Euro-Emi Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bardzo ladny piesek :d A z jakiej hodowli i po jakich rodzicach jest Twój piesek ? Quote
Ania1987 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [FONT=Verdana]dziękuję...[/FONT] [FONT=Verdana]niestety mój Pixelek jest bez rodowodu. Miał 9 miesięcy kiedy do mnie trafił. Na początku był w Łodzi u pani która miała amstafa, robił mu krzywdę i nie mogła go zatrzymać. Sprzedała go rodzinie z Oświęcimia która po tygodniu (jak sie potem okazało) dała ogłoszenie, że chce go sprzedać z powodu wyjazdu. Zobaczyłam jego zdjęcie, i zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Kiedy do mnie trafił zorientowałam się, że jest strasznie wystraszony, boi się innych psów, ludzi (na szczęście moja grzywkę zaakceptował) i coś mi tu nie pasowało. Widać było, że piesek nie jest związany ze swoimi właścicielami. Zaczęłam szukać w internecie i znalazłam ogłoszenie o jego sprzedaży jeszcze z przed tygodnia tylko na innym portalu, skontaktowałam się z jego pierwszą właścicielką która była w szoku. Powiedziała, że wzięła za niego symboliczną cenę bo chciała, aby trafił w dobre ręce, poczym okazało się, że jego druga właścicielka sprzedała go mnie o 500 zł drożej po prostu chciała zarobić. Można by długo jeszcze o tym pisać... i pisać... dlatego nie będę zanudzać:)[/FONT] [FONT=Verdana]W każdym razie, ja na pewno bym go nikomu nie oddała, piesek robi postępy jest mniej nerwowy i zaczyna ufać innym:) jeszcze trochę pracy przed nami.[/FONT] [FONT=Verdana]A przy okazji chciałam prosić jeśli ktoś z Was jest zmuszony oddać swojego pieska, to proszę sprawdzajcie dokładnie ich przyszłych właścicieli. W przypadku ludzi z ww Oświęcimia wystarczyło wpisać nr tel w google, chetnie kupują, przyjmują rasowe pieski... Jestem trzecią właścicielką mojego CHI, nawet nie chcę myśleć co to maleństwo musiało przechodzić.[/FONT] EURO-EMI byłam na Twojej stronce i mój Pixel jest bardzo podobny do Twojego Pinky:) Quote
Euro-Emi Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Pinky , to dziewczynka :) Własnie została mama czterech chlopaków :) Zapraszam na stronke ... W AKTUALNYCH MIOTACH CHIHUAHUA jest na zdjęciu z całą czwórką :) Quote
cockermaister Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/4250124/72/other/std/319c63f80b.jpeg :loveu::loveu::loveu: śliczny zapraszamy do nas Quote
Recommended Posts