Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie dane odnosnie katalogu sa przekazane osobie które sie związkowa stronka zajmuje ....... i ma to wrzucic w piatek, to mi dzisiaj przekazali w związku jak byłam.

Katalog wystawy juz jest w druku, karty ocen gotowe ..... jeszcze troszeczke i sie wszyscy spotkamy :)

Mi będzie miło was poznac :D , będe na ringu honorowym paradowac :lol: w czerwonej marynarce i na plakietce mam Marta - podchodzic smiało do mnie :D

Posted

aaaaaaa to jeszcze dwa dni... :roll:
chyba umre a nie sie doczekam :lol:

to moja pierwsza wystawa wiec bardzo sie niecierpliwie!!! juz bym chciala znac stawke... :wink:

Posted

Ja bede w obydwa dni, w sobote towarzysko, a w niedziele z moim sznaucerami olbrzymy psem w klasie chamapinow, suka tez w championach oraz sznaucerka miniaturowa czarno-srebrna w klasie mlodziezy. Mam tylko nadzieje ze suka olbrzymka bedzie tak laskawa ze nie zacznie za chwile cieczki zeby tylko wytrzymala do wystawy :wink:

Posted

Ja jak bede to tylko w niedziele :( Ale mam nadzieje, ze was poznam - bo warto by bylo zorganizowac jakies spotkanie ;) Ja bede na ringu Seterow Irlandzkich - z psem w klasie championow, ale bedziemy z grupie z 4 Seterami wiec latwo bedzie nas zobaczyc ;)

Posted

Marta ja moze tesh bede pradowac po ringu honorowym w sobote;] MOŻE bede prowadzic konkurs Młodego Prezentera to bede w bordowej marynarce..( czerwona sie zbiegła w praniu;p) .A w niedziele jak już mówiłam mozna mnie bedzie spotkac na husky i grzywaczach.

Posted

flashka-g napisał(a):
Marta ja moze tesh bede pradowac po ringu honorowym w sobote;] MOŻE bede prowadzic konkurs Młodego Prezentera to bede w bordowej marynarce

Wrobili cie w to :lol:

Posted

A ja zapraszam wszystkich chetnych, niezaleznie od rasy i poziomu wyszkolenia na ring Obedience. Zajecia sa i w soborte i w poniedzialek, o 11 dla poczatkujacych i o 14 dla zaawansowanych, ale gdyby kolidowalo z wystawianiem to dolozymy jeszcze jedna grupe
Pozdrawiam
M+L

Posted

I od razu melduje,ze sa bledy bo jesli Mati Rysia to whippet,to ja jestem Yeti :evilbat:

katalog opolski napisał(a):
WHIPPET P FOLLOW THE WHITE RABBIT Ypsylon POŚREDNIA Wacławik Ryszard

Dodam,ze Malenstwa takze tam nie widze i nie wiem czy to po prostu blad w rasie,czy nas nie przyjeli... ?
Nie mam mozliwosci zadzwonienia,wiec jak rozumiem okaze sie kilka dni przed wystawa czy nas przyjeli ? :-?

Tak wiec macie w tym katalogu wiekszy balgan,niz ja w szafie...