Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wandziu - co za problemy masz z umieszczeniem Wikinga?

Tu najnowszy wpis jaki przygotowałam na jego schroniskową stronkę:

Nasz kochany weteran schroniskowy jakby... młodnieje zamiast się starzeć :o <yes> Pewnie to zasługa częstszego kontaktu z ludźmi - bo mniej więcej od wakacji Wiking dość często łazikuje sobie po terenie schroniska podczas dnia pracy, a w kojcu odpoczywa. Oczywiście nie zawsze jest taka możliwość, ale ten nasz starszy pan jest naprawdę niekłopotliwym psiskiem :) I do tego tak mądrym...

Jednak choć cieszy nas niesamowicie jego dobre samopoczucie - to nie jesteśmy w stanie zapewnić mu domowych warunków, schronisko zawsze pozostanie tylko schroniskiem :(

Posted

Te dwa ostatnie zdjęcia są piękne. spróbuję może gdzieś uda mi się zrobić edycję i wkleić.
Kłopot mam taki, że wczoraj ogłaszając pieski na dalszych stronach ogłoszeniowych, trafiłam na strony gdzie ograniczona jest ilość znaków np do 400, no i tu wyszedł problem. Kontakt muszę podać w tekście, bo automatycznie są podawane moje dane i nic tu zrobić nie można , a Twój mail jest taki długi, że z treści ogłoszenia zostało jedno lub dwa zdania.
To jest problem, bo wiele stron ogłoszeniowych odpadnie.
A tak na marginesie, ale to ważne to bardzo bym chciała mieć jakiś kontakt z osobą (kontaktem), aby jak zaistnieją jakieś niejasności można je było poza wątkiem wyjaśnić. Potrzebny jakiś gadulec. Preferuję Skypa, bo szybko i dokładnie można sie porozumieć. Pisanie zabiera dużo czasu i do tego nie wiadomo, czy nasze intencje są dobrze zrozumiane .

Posted

W takich momentach sprawdza się najlepiej właśnie podanie strony i zachęcający tekst, coś w stylu:
"Piękny Wiking czeka na Ciebie! Zajrzyj: www.schronisko.wielun.pl/wiking.html "
Jak ktoś będzie naprawdę zainteresowany to zajrzy - a tam już jest wszystko, włącznie z całą wikingową historią i namiarami w dziale "Kontakt".

Kontakt ze mną jedynie telefoniczny (też tam na stronce), mailowy lub na pw - przy założeniu, że jednak nie zawsze mam kontakt z netem :(