Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prosze nie miec pretesji do wszytskich opolskich dogomaniaków;] my na katlog wpływu nie mamy..ja takze.Własnie po to był dany katalog na strone zeby dzwonic w razie czego z interwencjami w sprawie zgłsozonych psów-pomyłki itd.
Co do katalogu z klubówek...to nie wiem czy beda..ale narazie nie slyszałam nic ze ma ich nie byc..wiec mozemy sie spodziewac.Tak samo plan sedziowania.

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g napisał(a):
a tam w oddziale..pogadam z sedzia i masz...;] nawet BOB:]

to załatw mi też please :modla: - rasę, a najlepiej jeszcze do tego grupe i miejsce na BISie :cunao: :cunao: :lol!:

Posted

flashka-g napisał(a):
Deutcher?? 8) czy kto?

Peter Berchtold ;)

Asiu wszystko byłoby dobrze gdyby nie to że CACIB w psach i CACIB w sukach jest już ustawiony ;) Ale pies który weźmie CACIB'a jest Interem wiec jak Spike dostanie Res.CACIB to on staje sie automatycznie CACIB'em ;) Ale my nawet się ne Res.CACIB'a nie załapiemy :)

Posted

flashka-g napisał(a):
Prosze nie miec pretesji do wszytskich opolskich dogomaniaków;] my na katlog wpływu nie mamy..ja takze.Własnie po to był dany katalog na strone zeby dzwonic w razie czego z interwencjami w sprawie zgłsozonych psów-pomyłki itd.
Co do katalogu z klubówek...to nie wiem czy beda..ale narazie nie slyszałam nic ze ma ich nie byc..wiec mozemy sie spodziewac.Tak samo plan sedziowania.

My jestesmy zadowoleni, to ze wogóle jest katalog bravo :multi:

Posted

Nitencja napisał(a):
Fuka a ty chcesz od razu wszystkie miejsca na tym Bisie ;-)??

jedno malusie mi wystarczy, pomijajac szczegół drobniutki, że z rasy nie wyjde :lol: 8)

flashka-g napisał(a):

hehe loos...dobra juz nie róbcie ze mnie takiej korupcyjnej baby...bo potem tylko slucham ze wygrywam po znajomości normalnie ja znam wszystkich...jestem cool;]

:o przeciez sama zaczełaś :P

Posted

No coz,nas nie bedzie bo moj faks "zaginal w akcji".Szkoda.Szkoda tym bardziej,ze dopiero teraz mialam mozliwosc zadzwonienia,ale "juz po ptokach".No coz,trzeba sie pogodzic z faktem,ze mamy do Opola pecha.

Posted

flashka w sobote się wozi;] to znaczy pracuje i sie obijam;] i nic nie wystawiam;]
a w niedziele wystawiam 3 husky (chyba) i grzywaczke (na banka).Zalezy jak czas pozwoli.
Marcin trdno zebym nie była na wytawie..jak ja mam 15 minut piechotką do okrąglaka;]No w szpilkach z 20;] ale lepiej biegam w nich niz chodze;] hehehe

Posted

flashka-g napisał(a):
flashka w sobote się wozi;] to znaczy pracuje i sie obijam;] i nic nie wystawiam;]
a w niedziele wystawiam 3 husky (chyba) i grzywaczke (na banka).Zalezy jak czas pozwoli.
Marcin trdno zebym nie była na wytawie..jak ja mam 15 minut piechotką do okrąglaka;]No w szpilkach z 20;] ale lepiej biegam w nich niz chodze;] hehehe

jak nic nie wystawiasz w sobote 8)

Posted

Setery an banka na dworze...zawsze tak było.
Marcino ja nie dam rady nic wystawic bo prowadze konkurs od 10-15..;/i musze cały czas nad tym panowac.Mówiłes ze nie zgłaszasz do Opola...a jak był juz katalog na stronie to :-? juz za pozno było zebym sie wycofała.Pzoatm tak nie wiem kto bedzie na niedziele mnie zastepowac..bo w niedziele wystawiam..i innej opcji nie ma;]