golden_owner Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Hazard Goldi, oczywiscie :oops: Tak to jest jak sie pisze z glowy, a glowe sie ma nietega :oops: Quote
Asiaczek Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 NigdyNigdy napisał(a):Asiaczek napisał(a):Z przeczytanych postów wynika, że wielokrotnie "ocierałam" się o forumowiczów. Sorki, ale nie było żadnych znaków rozpoznawczych i przegapilismy tę okazję :cry: :megagrin: Bo czasem dobrze jest pozostać anonimowym :D Z tego miejsca dwa rude futrzaczki i ich pańcia pozdrawiają Asiaczka, co wyprzedzając, w drodze powrotnej do domku, wołał nam "helo" przez szybę samochodu :wink: No właśnie, chciałam zapytać, czy nas rozpoznałaś? Jak mój kolega usłyszał, że w tym samochodzie (charakterystyczne napisy z tyłu) jedzie moja koleżanka, od razu dodał gazu i stąd moje machanie. My byliśmy w domu ok. 9.20, a jak z Wami? Cało, zdrowo i bez przygód? Czy wręcz przeciwnie? Moje sukcesy opisałam wcześniej, nie będę powtarzała. Dla mnie najważniejsze, że Gusio-pręgusio dostał "duże" CWC i r.CACIB po Interze, a więc jednocześnie zaczął Championat PL i Interchampionat. My best wishes for your parents. :D Pzdr. Quote
EwikB Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Witam Gratulacje dla Wszystkich wystawiających w Opolu.Wielu widziałam w przelocie, kibicowałam na finałach. My na miedzynarodowej mieliśmy iście międzynarodowe towarzystwo zgłoszono lhasa z Polski, Niemiec, Czech, Słowacji. mój Jowo wygrał Cwc,Cacib, BOB W suniach w pośredniej pokazujemy lasaczke naszej kolezanki ( no i oczywiscie rodzinke naszych lhasaków- w sumie to chyba wiecej niz 3/4 siostra Chocka i Princa :-) Bona zdobywa -CWC, res CACIB. No i nasza maskotka mopsiczka CWC, res CACIB. W super humorach powrócilismy do domu pozdrawiam Ewa Quote
Asiaczek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 No to GRATULACJE dla tych wszystkich, co tak późno piszą o swoich wielkich sukcesach! :nono: Pzdr. Quote
anyia Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 :D no to ja sie rowniez pochwale CWC i Res CACIBem naszego mlodzienca ( kl posrednia) malo ze wystawial go debiutujacy w roli handlera moj maz to stawka w klasie posredniej byla najliczniejsza z malamucich( 5 psow podczas gdy w pozostalych bylo po jednym) cieszymy sie bardzo bo ,, malec'' przyjechal do nas w wieku 13 m-cy ( teraz ma 20) i nie mial szczesliwego dziecinstwa( pisalam o tym kiedys) to jego 3 wystawa i 3 zloto:)) pozdrawiam i gratuluje innym triumfatorom a & malamuty Quote
flashka-g Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Asiaczek mi takze było miło Cie poznac;] choc przez taki krótki urywek czasu..ale potem sie starałam odwdzieczyć brawami na finałach;] hehe Quote
Katarzyna Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Czy jest tu ktoś z oddziału opolskiego?? Prosiłabym o kontakt. Quote
Shanny.. Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 No to ja jeszcze wpadnę się pochwalić. Rubin dostał I lokate, Zw.Mł. A jego siostra ukończyla mł. championat. A tu nasza fota: http://gallery.seterkowo.org//v/Shows/2005/opole/opolebygana/stpetersburg.jpg.html Pozdrawiam Quote
Dorota_Fiszer Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Flashka,a odebralabys mi zloty medal za lokate :wink: ? Dostalam tylko za CACIB,a ja najbardziej z wystaw lubie medaliki i pucharki :wink: Bedziesz moze w Lodzi w niedziele? Quote
Agasia Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Czy ktos sie orientuje w BOG VI i finalach klubowki gonczych :)? Quote
NigdyNigdy Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Asiaczek napisał(a):No właśnie, chciałam zapytać, czy nas rozpoznałaś? No, BA! :jumpie: Asiaczek napisał(a):Jak mój kolega usłyszał, że w tym samochodzie (charakterystyczne napisy z tyłu) jedzie moja koleżanka, od razu dodał gazu i stąd moje machanie. Bosz.... Pomyślałam, że to kamikadze jakiś :wink: Asiaczek napisał(a):My byliśmy w domu ok. 9.20, a jak z Wami? Cało, zdrowo i bez przygód? Czy wręcz przeciwnie?? Ja wiem, ja wiem- mój 20-letni samochodzik nie wygląda na takiego, co "dojedzie", ale w gruncie rzeczy dzielny z niego chłopak :wink: Myśmy byli w domku trochę po 22-ej, a to za sprawą przystanku na kawę (zaczynałam już po mału podpierać deskę rozdzielczą nosem, a oczy zaczęły pląsać w różnych kierunkach :roll: ). Dojechaliśmy bezpiecznie i bez przygód :D Asiaczek napisał(a):Dla mnie najważniejsze, że Gusio-pręgusio dostał "duże" CWC i r.CACIB po Interze, a więc jednocześnie zaczął Championat PL i Interchampionat. Gratulujemy bardzo serdecznie. :laola: Asiaczek napisał(a):My best wishes for your parents. :D Thank you! I guess we'll meet on Saturday :wink: Quote
Malvina Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Dianka ja niestety nie spisałam wyników, ale może ktoś inny? Quote
