Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. W sosnowieckim schronisku przebywa sunia rasy owczarek szkocki collie. Sunia wygląda na młodą wydaje mi się, iż ma ok. 3-5 lat. Sunia jest bardzo łagodna i ufna. Toleruje pieska z którym przebywa w boksie. Szukamy jej DT lub DS, bo w schronie się marnuje

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W gazecie częstochowskiej ( dodatek do wyborczej) od kilku tygodni ktoś daje ogłoszenia o tym, że zaginęła rudo- biała suczka collie. Może to ona???
Niestety wczoraj wyrzuciłam cały zbiór gazet i nie mam tego nr aby podać na forum. Może ktoś jeszcze jest z Częstochowy i może pomóc? Warto sprawdzić trop, w końcu Sosnowiec niedaleko.

Posted

Suczka oczywiście jest nadal w schronisku. Tak własnie wygląda informacja przez telefon.
Jest spokojna, zrównowazona, cicha. Najbiedniejsze są tam psy z dłuższym włosem. Po kilku dniach czy tygodniach wyglądają tak, ze nie mają szans na adopcję.

Posted

Witajcie,
we czwartek do swojego nowego domu pojechał nasz "tymczas" Yogi -pudelek z komórki, w związku z tym mozemy te suczke wziąć na tymczas, jedynie prosimy o załatwienie transportu (okolice Żyrardowa)

Posted

Kiedyś odwiedziłam schronisko w Sosnowcu, pracowniczka powiedziala ze ok. 50,- za duzego psa czy sredniego nie pamietam.. to bylo bardzo dawno. Moze teraz cos sie zmienilo.

Posted

Doda_ napisał(a):
Kiedyś odwiedziłam schronisko w Sosnowcu, pracowniczka powiedziala ze ok. 50,- za duzego psa czy sredniego nie pamietam.. to bylo bardzo dawno. Moze teraz cos sie zmienilo.

Na stronie za rasowego jest 50,-