wanda szostek Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Sprawdzam co u Wikinga, a tu grobowa cisza . Jutro wznawiam ogłoszenia. Quote
wanda szostek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Czy nikt nie może zrobić Wikingowi fotek, tylko ta jedna. Quote
wanda szostek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jak przykro, że nikt biedaka nie podniósł. Wiking ma ogłoszenia www.eoferty.com.pl Do 12.01.07 www.mojeanonse.pl Do 13.14.06 www.anonse.com Do 14 XII www.anonse.tvs.pl www.ogloszenia.24polska.pl Do 14.XI http://isu.pl Do 13 XI Quote
wanda szostek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Nikt do ciebie nie zajrzał? To przykre. Może ktoś cię tu zobaczy i zmieni na lepsze twój los: http://darmowe-ogloszenia.cob.pl/ do 19. XII Quote
_Aga_ Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Taki piękny psiak tak długo w schronisku... :sadCyber: Quote
wanda szostek Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Agnieszka-Małek napisał(a):Taki piękny psiak tak długo w schronisku... :sadCyber: To skandal. Quote
wanda szostek Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Może tu go ktoś wypatrzy serwiskonie.com przez 60 dni Quote
wanda szostek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Tu nikt nie zagląda? Może ja na darmo ogłaszam? Ogłoszony na 30 dni w etablica.com Quote
MałGośka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Wandziu - co za problemy masz z umieszczeniem Wikinga? Tu najnowszy wpis jaki przygotowałam na jego schroniskową stronkę: Nasz kochany weteran schroniskowy jakby... młodnieje zamiast się starzeć :o <yes> Pewnie to zasługa częstszego kontaktu z ludźmi - bo mniej więcej od wakacji Wiking dość często łazikuje sobie po terenie schroniska podczas dnia pracy, a w kojcu odpoczywa. Oczywiście nie zawsze jest taka możliwość, ale ten nasz starszy pan jest naprawdę niekłopotliwym psiskiem :) I do tego tak mądrym... Jednak choć cieszy nas niesamowicie jego dobre samopoczucie - to nie jesteśmy w stanie zapewnić mu domowych warunków, schronisko zawsze pozostanie tylko schroniskiem :( Quote
wanda szostek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Te dwa ostatnie zdjęcia są piękne. spróbuję może gdzieś uda mi się zrobić edycję i wkleić. Kłopot mam taki, że wczoraj ogłaszając pieski na dalszych stronach ogłoszeniowych, trafiłam na strony gdzie ograniczona jest ilość znaków np do 400, no i tu wyszedł problem. Kontakt muszę podać w tekście, bo automatycznie są podawane moje dane i nic tu zrobić nie można , a Twój mail jest taki długi, że z treści ogłoszenia zostało jedno lub dwa zdania. To jest problem, bo wiele stron ogłoszeniowych odpadnie. A tak na marginesie, ale to ważne to bardzo bym chciała mieć jakiś kontakt z osobą (kontaktem), aby jak zaistnieją jakieś niejasności można je było poza wątkiem wyjaśnić. Potrzebny jakiś gadulec. Preferuję Skypa, bo szybko i dokładnie można sie porozumieć. Pisanie zabiera dużo czasu i do tego nie wiadomo, czy nasze intencje są dobrze zrozumiane . Quote
MałGośka Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 W takich momentach sprawdza się najlepiej właśnie podanie strony i zachęcający tekst, coś w stylu: "Piękny Wiking czeka na Ciebie! Zajrzyj: www.schronisko.wielun.pl/wiking.html " Jak ktoś będzie naprawdę zainteresowany to zajrzy - a tam już jest wszystko, włącznie z całą wikingową historią i namiarami w dziale "Kontakt". Kontakt ze mną jedynie telefoniczny (też tam na stronce), mailowy lub na pw - przy założeniu, że jednak nie zawsze mam kontakt z netem :( Quote
wanda szostek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [SIZE=2]darmowe-ogloszenia.lap.pl do 3. o1. 07 Quote
wanda szostek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ale tu pusto, aż mi głupio, że po kolei tylko moje posty. No to wpisuję: Ogłoszenia adwerts.pl 21 dni www.pajęczyna.pl Quote
przyjaciel_koni Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Piękny pies !!!!! Bardzo mi żal onków !!!! To psy, które bardzo mocno kochają ludzi (nie wiem za co). Pokaż się psiaku - Wiking czeka na dom !!!!!!!! Quote
wanda szostek Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wznowione ogłoszenia na : kupsprzedaj.pl do 12XII Dodatkowo dodane na: www.zwierzaki.pl karusek.com.pl Viva.org.p Quote
wanda szostek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 wanda szostek napisał(a):Wznowione ogłoszenia na : kupsprzedaj.pl do 12XII Dodatkowo dodane na: www.zwierzaki.pl karusek.com.pl Viva.org.p Dzisiaj ogłoszony na Dogs.pl Quote
wanda szostek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Może ktoś by napisał dla Wikinga nowy tekst ogłoszeniowy. Ze starego wiadomo tylko, że ma 10 lat i dużo energii Quote
przyjaciel_koni Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Prosimy o nowy tekst !!!!! Albo prosimy napisać, że nie ma kto napisać !!!!!! Nie wiem, czy to jasne przesłanie. Wiking prosi o pomoc !!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Oby Wiking doczekał się jakiegoś opiekuna !!!!!! Taki jest już zrezygnowany i obojętny - to niedobrze !!!! To piękny pies - sierść ma podobną do Antolka !!!!! Bardzo proszę o pomoc w szukaniu mu domu !!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Wiking czeka na naszą pomoc !!!!! Już rezygnuje !!!! Nie pozwólmy na to !!! Quote
wanda szostek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ogłoszony na karmy.nazwa.pl na 70 dni Quote
Aleksandra_B Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ojej, to Wiking wciąż w schronisku :( Quote
przyjaciel_koni Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Pokaż się biedaku !!!!!! Prosimy o pomoc w szukaniu domu dla Wikinga !!!! Quote
Recommended Posts