flashka-g Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Oczywiście ja sie przejde bo mam bliziutko;] A przy okazji w sobote wysatwaiam grzywaczke ale to na klubówce a w niedziele szykuje sie na haszczaki;] Quote
aleb Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Ja jadę na pewno :) z labradorem (już jest zgłoszona :wink: ) Quote
Zeliika Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Ja tez - z rhodesianem - na miedzynarodowa i klubowa. Zgloszenie wyslalam w zeszlym tygodniu. Quote
Zeliika Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 popieram weterany! bardzo lubie ogladac ich BISa :)) czy macie moze namiar na jakis hotel w Opolu, gdzie przyjmuja z psami, nie musze chyba dodawac, ze nie za drogi :wink: Quote
sh_maniak Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Zawsze z psami przyjmuje Festiwalowy, ale on taki niedrogi nie jest :-? Quote
Zeliika Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 no raczej 8) sprawdzilam - 240 pln za dobe. ale grunt ze przyjmuja z psami, jest wiec "wyjscie awaryjne" Quote
Kika Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 W ubiegłym roku ludziki spały na jakimś campingu - może ktoś podpowie gdzie? Quote
Kika Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 A najlepiej szukać gospodarstw agroturystycznych - mam to opanowane:) Quote
Agga Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 w prawdzie ja opolanka ale mogłby ktos date podac... 8) Quote
Kika Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Agga napisał(a):w prawdzie ja opolanka ale mogłby ktos date podac... 8) Agga wstydu nie masz, albo leń kompletny jesteś..............23-24 kwietnia 2005 . Quote
Shanny.. Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Ja bede z seterem chyba w klasie młodzieży... Czy ktos moze mi powiedziec do kiedy w koncu przyjmuja zgloszenia? Mam rozne wersje... Pozdrawiam Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Na stronie ZK pisze, że do 20 marca i to chyba właściwa wersja :wink: Quote
flashka-g Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 http://www.opole.pl/turystyka/hotele.html looknij tu...Polecam Hotel Weneda..jest w miare blisko nawet. Quote
Shanny.. Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 Cavalierka napisał(a):Na stronie ZK pisze, że do 20 marca i to chyba właściwa wersja :wink: A no to dobrze, bo gdzies mi sie przewinelo, ze do 15 marca (ale nie wiem gdzie) Mam nadzieje ze to nie termin jakiejs innej wystawy, bo ja zawsze wszystko na ostatnia chwile zglaszam :roll: A potem sie stresuje czy przyjma zgloszenie :roll: Ehh... Quote
Shanny.. Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Ehh.. bo jesli Rubin skonczy championat w Katowicach, to nie ma sensu zapisywac go do Opola do kl. ml., tylko najwyzej do posredniej... Ale chyba chyba go zapisze do mlodziezy juz teraz, bo w Katowicach bedziemy miec import z Anglii i bylby to cud jakbysmy wygrali... :-? Dlatego wazny dla mnie jest ten termin zgloszen. Dosc narzekania :D Pozdrawiam Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Asiu cóż za import z Angli z mlodziezy? Quote
Shanny.. Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Sumaric SHADOW OF MR. JINGLES :D Ładny piesek, ale mysle ze jakies tam minimalne szanse z nim mamy ( w koncu jest mlodszy). Pozdrawiam Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Juz myslalam, ze ktos sprowadzil cos do Polski. Zgadzam sie bardzo piekny pies i ma cudnego ojca - Thendara DON CORLEONE. Quote
PSYLLA Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='Shanny.. ']Ehh.. bo jesli Rubin skonczy championat w Katowicach, to nie ma sensu zapisywac go do Opola do kl. ml., tylko najwyzej do posredniej... Ale chyba chyba go zapisze do mlodziezy juz teraz, bo w Katowicach bedziemy miec import z Anglii i bylby to cud jakbysmy wygrali... Dlatego wazny dla mnie jest ten termin zgloszen. Shanny.. Zazwyczaj w Katowicach jest stoisko oddziału w Opolu i zbierają jeszcze zgłoszenia. Jak uda Wam się zdobyć ZwMł to na pewno będziesz jeszcze mogła poprosić o zmianę klasy na pośrednią. Quote
sh_maniak Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Kika napisał(a):W ubiegłym roku ludziki spały na jakimś campingu - może ktoś podpowie gdzie? mi nic prócz Turawy na mysl nie przychodzi :roll: Flashi a tobie? Quote
Recommended Posts