maga18 Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 gratuluje wszystkim!!! :angel: i zycze powodzenia jutro :D trzymajcie za mnie kciuki... debiutuje wraz z moim grzywaczem w szczeniakach :lol: boje sie maksymalnie... chyba oka w nocy nie zmruże :wink: a teraz lece jeszcze go przygotowywac... łysy bo łysy ale ladny byc musi 8) Quote
Gosia & c.o. Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 A ja w duuużym skrócie ;) Z najważniejszych dzisiejszych sukcesów to moge powiedzieć, że wystawiane przeze mnie posokowce-suka w klasie młodziezy ukończyła Młodzieżowy Championat Polski oraz w mocnej stawce wygrała BOB, pies w klasie pośredniej otrzymując kolejne CWC ukończył dorosły championat, a para championów na finałach wywalczyła BIS Par Hodowlanych, a ja w Młodym Prezenterze zajęłam III lokatę :) Quote
maga18 Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 skoro w duzym skrocie tyleeee sukcesow to az boje sie pomyslec co by bylo w pelnej wersji :wink: GRATULUJE!!!!!!!!!!!! :angel: Quote
Jakaranda Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 A pinczery średnie? Który ring i o której wchodzą? I gdzie sie ten ring znajduje? Quote
virtavalo Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Wow, ale Wam zazdroszczę. Tyle sukcesów!!!!! BRAWO, Dogomaniacy i brawa dla Waszych psiaków. Pozdrawiam Ewa i psiaki Quote
tunio Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Rowniez gratuluje :D Fuka,spowiadaj sie jak Wam poszlo 8) I tutaj takze gratuluje Musi,ktora w Katowicach uzyskala z Opusem ocene O,a teraz juz W.O :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Właśnie wstałam i zaraz wyjeżdzamy. Jest 02.27 koszmar.... Trzymajcie kciuki :buzi: Quote
bogula Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Witajcie! byłam wczoraj pokibicować. Dogomaniacy wśród terierów walijskich gorą :D :D :D . Dzisiaj na Śląsku pogoda chyba też dopisze, wczoraj słonko przetrzymało. Pozdro, szczęśliwej drogi, sukcesów i radości przy spotkaniach :D Quote
Fuka Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 carragan napisał(a):Rowniez gratuluje :D Fuka,spowiadaj sie jak Wam poszlo 8) I tutaj takze gratuluje Musi,ktora w Katowicach uzyskala z Opusem ocene O,a teraz juz W.O :D Kasztanka - Zw.MŁ. Biedronka - CACIB, BOB Makaron - CACIB, BOB i BOG3 :angel: :drinking: Gratuluje wszystkim zadowolonym z wystawy i trzymam kciuki za tych co dzisiaj walcza! :D Quote
tunio Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Fuka napisał(a): Kasztanka - Zw.MŁ. Biedronka - CACIB, BOB Makaron - CACIB, BOB i BOG3 :angel: :drinking: Gratulujemy :drinking: Gdzie sie teraz wybieracie ? Quote
Złośnica Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 uffff...ja dopiero teraz dotarłam do domku bo zrobiłam sobie weekendowy wyjazd :D Na wystawę weszłam na pałę, nawet nie pokazywałam książeczki tylko przemknęłam w sztucznym tłoku :lol: Pogodę miałam śliczną :) Pojechałam z Lugerem "tylko" po CWC a Luger wywalczył CWC, CACIB i NPwR !!! :D Gratuluje pozostałym forumowiczom :D Quote
aniaDark Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Gratuluję wszystkim. Ja z moim piesiem skromnie - V2, ale o to nam chodziło :) Na CWC i inne może kiedyś przyjdzie czas :) Co do organizacji, to jakaś kicha była :x Nalatałam się z sekretariatu do puntu informacyjnego, że hej za głupim katalogiem (nie wszyscy w kopertach dostali kupon na katalog a bez tego pan z informacji nie chciał wydać katalogu - dopiero pan prezes mu to wytłuszczył) :evil: :roll: Quote
Aluzja Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 zgadzam sie z tymi karteczkami.Zaplacilam w pierwszym terminie........a karteczki nie bylo.Niestety u mnie czas przed wystwa jest wazny majac airedale musze go uszesac itp wiec stanie w gigantycznej kolejce doprowadzic mnie prawie moglo do apopleksji. Generalnie uwazam ,ze organizacja bardzo przyzwoita. Chociaz bardzo irytujace bylo czekanie az skoncza sie finaly klubowki ozdobnych.Bez sensu:-(((( W efekcie grupy zaczely wchodzic przed 17!!! Quote
Nitencja Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 a czy juz ktos wie jakie psy byly na BIS ?? Quote
maga18 Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Gratuluje!! :D Ja bylam na BISIE SZCZENIAT 8) Debiutowałam z moim chinskim grzywaczem nagim. I musze przyznac ze debiut bardzoooo udany 8) Ocena wybitnie obiecujaca Najlepsze szczenie w rasie (I lokata) NAJPIEKNIEJSZE SZCZENIE WYSTAWY :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Tiggy Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Wszystkim barrdzo serdecznie gratulujemy! :lol: Widze, se sie same sukcesy posypaly!! :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 My też już wróciliśmy ;) Spike Ex.II ale przegraliśmy z psem z Chorwacji - Zw.Europy więc żaden wstyd :) Nasze zdjęcie: Quote
Diana14 Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 My tylko albo aż IV lokata na 8 suczek ale stawka bardzo dobra :lol: Pociesza mnie fakt, ze sunia która miała Zw.Mł w Katowicach(a my bdb IV :roll: ) tutaj była bez lokaty :grins: Więcv nie jest źle... :lol: Zdjęcia Vegi z wystawy Quote
kingula Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Maga wspanialy debiut, naprawde to ogromny sukces :wink: G.W- gratulacje dla Spikiego :D jak wypadly inne klasy seterow? I oczywiscie ogromne gratulacje dla wszystkich Dogomaniakow, zarowno tych ktorzy juz wrocili i zdazyli sie pochwalic, jak rowniez dla tych ktorzy jeszcze jada :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Gratulacje ;) Wie ktoś może jak Seter Irlandzki się ulokował na grupie? Quote
Gosia & c.o. Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 A ja też sie pochwale :) Dzisiaj razem z suczką siberian husky w konkursie Młody Prezenter wygrałam starszą grupę i porównanie o Zwycięstwo Dnia :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Gosia i kropki napisał(a):A ja też sie pochwale :) Dzisiaj razem z suczką siberian husky w konkursie Młody Prezenter wygrałam starszą grupę i porównanie o Zwycięstwo Dnia :) Gratulacje Gosiu! ;) Pokonałaś Kasis z moim psem! :( :P Quote
flashka-g Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 a ja z moja grzywaczka Najlepszy Pies Opolszczyzny;] po kolei.. BOG 1-Podhalan BOG 2-Nowofundland BOG 3-Yorkshire Terrier BOG 4- Jmanik długowłosy starndardowy BOG 5- samoyed BOG 6.-beagle BOG 7- seter irlandzki BOG 8-springer spaniel Bog 9- Chiński Grzywacz Bog 10- Greyhound BIS 1-Podhalan BIS 2-Chiński grzywacz BIS 3- Seter Irlandzki Quote
Recommended Posts