Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gratuluje wszystkim!!! :angel:

i zycze powodzenia jutro :D

trzymajcie za mnie kciuki... debiutuje wraz z moim grzywaczem w szczeniakach :lol: boje sie maksymalnie... chyba oka w nocy nie zmruże :wink:

a teraz lece jeszcze go przygotowywac... łysy bo łysy ale ladny byc musi 8)

Posted

A ja w duuużym skrócie ;) Z najważniejszych dzisiejszych sukcesów to moge powiedzieć, że wystawiane przeze mnie posokowce-suka w klasie młodziezy ukończyła Młodzieżowy Championat Polski oraz w mocnej stawce wygrała BOB, pies w klasie pośredniej otrzymując kolejne CWC ukończył dorosły championat, a para championów na finałach wywalczyła BIS Par Hodowlanych, a ja w Młodym Prezenterze zajęłam III lokatę :)

Posted

Rowniez gratuluje :D

Fuka,spowiadaj sie jak Wam poszlo 8)

I tutaj takze gratuluje Musi,ktora w Katowicach uzyskala z Opusem ocene O,a teraz juz W.O :D

Posted

Witajcie! byłam wczoraj pokibicować. Dogomaniacy wśród terierów walijskich gorą :D :D :D .
Dzisiaj na Śląsku pogoda chyba też dopisze, wczoraj słonko przetrzymało.
Pozdro, szczęśliwej drogi, sukcesów i radości przy spotkaniach :D

Posted

carragan napisał(a):
Rowniez gratuluje :D

Fuka,spowiadaj sie jak Wam poszlo 8)

I tutaj takze gratuluje Musi,ktora w Katowicach uzyskala z Opusem ocene O,a teraz juz W.O :D

Kasztanka - Zw.MŁ.
Biedronka - CACIB, BOB
Makaron - CACIB, BOB i BOG3 :angel: :drinking:

Gratuluje wszystkim zadowolonym z wystawy i trzymam kciuki za tych co dzisiaj walcza! :D

Posted

Fuka napisał(a):

Kasztanka - Zw.MŁ.
Biedronka - CACIB, BOB
Makaron - CACIB, BOB i BOG3 :angel: :drinking:

Gratulujemy :drinking:
Gdzie sie teraz wybieracie ?

Posted

uffff...ja dopiero teraz dotarłam do domku bo zrobiłam sobie weekendowy wyjazd :D

Na wystawę weszłam na pałę, nawet nie pokazywałam książeczki tylko przemknęłam w sztucznym tłoku :lol:
Pogodę miałam śliczną :)

Pojechałam z Lugerem "tylko" po CWC a Luger wywalczył CWC, CACIB i NPwR !!! :D

Gratuluje pozostałym forumowiczom :D

Posted

Gratuluję wszystkim.

Ja z moim piesiem skromnie - V2, ale o to nam chodziło :) Na CWC i inne może kiedyś przyjdzie czas :)

Co do organizacji, to jakaś kicha była :x Nalatałam się z sekretariatu do puntu informacyjnego, że hej za głupim katalogiem (nie wszyscy w kopertach dostali kupon na katalog a bez tego pan z informacji nie chciał wydać katalogu - dopiero pan prezes mu to wytłuszczył) :evil: :roll:

Posted

zgadzam sie z tymi karteczkami.Zaplacilam w pierwszym terminie........a karteczki nie bylo.Niestety u mnie czas przed wystwa jest wazny majac airedale musze go uszesac itp wiec stanie w gigantycznej kolejce doprowadzic mnie prawie moglo do apopleksji.
Generalnie uwazam ,ze organizacja bardzo przyzwoita.
Chociaz bardzo irytujace bylo czekanie az skoncza sie finaly klubowki ozdobnych.Bez sensu:-((((
W efekcie grupy zaczely wchodzic przed 17!!!

Posted

Gratuluje!! :D

Ja bylam na BISIE SZCZENIAT 8)

Debiutowałam z moim chinskim grzywaczem nagim. I musze przyznac ze debiut bardzoooo udany 8)

Ocena wybitnie obiecujaca
Najlepsze szczenie w rasie (I lokata)
NAJPIEKNIEJSZE SZCZENIE WYSTAWY

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

My tylko albo aż IV lokata na 8 suczek ale stawka bardzo dobra :lol:
Pociesza mnie fakt, ze sunia która miała Zw.Mł w Katowicach(a my bdb IV :roll: ) tutaj była bez lokaty :grins: Więcv nie jest źle... :lol:

Zdjęcia Vegi z wystawy

Posted

Maga wspanialy debiut, naprawde to ogromny sukces :wink:

G.W- gratulacje dla Spikiego :D jak wypadly inne klasy seterow?

I oczywiscie ogromne gratulacje dla wszystkich Dogomaniakow, zarowno tych ktorzy juz wrocili i zdazyli sie pochwalic, jak rowniez dla tych ktorzy jeszcze jada :wink:

Posted

a ja z moja grzywaczka Najlepszy Pies Opolszczyzny;]

po kolei..
BOG 1-Podhalan
BOG 2-Nowofundland
BOG 3-Yorkshire Terrier
BOG 4- Jmanik długowłosy starndardowy
BOG 5- samoyed
BOG 6.-beagle
BOG 7- seter irlandzki
BOG 8-springer spaniel
Bog 9- Chiński Grzywacz