Negri_2008 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Maszaberla']Cioteczki prosze o info czy mam dokonywac wplaty czy na razie poczekac? Skoro Gallegro ma jakis plan :p cały czas sie nad tym zastanawiam :razz: Dobrze byłoby, gdybyśmy poznali plany Gallegro bo sporo od tego zależy ;) Hallo, hallo Gallegro jesteś tu? Quote
gallegro Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jestem, jestem. Niestety, w obecnej chwili nie mogę osobiście przygarnąć suni, ale gdyby była umiarkowanie duża, byłby cień szansy... Niestety, z tego co piszecie, jest raczej dużą sunią, a to może skomplikować ten misterny plan. Do czasu wyjaśnienia tych wątpliwości, nie bierzcie mojej oferty pod uwagę. Niestety, to nie zależy ode mnie... Quote
Leyla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 gallegro napisał(a):Jestem, jestem. Niestety, w obecnej chwili nie mogę osobiście przygarnąć suni, ale gdyby była umiarkowanie duża, byłby cień szansy... Niestety, z tego co piszecie, jest raczej dużą sunią, a to może skomplikować ten misterny plan. Do czasu wyjaśnienia tych wątpliwości, nie bierzcie mojej oferty pod uwagę. Niestety, to nie zależy ode mnie... :flaming:szkooooda.. Quote
zuzia63 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Maszaberla napisał(a):Zuza jeszcze o tym nie wiem :evil_lol: ja się już domyślam, że niedługo to tylko 'hopanie' mi zostanie:lol: ale ja jestem twarda sztuka, jak zbraknie, bedę drukować Quote
Maszaberla Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 zuzia63 napisał(a):ja się już domyślam, że niedługo to tylko 'hopanie' mi zostanie:lol: ale ja jestem twarda sztuka, jak zbraknie, bedę drukować Zuzia mnie juz braknie, zapisuje sie do Ciebie ;) A tak serio to ciesze sie ze jeszcze masz cos w skarpecie i mozesz dokladac na te biedne psiny... Quote
zuzia63 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ja też się ciesze, że mogę chociaż troszeczkę pomóc:lol: żałuję tylko, że wcześniej nie zalogowałam się na dogo, bo o istnieniu Takich Fajnych i Skutecznych Cioteczek:lol: wiedziałam - podczytywałam Was:oops: Quote
agata51 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Maszaberla napisał(a):A Zuzia to obrabowala jakis bank? :crazyeye: widze jej wplaty na wiekszosci watkow Widze ze Agatka51 to juz przy niej wysiada :eviltong: Oj, wysiadam! W każdym razie na żadne nowe wątki już nie wchodzę! Żeby nie wiem co! Witaj, Zuziu!!! Quote
zuzia63 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witaj Agato, widzę, że nocną zmianę miałaś:crazyeye: Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 agata51 napisał(a):Oj, wysiadam! W każdym razie na żadne nowe wątki już nie wchodzę! Żeby nie wiem co! Ja wlasnie wczoraj weszlam na kolejny mimo obietnic:oops: Pieniadze ode mnie wlasnie polecialy Quote
Brysio Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 jaki mam wkleic tekst? ten z pierwszego postu? mozecie cos wiecej napisac o jej charakterze? ile ma lat? i w jakim jest miescie Quote
Madallena Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Co u Kodinki? Kiedy zaczyna nowe zycie w hoteliku? :multi: Quote
zuzka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Madallena napisał(a):Co u Kodinki? Kiedy zaczyna nowe zycie w hoteliku? :multi: Najprawdopodobniej w poniedziałek tylko ze nie w hoteliku tylko w DT. Quote
Madzik77 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 niestety tylko moge podniesc tak piekną i widać ze mądrą sunie... jej oczy sa niesamowite.... Mało psów ma oczy przez które widac ich lojalnosc oddanie madrość... Kiedy na nas spojrza tymi oczami to widać w nich wszystkie grzechy "ludzi" ....tych którzy nigdy w psie oczy nie spojrzą.... Quote
rita60 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 zuzia63 napisał(a):No, Kodinka, pakuj się powoli do domku! :multi::multi::multi:wspaniała wiadomosc:multi::multi::multi: Quote
Ra_dunia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Pewnie jutro o tej porze Kodinka będzie już w DT... :loveu: Quote
szajbus Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Super, ze jedzie do domku tymczasowego. Szybciej dojdzie do siebie i będzie miała non stop przy sobie jakiegoś dobrego ludzia. :multi: Quote
bico Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Brysio']jaki mam wkleic tekst? ten z pierwszego postu? mozecie cos wiecej napisac o jej charakterze? ile ma lat? i w jakim jest miescie zaprosiłam zawsze zajętą cioteczkę Brysio na wątek i poprosiłam o akcję ogłoszeniową dla Kodinki - czy możecie jej pomóc i odpowiedzieć na powyższe pytania lub najlepiej napisać krótki, miły, teściwy tekst do ogłoszeń? Te ogłoszenia, to szansa dla niej:roll: Quote
zuzia63 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie szczęśliwy dla Kodinki:lol: może nawet już się pakuje? Ogromnie się cieszę, że sunia będzie miała swojego ludzia, odżyje, nabierze zaufania i wreszcie zacznie sie uśmiechać pełnym pyskiem;) A później znajdzie fantastyczny, kochający domek - czyli to, co każdemu psiakowi się należy:evil_lol: Quote
Recommended Posts