maga18 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Ingi napisał(a):@ maga 18 MOJE GRATULACJE!!! ...a ja tez w Opolu byłam i doopy... nie zgadałyśmy się, ze Ty tez jedziesz. Ja nawet szwędałam się po hali, gdzie było dużo „golasków”. Pomyślałam nawet czy może tam jesteś ale do katalogu nawet nie zaglądnęłam... dopiero w domu... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Może mnie ktoś widział bo łaziłam z torebką o kształcie czarnej owieczki z długimi nogami vel. zdechły pies i czapeczce z daszkiem. Inny znak rozpoznawczy to kaszel ... :wink: DZIEKI!!! Niestety Cie nie widzialam. Ja non stop biegalam kolo ringu 14 - z grzywaczami, ale bylam tak pochłonięta wystawa, ze swiata poza nia nie widzialam ;) Pierw mialam treme przed wejsciem na ring, a pozniej cieszylam sie sukcesem i czekalam na BISa :lol: Bede jeszcze w J.Gorze i Walbrzychu... 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 A może mi ktoś powiedzieć kto przyszedł do mnie pon ring i się dopytywał od Gwiezdnego Wysłannika? ;) Bo ja akurat wystawiałam suke w młodziezy i nie mogłam rozmawiać ;) Quote
Gosiak Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Aluzja napisał(a): mni enauczono ,ze koziniec u psa to charakterystyczne wygiecie kosci powyzej nadgarstka >powoduje to tak jakby pies mial kosc ramieniowa w postaci luku. Aluzja, nie dociekam gdzie Cię tego nauczono i porzućmy tą dyskusję bo topik jest niewłaściwy, ale o ile koziniec może mieć kilka przyczyn to NIE JEST WYGIĘCIEM KOŚCI POWYŻEJ NADGARSTKA. I oczywiście może być następstwem nie tylko nieodwracalnego przykurczu ścięgien jak napisałam wcześniej (skrót myślowy). Pozdrawiam Quote
TANANA Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 :lol: Witam! To my się tez pochwalimy Unkasik kolejny raz CWC, CACIB, NPwR, BOB szkoda ze to nie było 3 maja bo juz by skonczył INTERKA !!! Quote
ofcca Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 TANANA napisał(a)::lol: Witam! To my się tez pochwalimy Unkasik kolejny raz CWC, CACIB, NPwR, BOB szkoda ze to nie było 3 maja bo juz by skonczył INTERKA !!! Na INTERKA przyjdzie czas,jak to mówią co sie odwlecze... GRATULUJEMY Unkasowi kolejnego zwycięstwa! pozdrawiam iwona Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 http://gallery.seterkowo.org//v/ourdogs/irish/dogs/GwiezdnyWyslannik/Opole/- Zdjęcia z Opola naszej rudej ekipy ;) Quote
PSYLLA Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 annaszustakiewicz napisał(a):grutulacje PSYLLA idziesz jak burza...a kiedy wyniki całej stawki posokowców u Ciebie na stonie??? Aniu bardzo dziękujemy za gratulacje :D A wyniki mam nadzieję, że dzisiaj już będą Quote
kattka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Czy wogóle jest ktos przegrany oprócz mnie? :( Quote
kattka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Czy wogóle jest ktos przegrany oprócz mnie? :( Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Tak - ja ;) Byłam II na II niby przegraliśmy ze Zw.Europy, ale co jak co jest to przegrana :) Quote
jita Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 golden_owner napisał(a):Mlodziez wygral Hazard Staszel A nie ma tu jakiejś pomyłki? Ten pies urodził się w maju 2003 i jeszcze kwalifikuje się do młodzieży? Za bardzo się na tym nie znam. Oświećcie mnie, proszę! Quote
Diana14 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Malwa&Landi mogłabyś napisac zwycięskie haszczaki (albo jeśli Ci się chce to 4 pierwsze lokaty) lub podać mi jakąś stronke gdzie sa wyniki? Quote
rysiczka Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Ten pies w maju skonczy dwa lata wiec nie moze w kwietniu byc wystawiany w klasie mlodziezy poniewaz ta klasa obejmuje pieski w wieku od 9-18 miesiecy.Powinien isc w posredniej lub otwartej.Gratki dla wszystkich!!! Quote
Dorota_Fiszer Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 W katalogu z Opola wpisana jest data urodzenia 08.12.2003. Gdzie mial inna date urodzenia?Na ktorej wystawie? Wlascicielka jest Beata Kulikowska. Quote
