zuzka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Ra_dunia']Kodi, słuchy mnie dochodzą, że nie polubiłaś się z nową hotelowiczką :mad: Po pierwsze - bądź grzeczna. [/QUOTE] Kodinka polubiła się z nową htelowiczką tylko nie mogły dogadać się między sobą która jak ma się opiekować dzieciakami .Kodi chciała matkować dzieciakom a Sara na to nie chciała się zgodzić . Quote
agata51 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Miałam dziś przyjemność poznać Zuzkę i choć trochę wymiziać Kodinkę. I zrozumieć nie mogę, jak to możliwe, że takie cudo tak długo domu znaleźć nie może. Jest przepiękna. Wydaje się łagodna, spokojna, zrównoważona. I strasznie przytulaśna i spragniona człowieka. Domki, bić się o Kodinkę, ale już! Quote
Negri_2008 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 wpłynęły pieniądze od: Ra_dunia - 20 zł Myrkurdagur - 10 zł :lol: Tarapaty Kodinki pogłębiają się; Birma74 wycofała swoją deklarację z ważnych przyczyn Quote
aneta355 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='agata51']Miałam dziś przyjemność poznać Zuzkę i choć trochę wymiziać Kodinkę. I zrozumieć nie mogę, jak to możliwe, że takie cudo tak długo domu znaleźć nie może. Jest przepiękna. Wydaje się łagodna, spokojna, zrównoważona. I strasznie przytulaśna i spragniona człowieka. Domki, bić się o Kodinkę, ale już![/QUOTE] Też bym sobie Kodinkę poprzytulała, że też w moich rejonach nie ma dogomaniackich piesków :roll: Quote
ciapuś Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Kurcze musimy się zabrać do roboty i porozsyłać wątek Kodinki do większej liczby osób i poprosić o bazarki dla niej bo inaczej nie wiem co z nią będzie.:placz::placz::placz: zapłaciłam 150zł za DT od 27.10 do 06.11 ale co dalej!!!!!! Quote
Negri_2008 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Proponuje nowy tekst do ogłoszeń. Nie dlatego broń boże że aktualny jest zły. Osoby doświadczone w temacie zawsze powtarzają: Jeżeli z jakimś tekstem pies nie przyciąga uwagi to trzeba napisać nowy.;) Kodi jest już w sieci od dawna i trzeba ją zareklamować od nowa, bo te ogłoszenia się już ludziom opatrzyły ;) Potrzebny chyba taki tekst, w którym wyraźnie będą widoczne zalety Kodi. Quote
ciapuś Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 zapraszam na bazarek i bardzo liczę na Waszą pomoc Proszę też o rozsyłanie zaproszenia po znajomych i innych wątkach NIE PRZEGAP ciuchy ,ciuszki ,fatałaszki na psy z *FPR-ZwP* do 06.11 - Dogomania Forum Quote
ciapuś Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Przypominamy Kodinke i bardzo prosimy o pomoc Quote
zuzka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Kodi przypomina się :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
zuzka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Kodi przy swojej "malutkiej kosteczce" :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
zuzka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 To nowy Kodinkowy sposób na wygodną drzmkę. :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
NusiaiJa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 FANTASTYCZNIE!!!:loveu: [SIZE="3"]Dziś w programie "pytanie na śniadanie" (w tvp2) u p. Michała Olszańskiego był Pan z fundacji "(zapomniałam)", były z nim dwa psiaki - bernardyn i mała kundelka Malinka, rozdzwoniły się telefony i po godzinie psy miały nowych właścicieli!!! Jakiś czas temu tu na dogo znalazłam pieska który też był w tv2, tzn tylko jego zdjęcie bo bidulek bardzo zalękniony był czy chory już nie pamiętam ale wracając do meritum sprawy... może to jest szansa dla KODINKI???? ostatnio znajoma ogłosiła "swoją" Kore w łódzkiej gazecie i też nie mogła sięopędzić od telefonów, niebawem suczka jedzie do nowego domu w Sieradzu, będzie mieszkała w domu a do dyspozycji będzie miała ogród... nie wciskam się tu ze swoimi mądrościami bo robicie dużo ale może ktoś o Olszańskim mógł poprostu nie pomyślec:oops: Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='NusiaiJa']FANTASTYCZNIE!!!:loveu: Dziś w programie "pytanie na śniadanie" (w tvp2) u p. Michała Olszańskiego był Pan z fundacji "(zapomniałam)", były z nim dwa psiaki - bernardyn i mała kundelka Malinka, rozdzwoniły się telefony i po godzinie psy miały nowych właścicieli!!! Jakiś czas temu tu na dogo znalazłam pieska który też był w tv2, tzn tylko jego zdjęcie bo bidulek bardzo zalękniony był czy chory już nie pamiętam ale wracając do meritum sprawy... może to jest szansa dla KODINKI???? ostatnio znajoma ogłosiła kodi w łódzkiej gazecie i też nie mogła sięopędzić od telefonów, niebawem suczka jedzie do nowego domu w Sieradzu, będzie mieszkała w domu a do dyspozycji będzie miała ogród... nie wciskam się tu ze swoimi mądrościami bo robicie dużo ale może ktoś o Olszańskim mógł poprostu nie pomyślec:oops: a czy ten zalekniony piesek to przypadkiem nie Igor? :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f85/igor-znalazl-dom-w-ktorym-uczy-sie-zycia-od-nowa-126503/ a tak poważnie - jakaś lokalna gazeta byłaby faktycznie szansą Quote
