dziubelu Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Szukamy domu lub DT dla suczki w wieku ok 8 miesięcy .Piesek jest bardzo mądry, grzeczny,lubi dzieci .Sprawa jest pilna ponieważ obecnie błąka się po mieście przeganiana przez złych ludzi ,suczka załatwia swoje potrzeby na dworze -była u mnie 1 dzień ale niestety nie mogę ją zostawić ponieważ mam małe mieszkanie i rottweilera który chciałby sie tylko bawić a ona jest osłabiona i potrzebuje przede wszystkim odpocząć.Suczka jest naprawdę super ale niestety zdezorientowana,przestraszona potrzebuje osoby której mogła by zaufać.Osoby chętne proszę o kontakt poprzez e-mail, PW lub telefonicznie pod nr 793-363-056 Link do zdjęcia pieska: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/30deff58e9287953.html Quote
auraa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Podnoszę! W jakiej miejscowości jest sunia? Jakiej jest wielkości? Podstawą są zdjęcia. Jeśli nie wiesz jak wstawić,napisz. Quote
dziubelu Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Poprawiłam link, a w sumie to mąż. Zdjęcie jest na fotka.pl. Wystarczy kliknąć myszką. Sunia jest w Żarowie, 40 km od Wrocławia. Możliwy transport do 100 km. Piesek jest w typie dobermana, jak widać na zdjęciach. Z zachowania przypomna owczarka niemieckiego :???: Quote
auraa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Chyba zmień tytuł na bardziej dramatyczny i w tytule podaj nazwę miejscowości. Jeśli masz więcej zdjęc to wstaw. Trzeba ściągnąc ciotki od ogłoszeń, bo tu jeśli się juz zorientowałaś wszyscy zapsieni po uszy. Quote
dziubelu Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 niestety ciągle szukamy dla niej domku błąka sie dalej przeganiana Quote
dziubelu Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 niestety mam złą wiadomość suczkę zabrała policja jest w schronisku w Dzierżoniowie ratujcie ją każdy wie jak jest w schronisku. Quote
Recommended Posts