zuzka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Zapraszam na mega bazar http://www.dogomania.pl/threads/175580-MEGA-BAZAR-dla-Kodinki-Stefana-CiapuleA-ki-itd-do-21-12-godz-24-00 Quote
Szarotka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Kodinka jest wyjatkowo udaym pieskiem :):) Quote
Guest Madziadalena Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cudne ma pysio Kodi :loveu: Quote
jolek68 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 zuzka napisał(a):OK nie ma sprawy może tak być proszę jaka zgoda :) pozostaje tylko znalezienie domku :) Quote
zuzka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jolek68 napisał(a):proszę jaka zgoda :) pozostaje tylko znalezienie domku :) I to jest najważniejsze i najpilniejsze dla Kodinki.... Quote
Bjuta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 zuzka napisał(a):OK nie ma sprawy może tak być Zuzko, to podeślij mi nr kodinkowego konta, z tym, że ja dopiero w styczniu coś wyskrobię... Quote
zuzka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Już [/FONT]Bjuta napisał(a):Zuzko, to podeślij mi nr kodinkowego konta, z tym, że ja dopiero w styczniu coś wyskrobię... Już podsyłam chociaż mam ogrooomną nadzieję że w styczniu już nie będzie potrzebne bo Kodinka w prezencie pod znajdzie domek dla siebie . Quote
jolek68 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 w razie czego można wtedy na inną biedę przeznaczyć :) super optymizm, oby tak dalej :multi: Quote
Szarotka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Kodinka musi znalez super domek :):) Quote
ciapuś Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 zapraszamy na bazarek śliczne smycze, obroże dla dużych i małych psiaków Quote
jolek68 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 taki duży kawał łagodności musi mieć swój domek :) Quote
zuzka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 jolek68 napisał(a):taki duży kawał łagodności musi mieć swój domek :) Tylko gdzie ten domek jest? Quote
jolek68 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 też tak się zastanawiam od kiedy mam na dt kocurka... Quote
bico Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 nowy numer konta do przelewów dla Kodi mam - od stycznia wpłaty ode mnie, wpływać będą prosto na konto zuzki. Byłam "skarbnikiem" u 3 psów jednocześnie. Owszem, byłam u nich na wątkach codziennie, podawałam wpłaty, stan konta itp. Ale to od opiekuna prawnego i założyciela wątku dostawałam info gdzie, komu, ile i za co mam zrobić przelew - byłam "przekaźnikiem" pieniędzy, a nie "windykatorem lub "komornikiem" - nie taka jest rola osoby zajmującej się finansami psa, bo to opiekun prawny zwierzęcia i założyciel wątku mają dbać by pieniądze na DT się znalazły i były płacone w terminie - taka dygresja na zakończenie tej dyskusji. Quote
jolek68 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 bico napisał(a): opiekun prawny zwierzęcia i założyciel wątku mają dbać by pieniądze na DT się znalazły i były płacone w terminie - taka dygresja na zakończenie tej dyskusji. bardzo trafnie to zostało ujęte :) nic dodać nic ująć :) Quote
Laura1108 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Dopiero teraz tu trafiłam . To ja byłąm na wizycie u tej "cudownej" Pani :shake: taka miała być super doświadczona i odpwiedzialna teraz odnoszę wrażenie , że ona sporo siedzi na forach psich mniej więcej wie czego trzeba się wyuczyć i mówić na wizycie przedadopcyjnej by dostać psa i ona pewnie tak zrobiła . Zostawiła kodinkę po dwóch dniach samą w domu :angryy::angryy::angryy: nie mogła zorganizować sobie kennelu ... nie mogła ograniczyć jje dostępu do niektórych części domu ... cholera jasna ma tyle metrów więc mogłą to jakoś rozsądnie zorganizować ja wiem , że mądrzyć się łatwo ale kurde kiedy zamieszkał u nas Bastor ( trzeletni labiszon ) to długi czas nie zostawiałam jego i mojej suni samych w domu w obawie , że coś wykombinują . Jeżeli ta Pani nie mogła zapewnić sowjego czasu to po co wzięła Kodinkę ... Ehhhh jestem tak wściekła , że szok . Nie dała żadnej szansy żadnej po prostu jak rzecz . Wielka miłośniczka tralallalaa oby nikt jej nigdy nie dał więcej żadnego psa . Quote
Szarotka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Hm...........to juz przeszlosc. Teraz Kodinka potrzebuje pieniedzy na pobyt w hotelu i nowego odpowiedzialnego domku, co nie zwraca pieskow jak wybrakowanego towaru ze sklepu.:angryy::angryy::angryy: Quote
jolek68 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 powinnyście wpisać panią na listę Czernych owiec... a co tam u "malutkiej" słychać :) Quote
ciapuś Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Wpłynęły do mnie na konto pieniądze od Punisher - 50zł MAGDALENA Ż - 5zł Bardzo dziękuje zapraszam na kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/threads/175794-Ciuchy-ciuszki-fataA-aszki-dla-psA-w-z-FPR-ZwP-do-01-01 Quote
Ra_dunia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Moja wpłata dla Kodi za grudzień poszła na konto Negri :) Następna (mam nadzieję, że jednak nie będzie takiej potrzeby) będzie już na koto podana na PW. W tej chwili dogo tak wariuje, że na prawdę nie można nikogo obwiniać, że nie pojawia się na wątku... sama pewnie niektóre pogubiłam. Modlę się tylko, żeby w tym zamęcie wywiązać się ze wszystkich deklaracji... Quote
Szarotka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Kodinka sorry za offa: Pilnie potrzebujemy transportu dla suni z Ostrowii Mazowieckiej lub Warszawy do Działdowa, Torunia, Brodnicy, Grudziądza, a najlepiej jeszcze dalej na północ, placimy za benzyne i jako bonus nalewka Quote
zuzka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Szarotka']Kodinka sorry za offa: Pilnie potrzebujemy transportu dla suni z Ostrowii Mazowieckiej lub Warszawy do Działdowa, Torunia, Brodnicy, Grudziądza, a najlepiej jeszcze dalej na północ, placimy za benzyne i jako bonus nalewka No dobrze nie gniewamy się ale ta nalewka o już by mogła się u nas zostać . Quote
Szarotka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 No chyba sie boje tego okropnego z duzymi zebami :):) Nalewka niestety nie moja, ja tylko robie za dzial marketingowy :):) Quote
Recommended Posts