flashka-g Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 to nie zagięliscie..ja slepa nic nie doczytałam..kurcze szkodsa bo wczoraj byłam w Związku i mogłam sie spytac..jak bedzie moj znajomy na gadulcu to sie go spytam. Quote
onka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Marcino1978 napisał(a):... i tak nikt tego nie sprawdza :lol: o własnie dlatego nie amm zamiaru tego "kupować " :wink: Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 a mi raz w zyciu sie czepili,ze mialam papier wystawiony przez zwyklego weta,a nie przez powiatowego...hmmm i to chyba bylo w opolu kilka lat temu!!!wrrrrrrrrr,tak tak, niezla byla wtedy klotnia!albo Opole albo Katowice,nie bardzo pamietam,ale chyba Opole... :evil: :evilbat: :evil: Quote
cockermanka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 onka napisał(a):Marcino1978 napisał(a):... i tak nikt tego nie sprawdza :lol: o własnie dlatego nie amm zamiaru tego "kupować " :wink: Hmmm...to ja i moje psy chyba podejrzanie wyglądamy :o ..bo nas sprawdzano dokładnie... :evil: Quote
maga18 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 :o ja nie mam zamiaru miec zawsiawdczen od powiatowego! moj wet podrukował mi zaswidczenie o szczepioeniu na wscieklizne uwzgeldniajac nr tatuazu imie wraz z przydomkiem masc, wiek itd. i powiedzial ze takie druki teraz na wystawy obowiazuja a pozostale szczepienia to w ksiazeczce zdrowia sa. :lol: te zaswiadczenia od powiatowego to chyba sam powiatowy wet wymyslil bo malo zarabial :wink: Quote
orsini Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 one byly kiedys i byly BEZPLATNE maga :lol: :lol: :lol: ale ja je bralam tylko na wyjazdy zagraniczne Quote
maga18 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 i sa nadal bezplatne :D ale moj wet nie ma wilu psow wystawowych u siebie, wiec specjalnie dla mnie odnowil ten program co to drukuje takie cuda :P tak to zaswiadczenie o szczepieniu na wscieklizne dostawalam na gotowej kartce gdzie tylko sie uzupelniało dane a teraz takie cacko mam :P Quote
cockermanka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 orsini napisał(a):one byly kiedys i byly BEZPLATNE maga :lol: :lol: :lol: Dokładnie -płaci się tylko raz (przynajmniej tak było u mnie w ubiegłym roku),ale nie ukrywam,że to spory problem dla pracującej osoby..wizyta u weta po zaświadczenie,potem kolejna u powiatowego...chyba trzeba wziąć dzień urlopu... :evil: Quote
onka Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 bez sensu ten wymóg no jeszcze psy z zagranicy rozumiem ale nasze? w Poznaniu anwet mi do książeczki nikt nie zajrzał! a tyle kasy wydałam na te zaswiadczenie :evil: Quote
maga18 Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 napisalam do nich meila, czy trzeba te urzedowe zasiwdczenia zdrowia i odpisali mi: "zaswiadczenie ma dotyczyć nie psa, a tego, że teren na którym Pani mieszka jest wolny od chorób zakaznych zwierzat, pozdrawiam" :o :o :o :o :o nie wiem co jest gorsze - zaswiadczenie o zdrowi psa, czy o moim miejscu zamieszkania :lol: Quote
Savannah Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 no coment :evilbat: Pzdr, Villarica Siberians Quote
Cząsteczka Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 :o :o :o :o :o no dobrze, ale co załatwiacie sobie te zaswiadczenia czy jedziecie tylko z książeczka zdrowia psa? Quote
Marcino1978 Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 ksiazeczka musi wystarczyc jak nie to sie bedziemy szarpac przy wejsciu :lol: Quote
maga18 Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 wezmiemy ich murem.... dogomaniacy bejsbole wezicie :wink: Quote
maga18 Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 ale z drugiej strony to fajnie, ze dbaja o zdrowie naszych psow na wystawie :wink: :lol: Quote
ofcca Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 maga18 napisał(a):ale z drugiej strony to fajnie, ze dbaja o zdrowie naszych psow na wystawie :wink: :lol: tak,zgadza sie robią to jak nikt inny :klacz: pozdr.iwona Quote
dorotal Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Czy ktos wie o ktorej jest klubowka IX grupy w sobote, bo na stronach oddzialu w Opolu jest tylko o miedzynarodowce. Quote
IraKa Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Ja mam napisane na potwierdzeniu że oceny psów zaczynają się od godz.9.00 Quote
flashka-g Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 rok temu klubówka tesh sie wczesniej zaczynała. Quote
Asiaczek Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Na potwierdzeniu przyjęcia psa na wystawę jest rzeczywiście napisane, że trzeba mieć "urzędowe świadectwo lekarsko-weterynaryjne". Oczywiście, że takiego świadectwa nie będę mieć, bo moja pani wet. powiedziała, że obecnie po prostu takie świadectwa nie obowiązują. Od tego mamy paszporty, gdzie są wszystkie szczepienia psa. I nawet gdybym się bardzo uparła, to ona mi takiego "świadetwa" nie wyda, bo ono jest obecnie nieprawne. I to wszystko. A już na pewno NIE będę starała się o zaświadczenie, że moje psy, mieszkające a W-wie, mieszkają na terenie wolnym od chorób zakaźnych. To po prostu GŁUPOTA. I jestem bardzo ciekawa, jak to będzie przy wejściu na teren wystawy... Może przez płot, może bejsbol. Nie wiem. Ale mam komórkę do jednej osoby z O/Opole i "nie zawaham sie jej użyć". Rzucać nią oczywiście nie będę (komórką), będzie służyła do rozmowy. Pzdr. Quote
Recommended Posts