać :oops: i odebrać bo już zamówiłam.Będzie miała podawane także tabletki z witaminkami

Posted

[quote name='Negri_2008']Sunia szybciej nabrałaby sił i ciałka. Doopka by urosła, pychol by się uśmiechnął... i domek z ogłoszeń byłby chętniejszy ;)

O właśnie!

Ja nie mogłabym być dt - nie byłabym w stanie oddać żadnego psa:shake:
jedyne co mogę zrobić to zacząć grać i grać w totolotka, i może kiedyś trafi się kilka milionów na wielgachny dom i jeszcze bardziej wielgachny ogród dla psiaków, byłabym wtedy szczęśliwa:lol:

Posted

fona napisał(a):
Wydaje mi sie, ze ktos prosil o sprawdzenie domu w Gnieznie, ale nie dla Kodi, p prostu pytal, czy wiemy, kto jest z Gniezna.

Tak, to Lu Gosiak pytała, ale domek niestety nie dla Kodinki:shake:

Posted

bico napisał(a):
Tak, to Lu Gosiak pytała, ale domek niestety nie dla Kodinki:shake:

I bardzo dobrze! Tak sobie myślę, że to za wcześnie, przecież trzeba ją odkarmić, dać jej trochę oddechu...

Posted

Właśnie wróciłam od Kodinki.
Zawiozłam cały pakiet witamin (tabletki i zastrzyki) oraz karmę dla naszej królewny.Niestety jest mały problem z zachowaniem suni zaczyna ustawiać psy Zuzki. Jak na razie jest to straszenie ale nie mam pojęcia czy to jeszcze ze stresu czy już dlatego że sunia zaczyna się coraz pewniej czuć w domu.Jeśli jej zachowanie się nie zmieni to trzeba będzie pomyśleć o zabraniu jej do hoteliku.Oczywiście decyzja będzie należała do Zuzki bo to Ona widzi na co dzień co sie dzieje i czy jest poprawa czy sytuacja staje się napięta.