Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Moja skrzynka puściutka, coś z dogo znowu nie tak :roll: w razie czego podaje mój mail [EMAIL="angel-6@tlen.pl"]angel-6@tlen.pl[/EMAIL], podeślijcie konto do przelewu.
Mam nadzieję, że szybciutko się ta sytuacja finansowa Kodinki wyjaśni.

Posted

[quote name='Madziadalena']Moja skrzynka puściutka, coś z dogo znowu nie tak :roll: w razie czego podaje mój mail [EMAIL="angel-6@tlen.pl"]angel-6@tlen.pl[/EMAIL], podeślijcie konto do przelewu.
Mam nadzieję, że szybciutko się ta sytuacja finansowa Kodinki wyjaśni.[/QUOTE]

Przeslałam Ci Ciapusia nr konta do przelewu na PW.

Guest Madziadalena
Posted

Na PW doszło, dzięki :) Przelew już poszedł:) a ja dziękuje serdecznie Szarotce, że mnie tu ściągnęła :Rose:

Posted

[quote name='ciapuś']Ok to ja podam swoje i rozliczę sie na wątku[/QUOTE]
stałe wpłaty też powinnaś przejąć skoro osoba która miała to robić nie robi nic, to tylko może utrudniać całą sytuacje i nie pomoże w niczym suni, tak myślę :)

Posted

[quote name='zuzka']Myślę że trzeba wyraźnie na wątku napisać za Negri tutaj przestała zaglądać i w związku z tym wpłaty dokonywać na konto Ciapusia.[/QUOTE]
Wyslijcie pw do tych co wplacaja deklaracje, bo inaczej moga z przyzwyczajenia wpalcic do Negri.

Posted

W piątek przelałam 60 zł, które wpłynęło na moje konto dla Kodi. Nie działał mój serwis internetowy.
Dogo od kilku dni jest dla mnie jako tako dostępne.

Nie mogę się zgodzić z niektórymi postami, jakie tu zostały napisane :shake: ale ponieważ dogomania działa w ten sposób, ze słowo wypowiedziane na swoją obronę natychmiast wywołuje lawinowy atak - powstrzymam się z komentarzem.

Widzę, że padały pytania o nr mojego konta, na które nie odpowiedziałam.
Jak to możliwe ciociu Zuzko, że od pół roku otrzymujesz ode mnie przelewy a piszesz, że nie masz mojego nr konta? Czy na prawdę nie mogłaś go podać zainteresowanym osobom?

Z tym przypominaniem to lekka przesada. Faktycznie wysyłałaś mi pm ale chyba nie masz wątpliwości, że i bez przypominania miałabyś przekazane pieniądze. :angryy:

Oczekuję na nr konta osoby, która będzie zbierała pieniądze dla Kodinki abym mogła przekazywać jej swoją deklarację.

Posted

Moim zdaniem to chyba nikt Cie nie zamierzal atakowac, ale sunia zostala bez pieniadzy, i wogole chyba nie ma dosc stalych dekalracji. Ja staralam sie pomoc, zeby Kodinka miala zabezpieczone finanse. Nie wiadomo bylo co i jak.
Na jakie konto zbierac i co sie dzieje.
Teraz drogie panie ( Negri, Ciapus i Zuzka) dogadajcie sie, kto co robi i dajcie znac wplacajacym.

Posted

Negri nikt Cię tu nie atakuje ale według mnie osoba która zajmuje się finansami psa powinna więcej udzielać się na wątku .

Ty ostatnio wpadłaś na watek 8-12 napisałaś że zmierzysz się z ogłoszeniami dla Kodi ale niestety tego nie uczyniłaś .

Negri_2008 napisał(a):

Czy mam przelać więc pieniażki już, czy poczekać?

Ja zmierzę się z tekstem do ogłoszeń dla Kodinki, przynajmniej spróbuję ;-)

Jeżeli twierdzisz że w piatek przelałaś 60 zł to Kodi ma
opłacony DT 14 -Grudnia .

A co do rozsyłania twojego nr konta to niestety nie upoważniłaś mnie do tego.

Posted

faktycznie powstało małe zamieszanie ale myślę że nie ma się co obrażać bo to niczemu nie służy :) ustalcie jedno konkretne konto tak by osoba ta na bieżąco pilnowała tych spraw na wątku i po kłopocie :)

Posted

Tak naprawdę to najłatwiej byłoby wpłacać od razu do Zuzki na konto ,bo ja niestety mam w tej chwili ograniczony dostęp do internetu.
Zuzka co Ty na to?
Podawałabyś kto ile wpłacił a ja bym uzupełniała pierwszy post i prowadziła rozliczenia :oops: