Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tak coś czułam, że jak mu się pomoże -to raczej długo nie będzie czekać na domke - ale taka jestem ciekawa ;)
Piromanka daj znać czy dojdzie do Ciebie ten Frontline i na szybko jakiego psiaka łap :) co by go zakropić

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Piromanka daj znać czy dojdzie do Ciebie ten Frontline i na szybko jakiego psiaka łap :) co by go zakropić

To chyba pomyłka, że do mnie miał dojść Frontline... :crazyeye:

Posted

mozesz poczekac do wieczora jak będzie wiadomo co i jak dokładnie - trzeba zmienić tytuł- ze w domu stały wtedy moderator przeniesie do dzialu szczęsliwych adopcji.
Jeśli już na niego nie będą potrzebne pieniązki- ale to dopiero jak się upewnimy, to najwyżej Kasiu poproszę, zeby to co się zaksięgowało - odesłanie - a ja przekaze juz na innego pieska. Chyba, ze jednak nasz Mentos moze jednak czegos potrzebować jeszcze

Posted

Mentos trafił do bardzio dobrego domu w Tomaszowie:lol:
Znalazła go Diana, u której pies był na tymczasie. Obecna Pancia Mentosa to sąsiadka Diany koleżanki, więc Mentos i jego nowy dom będą pod stałą kontrolą:cool3:
Pani Mentosa parę tyg temu straciła swojego kilkunastoletniego boksera i szukała psa w podobnym rozmiarze:cool3:
Mentos zamieszkał w domu, juz nawet wczoraj wylegiwał się na balkonie:lol:
Okazało się też, ze to niespokojne zachowanie psa w dniu przywiezienia go do DT to tylko wynik strachu; po paru dniach Mentos zachowywał się jak zdrowy pies w jego wieku:lol:
Pieniądze nie są juz potrzebne; chcieliśmy psa zaszczepic, ale poniewaz miał szczepienie przeciwko wściekliznie - kolejne - przeciwko wirusówkom - dopiero za ok 2 tyg.

Posted

Tola dzięki ci za dobre wieści - cieszę się, , że cała akcja poszła tak sprawnie , że już psiak nie musi grzebać w śmietnikach, i cały czas być na czatach. Cieszę się, że Mentos unikął schroniska oraz wiecznej tułaczki po ulicy.Oby był szczęśliwy w nowym domku :multi::multi::multi:
Bardzo wszystkim dziękuję :multi: za zajrzenie na wątek , za łapankę i DT dla niego, za bazarki i za udział w bazarkach i znalezienie domku, itd, itd
mam nadzieję, ze jeszcze jakieś foty będą

Posted

Tak - ja też bardzo dziękuję wszystkim wspierającym! Oby więcej było takich szczęśliwych zakończeń.
Mentosiku, wyleguj się na balkonie! Zasłużyłeś na kochający dom... :loveu:

Posted

katarzyna.cane napisał(a):
Informuje dziewczyny ze oddałam GosiGosi 44zl:) wiec mi na koncie zostalo tylko 15 od piromanki, co mam z nimi zrobic?

Przelej mi z powrotem, wpłacę na innego potrzebującego psa..

Posted

pięknie wygląda w tej kolczatce tak dostojnie i widać że w domu też dobrze się czuję,fajnie że szybciutko znalazł domek,dużo szczęścia dla Mentosa i jego opiekunów:loveu: