Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 555
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hmmmmmm tylko, ze on raczej nie ma rozszerzenia na olbrzymy, no chyba ze sie myle, ale nie sadze :roll: .

jak zwykle sie czepiasz:)))i co z tego ?nawet jak nie ma:))))da sobie rade;)))))przeczyta wieczorem wzorzec i bedzie git:)))

Posted

orsini napisał(a):
jak zwykle sie czepiasz:)))i co z tego ?nawet jak nie ma:))))da sobie rade;)))))przeczyta wieczorem wzorzec i bedzie git:)))

Haha Orsini w sumie racja, co za roznica ma czy nie ma, nie :wink: :lol: :evilbat: .

Posted

Malwa&Landi napisała:

My będziemy z huskim (sunią) w młodzieży

Hej! W takim razie spotkamy się na ringu, bo moja sunie też jeszcze w młodzieży będzie :) Ależ się zapowiada konkurencja :fadein:

Posted

[quote name='basia']Malwa&Landi napisała:

My będziemy z huskim (sunią) w młodzieży

Hej! W takim razie spotkamy się na ringu, bo moja sunie też jeszcze w młodzieży będzie :) Ależ się zapowiada konkurencja :fadein:

Ja z malutką tez będę z Wami w ringu:)

Posted

Wiem , że termin zgószeń na tą wystawę upływa 15 marca...ale ( bo tak mi mówiono) można jeszcze zgłaszać psy do Opola na wystawie w Katowicach. Czy to prawda ? Może ktoś to potwierdzić na 100% , żebym się nie spóżniła...

Posted

Ja moge to potwierdzic. Dostalam potwierdzenie do Katowic z informacja, ze beda na wystawie obecni przedstawiciele oddzialu opolskiego przyjmujacy zgloszenia na wystawe w Opolu.

Posted

basia napisał(a):
sh_maniak, no to będzie z kim walczyć :wink:

No własnie widzę :D
Ale ja nie mam szans z wami :( , moja Asiolutka miała będzie na tej wystawie 9 m-cy i kilka dni i jeszcze jest taka nieproporcjonalna i szczenięca, daleko jej jeszcze do dojrzałości Kati...

Posted

No to w suczkach sh w klasie młodzieży będzie "straszny" tłum, bo ja również planuję pokazać moją Zandalee :) Dla mnie oczywiście ona jest boska, ale czy tego samego zdania będzie sędzia :roll:

A co do obecności "kogoś" z O/Opole na wystawie w Katowicach to na 100% taki ktoś będzie, bo jest to zwyczaj praktykowany conajmniej od 9 lat :D

Posted

skad moge wziasc zgloszenie do Opola zeby wyslac poczta?

a jakbym zglosila przez formularz na stronie zwiazku to potwierdzenie wplaty tak czy siak poczta wysylam???

Posted

Ostatnio dzwonił do nas jakis pan z Pabianic (nie wiem kto bo mama rozmawiała, a ona się nie orientuje w tym wszystkim 8) ) I też będzie z sunią z Ciukci w młodzieży więc zapowiada się ciekawa rywalizacja :D

Posted

nie musisz, ale juz ci chyba ktos odpowiedzial w innym topicu ;)
a ja Opole sobie zglosze w Katowicach, bo nie chce mi sie nic wysylac... tylko musze pamietac ;p