Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasia_frodo napisał(a):
ja wprawdzie nie Musia ale też znam odpowiedź na te pytania :D

grzywacze - 11.45
wyzły niemieckie krótkowłose - 10.30
setery irlandzkie - 11.10
dobermany - 10.00

Wielkie dzięki Kasiu!

Powiesz mi jeszcze na jakim ringu są setery i na jakim wyżły? ;)

Posted

kasia_frodo napisał(a):
ja wprawdzie nie Musia ale też znam odpowiedź na te pytania :D

grzywacze - 11.45
wyzły niemieckie krótkowłose - 10.30
setery irlandzkie - 11.10
dobermany - 10.00

I to się nazywa "koleżeńska pomoc". Dzięki Ci Kasiu-frodo.
Pzdr.

Posted

to się jeszcze pochwalę :wink:
mój czarny kudłaty wybiegał dziś w kl.pośredniej CWC i zakończył w wieku 23 miesięcy Championat Polski, a w porównaniach poprawił to res.CACIBem (za interchampionem) i rozpoczął Intera :B-fly:

Posted

I Ty się dopiero teraz chwalisz sukcesem?! Oj, nieładnie... A nie można było zrobić tego od razu, zaraz po powrocie do domu?
Proszę się poprawić przy następnej wystawie. :lol:
Pzdr.

Posted

Gratuluję Kasi i wszystkim wystawcom.

Ja po napisaniu ostatniego postu poszłam "dychnąć".Szczyl odsypiał chrapiąc , a teraz szaleje z piłeczką.

Jutro proza życia - szkolenie i spacer.

Posted

kasia_frodo napisał(a):
to się jeszcze pochwalę :wink:
mój czarny kudłaty wybiegał dziś w kl.pośredniej CWC i zakończył w wieku 23 miesięcy Championat Polski, a w porównaniach poprawił to res.CACIBem (za interchampionem) i rozpoczął Intera :B-fly:

Wielkie gratulacje!!!:drinking:

Posted

Dorota & Fiszer napisał(a):
Pepper dzis niestety drugi,lysy i do tego ciagnal sie jak szmata po ringu :( To juz druga taka wystawa.A Fiszer pokonal 7 championow zdobywajac CWC oraz NPwR i CACIBa :D :D

hahaha Fisz mnie poprostu zadziwia :D to jest niezly agent ;-) masz jakies foty? dawaj na priva :-)

Posted

Mnie co prawda w Opolu nie było :cry: ale moja sunia była i przywiozła CWC i Res.CACIB (za Interchampionką) i tym samym rozpoczeła Interchampionat :D

Posted

To ja się przypomnę z tymi dogami błękitnymi. Proszę jeśli wiecie o której zaczyna się ich sędziowanie napiszcie. I od razu poprosiłabym czarne i arlekiny.

z góry dziękuję
kasia

Posted

kasiaak napisał(a):
To ja się przypomnę z tymi dogami błękitnymi. Proszę jeśli wiecie o której zaczyna się ich sędziowanie napiszcie. I od razu poprosiłabym czarne i arlekiny.

czarne i arlekiny - 11.00
błękitne - 12.00

Posted

Witam!
Wielka mam prosbe do osob zorientowanych - czy wie ktos o ktorej i na ktorym ringu bedzie Duzy Szwajcarski Pies Pasterski? No i gdzie ten ring mniej wiecej? Nie moge tego znalesc na stronie, ani od paru dni sie dodzwonic, a nie znam tej wystawy, ani Opola, mam daleko jak fix i w dodatku "z dzieckiem na reku" - bom mama karmiaca... Wiec jakby mialy byc pozniej te Szwajcary, to nie jechalabym od czwartej rano. Jesli ktos wie - bardzo bede wdzieczna!