Ka-Vanga Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Hmmmmmm tylko, ze on raczej nie ma rozszerzenia na olbrzymy, no chyba ze sie myle, ale nie sadze :roll: . Quote
orsini Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hmmmmmm tylko, ze on raczej nie ma rozszerzenia na olbrzymy, no chyba ze sie myle, ale nie sadze :roll: . jak zwykle sie czepiasz:)))i co z tego ?nawet jak nie ma:))))da sobie rade;)))))przeczyta wieczorem wzorzec i bedzie git:))) Quote
Ka-Vanga Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 orsini napisał(a):jak zwykle sie czepiasz:)))i co z tego ?nawet jak nie ma:))))da sobie rade;)))))przeczyta wieczorem wzorzec i bedzie git:))) Haha Orsini w sumie racja, co za roznica ma czy nie ma, nie :wink: :lol: :evilbat: . Quote
basia Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Malwa&Landi napisała: My będziemy z huskim (sunią) w młodzieży Hej! W takim razie spotkamy się na ringu, bo moja sunie też jeszcze w młodzieży będzie :) Ależ się zapowiada konkurencja :fadein: Quote
Ka-Vanga Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Hej my tez w mlodziezy, tyle ze ze sznaucerka :grins: . Quote
sh_maniak Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [quote name='basia']Malwa&Landi napisała: My będziemy z huskim (sunią) w młodzieży Hej! W takim razie spotkamy się na ringu, bo moja sunie też jeszcze w młodzieży będzie :) Ależ się zapowiada konkurencja :fadein: Ja z malutką tez będę z Wami w ringu:) Quote
Chippewa1 Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Wiem , że termin zgószeń na tą wystawę upływa 15 marca...ale ( bo tak mi mówiono) można jeszcze zgłaszać psy do Opola na wystawie w Katowicach. Czy to prawda ? Może ktoś to potwierdzić na 100% , żebym się nie spóżniła... Quote
Zeliika Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Ja moge to potwierdzic. Dostalam potwierdzenie do Katowic z informacja, ze beda na wystawie obecni przedstawiciele oddzialu opolskiego przyjmujacy zgloszenia na wystawe w Opolu. Quote
flashka-g Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 termin przyjmowania do 20 marca tak takze jest na stronie..a w katowicach powinien byc ktos z mojego oddziału..ale nie recze.. Quote
aleb Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Też będę na wystwie w Opolu z Labradorką w klasie młodzieży :) . To jest sobota, jak się nie mylę :roll: Quote
sh_maniak Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 basia napisał(a):sh_maniak, no to będzie z kim walczyć :wink: No własnie widzę :D Ale ja nie mam szans z wami :( , moja Asiolutka miała będzie na tej wystawie 9 m-cy i kilka dni i jeszcze jest taka nieproporcjonalna i szczenięca, daleko jej jeszcze do dojrzałości Kati... Quote
SH Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 No to w suczkach sh w klasie młodzieży będzie "straszny" tłum, bo ja również planuję pokazać moją Zandalee :) Dla mnie oczywiście ona jest boska, ale czy tego samego zdania będzie sędzia :roll: A co do obecności "kogoś" z O/Opole na wystawie w Katowicach to na 100% taki ktoś będzie, bo jest to zwyczaj praktykowany conajmniej od 9 lat :D Quote
agacia Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 A czy ktos moglby mi Azje zglosic do Opola tam w Katowicach? :wink: Quote
maga18 Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 skad moge wziasc zgloszenie do Opola zeby wyslac poczta? a jakbym zglosila przez formularz na stronie zwiazku to potwierdzenie wplaty tak czy siak poczta wysylam??? Quote
carotina Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 wyślij na zwykłym uniwersalnym formularzu.... :wink: Quote
maga18 Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 czyli ?? wiecie ja pierwszy raz wiec malo wiem :lol: skad taki uniwersalny moge wziasc??? Quote
maga18 Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 dzieki!!! :D :angel: teraz pomecze sie z wypelnieniem :wink: Quote
Malvina Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Ostatnio dzwonił do nas jakis pan z Pabianic (nie wiem kto bo mama rozmawiała, a ona się nie orientuje w tym wszystkim 8) ) I też będzie z sunią z Ciukci w młodzieży więc zapowiada się ciekawa rywalizacja :D Quote
flashka-g Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 no ja w młodzieyz psiakach to tesh mam niezłą konkurencje..a w uskach posredniej to juz nic nie mowie :roll: Quote
maga18 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 a zgloszenie na wystawe do opola musze wczesniej podbic/zatwierdzic w macierzystym Zk??? :roll: Quote
ZoSiA Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 nie musisz, ale juz ci chyba ktos odpowiedzial w innym topicu ;) a ja Opole sobie zglosze w Katowicach, bo nie chce mi sie nic wysylac... tylko musze pamietac ;p Quote
Recommended Posts