agatahab Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Dorota & Fiszer napisał(a):Flashka,a odebralabys mi zloty medal za lokate :wink: ? Dostalam tylko za CACIB,a ja najbardziej z wystaw lubie medaliki i pucharki :wink: Bedziesz moze w Lodzi w niedziele? to jak to jest? za co sie dostaje medal? za lokate osobno, a za reszte osobno? a za CWC tez? a za res. CACIB? Moze czegos nie odebralam? Kurcze, nie znam sie jeszcze, chyba za wczesnie pojechalam do domu, zamiast zostac i sie uczyc :) :) To jak z tymi medalami - za co byly? Quote
agatahab Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 i jeszcze jedno pytanie - wytlumaczcie mi, prosze, bo widze ze tu sami eksperci :) - jesli dostalam res.CACIB - to co? Czytalam pod jakimi warunkami moglby przejsc na mnie, ale skad mam wiedziec czy przejdzie, jesli przejdzie? mialam sie spytac dziewczyny ktora zdobyla CACIB? Ale przeciez jesli jej pies bylby juz interczempionem, byloby to w katalogu? Nie bardzo rozumiem tego res. Caciba, moze mi ktos przyblizy sprawe? Quote
patti Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 agatahab napisał(a):i jeszcze jedno pytanie - wytlumaczcie mi, prosze, bo widze ze tu sami eksperci :) - jesli dostalam res.CACIB - to co? Czytalam pod jakimi warunkami moglby przejsc na mnie, ale skad mam wiedziec czy przejdzie, jesli przejdzie? mialam sie spytac dziewczyny ktora zdobyla CACIB? Ale przeciez jesli jej pies bylby juz interczempionem, byloby to w katalogu? Nie bardzo rozumiem tego res. Caciba, moze mi ktos przyblizy sprawe? CACIB res. zamienia się na CACIB, jeśli jego zdobywca w dniu wystawy miał już potwierdzony Interchampionat. Jeżeli więc bardzo zależy Ci na CACIB'ie najlepiej się zapytać właściciela zwycięskiego psa, czy ten jest już interchampionem. Mogło się zdarzyć, że w momencie zgłaszania na wystawę pies ten nie miał jeszcze potwierdzonego intera (stąd nie jest ujęty w katalogu), a do czasu wystawy już otrzymał dyplom. Jeśli jednak nie zapytałaś, nic straconego, może Cię po prostu spotkać miła niespodzianka i list z Belgii z potwierdzeniem CACIB'a - oni prowadzą tam ewidencję i automatycznie zamieniają CACIB res. na CACIB, jeżeli zwycięzcy jest on już nie potrzebny, bo już jest intercahmpionem. Trochę to pogmatwane, ale mam nadzieję, że zrozumiałaś moje tłumaczenie. Quote
patti Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 agatahab napisał(a):Dorota & Fiszer napisał(a):Flashka,a odebralabys mi zloty medal za lokate :wink: ? Dostalam tylko za CACIB,a ja najbardziej z wystaw lubie medaliki i pucharki :wink: Bedziesz moze w Lodzi w niedziele? to jak to jest? za co sie dostaje medal? za lokate osobno, a za reszte osobno? a za CWC tez? a za res. CACIB? Moze czegos nie odebralam? Kurcze, nie znam sie jeszcze, chyba za wczesnie pojechalam do domu, zamiast zostac i sie uczyc :) :) To jak z tymi medalami - za co byly? Medale są generalnie przyznawane tylko za lokaty, a nie za tytuły (CWC czy CACIB). Niektóre oddziały jednal wprowdzają taki myły zwyczaj i fundują dodatkowe medaliki właśnie za tytuły - tak też pewnie było w przypadku Opola. A na pierwszych wystawach warto zostawać do końca, bo nic tak jak obserwacja samemu nie uczy :wink: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 No to jeszcze-jeszcze raz GRATULACJE dla spóźnialskich!!! Flashka - dzięki! NigdyNigdy - miłego odpoczywania i nie martw się. Mój "kamikadze" tylko tak wygląda; w gruncie rzeczy to dobry z niego chłopak, jeździ szybko, ale bez zbędnej brawury. Ma za dużo do stracenia, a poza tym ja bym go straszyła po nocach i by sie chłopina męczył... Pzdr. Quote
flashka-g Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Dorota i Fiszer..w Łodiz bede jedynie w sobote.Napisz do zwiakzu ze nie dostalas niech ci wyśla...chyba wyśla.. Quote
Ka-Vanga Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 WIELKIE GRATULACJE dla wystawiajacych w Opolu :D . My rowniez sie pochwalimy pierwsza lokata i Zw. Mł. :D . Haha naszym znakiem rozpoznawczym byly podarte spodnie przez jamniora, ktory chciala pogryzc moja suczke przy ringu glownym i na szczescie trafil tylko w moje spodnie :wink: . Flashka stalam wtedy chyba z Twoja siostra i gadalysmy, a do Ciebie juz nie podchodzilam, bo zaganiana bylas :wink: . Quote
Złośnica Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Haha naszym znakiem rozpoznawczym byly podarte spodnie przez jamniora, ktory chciala pogryzc moja suczke przy ringu glownym i na szczescie trafil tylko w moje spodnie :wink: takich incydetów było niestety więcej :-? mężowi mojej koleżanki labrador poszarpał spodnie i to nie tylko nogawkę :evil: a właścicielka nie miała żadnych zamiarów wywiązać się z odpowiedzialności za poczynania swojego pupilka 0X Quote
maga18 Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Ka-Vanga... nawet nie znalzlam ringu sznaucerow :lol: pozatym bylam tak zamieszana, ze nie ruszalam sie z ringu grzywaczy :wink: Quote
Recommended Posts