Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukamy domu lub DT dla suczki w wieku ok 8 miesięcy .Piesek jest bardzo mądry, grzeczny,lubi dzieci .Sprawa jest pilna ponieważ obecnie błąka się po mieście przeganiana przez złych ludzi ,suczka załatwia swoje potrzeby na dworze -była u mnie 1 dzień ale niestety nie mogę ją zostawić ponieważ mam małe mieszkanie i rottweilera który chciałby sie tylko bawić a ona jest osłabiona i potrzebuje przede wszystkim odpocząć.Suczka jest naprawdę super ale niestety zdezorientowana,przestraszona potrzebuje osoby której mogła by zaufać.Osoby chętne proszę o kontakt poprzez e-mail, PW lub telefonicznie pod nr 793-363-056

Link do zdjęcia pieska:

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30deff58e9287953.html

Posted

Podnoszę! W jakiej miejscowości jest sunia? Jakiej jest wielkości? Podstawą są zdjęcia. Jeśli nie wiesz jak wstawić,napisz.

Posted

Poprawiłam link, a w sumie to mąż. Zdjęcie jest na fotka.pl. Wystarczy kliknąć myszką. Sunia jest w Żarowie, 40 km od Wrocławia. Możliwy transport do 100 km. Piesek jest w typie dobermana, jak widać na zdjęciach. Z zachowania przypomna owczarka niemieckiego :???:

Posted

Chyba zmień tytuł na bardziej dramatyczny i w tytule podaj nazwę miejscowości. Jeśli masz więcej zdjęc to wstaw. Trzeba ściągnąc ciotki od ogłoszeń, bo tu jeśli się juz zorientowałaś wszyscy zapsieni po uszy.