Yorshirka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Używał ktoś tych szamponów, odżywek.? Co myślicie o nich ?. Które lepsze.? Quote
Princess_York Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ja jeszcze nie używałam, ale moim zdaniem lepsze jest Hery każdy kogo spotkam i rozmawiam o tych rzeczach mówią Hera. nigdy nie słyszałam Khar'ze (dobrze się piszę ?) :p Quote
ewa2909 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Yorshirka napisał(a):Używał ktoś tych szamponów, odżywek.? Co myślicie o nich ?. Które lepsze.? U nas Aksa po Herze dostała strasznego łupierzu:shake: Quote
karkakarka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja mam szampon i odżywkę z JP Hary (Tola ma po nich miękkie i błyszczące włoski), a dziś kupiłam lotion do rozczesywania z Khar'y. Pani w sklepie zoologocznym zachwalała i mówiła, że w salonach dla psów takich używają... ale różnie to bywa z zachwalanymi rzeczami :roll: Quote
Princess_York Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 karkakarka napisał(a):różnie to bywa z zachwalanymi rzeczami :roll: No właśnie niektórzy to robią tylko po to żeby sprzedać :lol: Eh.. ci sprzedawcy:roll: Quote
Recommended Posts