NigdyNigdy Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Nitencja napisał(a):a czy juz ktos wie jakie psy byly na BIS ?? BiS Dziadków to chyba też BiS, prawda....? :roll: No, to i my się pochwalimy :splat: Wygraliśmy Best in Show Weteranów w niedzielę :laugh2_2: Dziadek Bursztynek spisał się bardzo dobrze i spodobał się sędziemu ze Słowacji. Jesteśmy bardzo bardzo hepi tym bardziej, że wczorajszy dzień zaczął się tak sobie raczej średnio. Moja sunia, Jagienka Nieznośna, postanowiła, że strajkuje. Dwa razy weszła na ring i dwa razy wyczyniała na nim jakieś niecodzienne rzeczy :-? W efekcie dostała srebro (nie mamy co narzekać, bo bądź, co bądź wygrała suczka bardzo piękna :roll: ). Szkoda.... No, ale to widocznie nie był dzień Jagny. W Łodzi będzie może okazja, żeby się poprawić.... No i oczywiście, wszystkim szczęśliwym po wystawie w Opolu gratulujemy sukcesów, a tym mniej szczęśliwym życzymy powodzenia przy najbliższej okazji. Będzie dobrze! :wink: Quote
Diana14 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Skoro piesek jest z grudnia 2003 to spokojnie mógł iść w młodziezy gdyż ta klasa jest do 18 miesiąca.... :roll: Quote
Kachna Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Nie znam tego psa, ale w katalogu z Opola było sporo błędów, łacznie z wpisaniema psa do klasy suk, jedna suka widniała w innej rasie !!! My mamy brazik, ale nie uważam tego za wielka przegrana, raczej jestem zadowolona z wyniku i opisu. Quote
Diana14 Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 kattka napisał(a):Czy wogóle jest ktos przegrany oprócz mnie? :( Ja :grins: byłysmy IV na 8 a sędzia wyczyniał niezłe cuda na ringu...hehe Quote
NigdyNigdy Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Asiaczek napisał(a):Z przeczytanych postów wynika, że wielokrotnie "ocierałam" się o forumowiczów. Sorki, ale nie było żadnych znaków rozpoznawczych i przegapilismy tę okazję :cry: :megagrin: Bo czasem dobrze jest pozostać anonimowym :D Z tego miejsca dwa rude futrzaczki i ich pańcia pozdrawiają Asiaczka, co wyprzedzając, w drodze powrotnej do domku, wołał nam "helo" przez szybę samochodu :wink: Quote
dorotal Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Ja dostalam w skore. Bylam w kingach jako jedyny przedstawiciel rasy i dostalam ocene bardzo dobra. :evil: W buldozkach tez bylo kiepsko. Jeszcze miejsce IV na 12 mozna uznac za wynik do przelkniecia. Natomiast drugim buldozkiem bylam IV na 5. Z tego wyjazdu do Opola jedyny sukces to ze na klubowce zdobylam Ml. Zw. Klubu. Quote
amokk Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 jita napisał(a):golden_owner napisał(a):Mlodziez wygral Hazard Staszel A nie ma tu jakiejś pomyłki? Ten pies urodził się w maju 2003 i jeszcze kwalifikuje się do młodzieży? Za bardzo się na tym nie znam. Oświećcie mnie, proszę! a czy to nie byl przypadkiem Hazard Goldi? bo wiem ze Hazard Staszel jest urodzony 6.05.2003 a Hazard Goldi 8.12.2003 Quote
ofcca Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Zeliika napisał(a):W takim razie gratuluje Ml Zwyc. Klubu! My dołączamy sie do gratulacji. Chociaż tyle :wink: pozdrawiam iwona Quote
Kika Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 kattka napisał(a):Czy wogóle jest ktos przegrany oprócz mnie? :( A to zależy jak traktować przegraną. 8) Jak sie jedzie w śliskich butach - jak ja - biegać po trawie i suka nie biega tak jak zawsze - to się ląduje na 2 lokacie i przegrywa z inną psicą. Tak na miedzynarodowej. A na klubowej - jak się ustawia tak psa,że ma nasadę ogona na wysokości głowy :wink: to też sie nie ma tytułu Zw.Klubu i już, tylko 2 miejsce. Ale czy to przegrana? Nie można sie przyzwyczajać tylko do 1 lokat , bo potem sie ciężko spada :wink: A już tak poważnie- na klubowej byl teren przypominający "pogórze", ale jakoś inni dali sobie z nim radę , a my nie do końca. I jeszcze jedno - gdzie wyście wszyscy byli - dosłownie z kilkoma osobami sie widziałam , a innych dalej nie poznałam, choć pewnie obok niejednego z Was przechodziłam. Gratuluję osiagnięć !!!!!!!!! Quote
Recommended Posts