NusiaiJa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 a chyba przypadkiem to był Igor :p U nas w Tomaszowie też psy są ogłaszane w gazecie, wkońcu są umieszczane zdjęcia ze spacerów + imię + krótki opis. bo wcześniej to było tylko zdjęcie psiaka z za krat i tel do schronu. bezsensu było i nikomu się to nie podobało. Nie wszyscy mają dostę do internetu a gazety dużo osób kupuje. to ogłoszenie o Korze w łódzkiej gazecie umieściła (chyba ma taki nik: ) asik007. A jak jeszcze dobrze pogadacie to może ogłoszenie będzie za friko ale to wiadomo kazda gazeta rządzi się swoimi prawami. trzymam kciuki i dajcie znak co tam postanowiłyście Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 To co, może napiszemy do Asik007??? :lol: Quote
NusiaiJa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 pewnie!!! tym bardziej, że naprawdę duży odzew był a Kora to nie maleństwo jest. Więc napewno tak i z KODI będzie! jak dobrze pójdzie to po naszego schroniskowego psiaczka Pani z Gdańska przyjedzie... ogłoszenie też w gazecie było! tylko, że w Warszawskiej - "metro" Quote
Negri_2008 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='NusiaiJa']pewnie!!! tym bardziej, że naprawdę duży odzew był a Kora to nie maleństwo jest. Więc napewno tak i z KODI będzie! jak dobrze pójdzie to po naszego schroniskowego psiaczka Pani z Gdańska przyjedzie... ogłoszenie też w gazecie było! tylko, że w Warszawskiej - "metro"[/QUOTE] Jeżeli powiesz w jaki sposób spowodowałyście, że w metrze ukazało się Wasze ogłoszenie, to Cię ozłocę ;):evil_lol: Quote
NusiaiJa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 już mówię, znalazłam wątek suni "Pralinki" i pozwoliłam sobie wstawić "naszą" tomaszowską "Bajkę" zaznaczając, że wyglądają niemal jak siostry:p i tam jedna kochana cioteczka sama zaproponowała, że najpierw ogłosi Pralinkę a potem Bajeczkę. Jak obiecała tak zrobiła i koleżanka której podany był telefon w ogłoszeniu nie mogła się odpędzić od dzwoniących w sprawie adopcji. A ta cioteczka to "PapryczkaChili" Quote
ciapuś Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Ja Ciapulke która jest u mnie na DT od kilku miesięcy Kodinkę ,Stefana i Tarę ogłaszam na caffeanimal i jakoś nie miały szczęścia trafić do metra. Quote
NusiaiJa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 no to już(przepraszam za taki styl) kontaktować się z Papryczką Chili, może nie od razu ogłoszenie będzie bo psiaków jest dużo ale może jeszcze w tym miesiącu, warto spróbować, a zapytać się nie zaszkodzi, ludzie chętnie adoptują, może nawet za często pod chwilowym impulsem ale zdażają się i tacy z domem i ogrodem a nawet tacy którzy Caipulkę będą na rękach nosili aby tylko z nimi zamieszkała......:oops: zresztą nie musze Wam tego mówić, bo co Ja tam wiem:oops: oto strona Bajeczki i na stronie 2 jej wątku jest link to "metra", tam w gazetce z dnia 21.10.br. na stronie 6 jest z nią ogłoszenie. http://www.dogomania.pl/forum/f1159/bajeczka-z-tomszowa-spraw-aby-jej-zycie-bylo-bajka-149222/ Quote
Zofija Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Kodinka to takie cudo, ze ja naprawdę nie wiem jak to możliwe, ze jej ktoś już nie wziął. Uwielbiam takie duże kluski:loveu: Quote
ciapuś Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Ponowiłam wszystkim psiakom które są pod "moją opieką" ogłoszenia na cafe animal może tym razem się uda i któryś znajdzie się w Metrze zapraszam też na nowy wątek Drżący przerażony Dżery z paniką w oczach wypatruje domu - Dogomania Forum Quote
Ra_dunia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dokładnie - psiaki do Metra są losowane z cafe... Fundacja, która była w TVP2 to azyl pod psim aniołem (z tego co pamiętam). Maszy długo już nie ma na dogo, a to dzięki niej nasz Igor trafił do programu (no dobra - jego zdjęcie ;) ). Też jestem za ogłoszeniem papierowym - nie każdy ma internet... Quote
Negri_2008 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Tak, za cefe tylko jaka jest metoda, żeby z tego cafe tam trafiły? Odnawianie ogłoszenie jakos się nie sprawdza. Chyba losowo albo wg uznania redakcji. :-( Ciapuś - może jakoś zrobimy to ogłoszenie w Waszej lokalnej gazecie w łódzkim? :lol: Quote
SARA.dierra Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 witaj Negri - sory że tu u Kodi , ale dogo chodzi jak chce i trudno mi sie dostać w niektóre miejsca - mam twoje bazarkowe kolczyki - które krążyły wokół twojego domku i wróciły , zapłaciłam listonoszowi za powrót , ale dalej nie wiem co z kolczykami , i dlaczego nie dotarły do ciebie - jest napisane że podwójnie awizowane - nie wiem czy znowu ci wysyłać , bo to już będzie trzecia opłata pocztowa, a nie wiedząć czemu nie odebrane nie wiem czy znowu do mnie nie wróci - to był chyba bazarek Kodinki ps . kiedy Kodi będzie w swoim własnym domku ? zima idzie - święta... a pies bez swojego człowieka ... Quote
Recommended Posts