Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Już [/FONT]

Bjuta napisał(a):
Zuzko, to podeślij mi nr kodinkowego konta, z tym, że ja dopiero w styczniu coś wyskrobię...

Już podsyłam chociaż mam ogrooomną nadzieję że w styczniu już nie będzie potrzebne bo Kodinka w prezencie pod znajdzie domek dla siebie .

Posted

nowy numer konta do przelewów dla Kodi mam - od stycznia wpłaty ode mnie, wpływać będą prosto na konto zuzki.

Byłam "skarbnikiem" u 3 psów jednocześnie. Owszem, byłam u nich na wątkach codziennie, podawałam wpłaty, stan konta itp. Ale to od opiekuna prawnego i założyciela wątku dostawałam info gdzie, komu, ile i za co mam zrobić przelew - byłam "przekaźnikiem" pieniędzy, a nie "windykatorem lub "komornikiem" - nie taka jest rola osoby zajmującej się finansami psa, bo to opiekun prawny zwierzęcia i założyciel wątku mają dbać by pieniądze na DT się znalazły i były płacone w terminie - taka dygresja na zakończenie tej dyskusji.

Posted

bico napisał(a):
opiekun prawny zwierzęcia i założyciel wątku mają dbać by pieniądze na DT się znalazły i były płacone w terminie - taka dygresja na zakończenie tej dyskusji.

bardzo trafnie to zostało ujęte :) nic dodać nic ująć :)

Posted

Dopiero teraz tu trafiłam . To ja byłąm na wizycie u tej "cudownej" Pani :shake: taka miała być super doświadczona i odpwiedzialna teraz odnoszę wrażenie , że ona sporo siedzi na forach psich mniej więcej wie czego trzeba się wyuczyć i mówić na wizycie przedadopcyjnej by dostać psa i ona pewnie tak zrobiła . Zostawiła kodinkę po dwóch dniach samą w domu :angryy::angryy::angryy: nie mogła zorganizować sobie kennelu ... nie mogła ograniczyć jje dostępu do niektórych części domu ... cholera jasna ma tyle metrów więc mogłą to jakoś rozsądnie zorganizować ja wiem , że mądrzyć się łatwo ale kurde kiedy zamieszkał u nas Bastor ( trzeletni labiszon ) to długi czas nie zostawiałam jego i mojej suni samych w domu w obawie , że coś wykombinują . Jeżeli ta Pani nie mogła zapewnić sowjego czasu to po co wzięła Kodinkę ... Ehhhh jestem tak wściekła , że szok . Nie dała żadnej szansy żadnej po prostu jak rzecz . Wielka miłośniczka tralallalaa oby nikt jej nigdy nie dał więcej żadnego psa .

Posted

Hm...........to juz przeszlosc. Teraz Kodinka potrzebuje pieniedzy na pobyt w hotelu i nowego odpowiedzialnego domku, co nie zwraca pieskow jak wybrakowanego towaru ze sklepu.:angryy::angryy::angryy:

Posted

Moja wpłata dla Kodi za grudzień poszła na konto Negri :) Następna (mam nadzieję, że jednak nie będzie takiej potrzeby) będzie już na koto podana na PW.
W tej chwili dogo tak wariuje, że na prawdę nie można nikogo obwiniać, że nie pojawia się na wątku... sama pewnie niektóre pogubiłam. Modlę się tylko, żeby w tym zamęcie wywiązać się ze wszystkich deklaracji...

Posted

Kodinka sorry za offa:

Pilnie potrzebujemy transportu dla suni z Ostrowii Mazowieckiej lub Warszawy do Działdowa, Torunia, Brodnicy, Grudziądza, a najlepiej jeszcze dalej na północ, placimy za benzyne i jako bonus nalewka

Posted

[quote name='Szarotka']Kodinka sorry za offa:

Pilnie potrzebujemy transportu dla suni z Ostrowii Mazowieckiej lub Warszawy do Działdowa, Torunia, Brodnicy, Grudziądza, a najlepiej jeszcze dalej na północ, placimy za benzyne i jako bonus nalewka

No dobrze nie gniewamy się ale ta nalewka o już by mogła się u nas zostać .