Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widze ze jest pare propozycji karm wiec ja tez sie popytalam u tego mojego znajomego i sytuacja wyglada tak (ceny juz z przesylka):
Euro 20kg - 69zl
[FONT=MS Shell Dlg 2]Bewi dog Balance[/FONT] 15kg- 94zl;
Brit 15 kg - 90 pare zl zalezy jaki rodzaj

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam imienia jakie mu nadano w Dt ,ale bardzo ładne jest .Jak sobie przypomne to napiszę .U niego wszystko super ,bardzo szybko sie zaklimatyzował ,bardzo łóadnie biega sam po działce i przybiega na zawołanie .Jest wesoły i przyjacielski do wszystkich ludzi .Szukajmy mu szybko domu ,bo kolejka długa na jego miejsce :roll:

Posted

o i wiedzę, że ze smyczą się zaprzyjaznil:cool3:
no to tak - jesli mozna go oglaszac :
w jakim jest wieku ?
czy szukamy domku w całej PL? czy bardziej regionalnie?
czy zostal zaszczepiony?
rozumiem ze do dzieci się nadaję i innych psów.

Posted

pytałam ,Mentos to bardzo przyjazny pies .Potrafi chodzić na smyczy ,bawi się z dziećmi i nie interesują go koty.W towarzystwie innych psów nie reaguje agresją ani zaczepkami .

Pies do wzięcia super!!

Posted

[quote name='GoskaGoska']a co ze szczepieniami ? daj znac jak to jest?
Bo ja z bazarku ma ponad 40zl - jesli pies nie jest zaszczepiony to moze lepiej reszte pieniędzy z karmy to sfinansowac jego szczepiania[/quote]

bardzo dobry pomysł ,jeśli złapie parwo będzie żle:shake:

Posted

Funia ja rozumiem , ze jestes jedyny włącznikiem z DT - ja w każdy razie wysłałam Frotline (moze jak dojdzie to będzie trochę po terminie) ale myślę ze i tak można użyć.
Własnie nie wiem jak wyjdzie z tym bazarkami razem .Piromanka miała 60zl i jeszcze sama dała 15 zl więc juz na pewno jest 75zl od niej.
Dobry aniołek co czyta wątek, a nie jest na dogo zapisany dostał Kasiu twoj nr konto - więc jakis grosik się dołoży.
Do tego dojdą moje bazarki - jak będę się księgować będę pisać a pozniej całość również poślę na twoje konto. Kurcze nie wiemy jeszcze w jakim piesek jest wieku ? Jesli ma ok 1-1,5 to brita dla juniora - jesli jest starszy to dla dorosłego psa.
Mam nadzieję, ze uda się również zebrać pieniązki na komplet szczepien czyli wściekliznę i pakiet wirusówek - wiadomo, ze każdy wet ma inne ceny - ale chyba taki pakiet ok 30-40zl kosztuje. A piesek jak będzie miał książeczek zdrowia i komplet szczepień - zawsze to większy plusik do adopcji. No nic zobaczymy jak się ułoży , ale mam nadzieję ze się uda - bo z mojego bazarku bluzkowego - nie pamiętam teraz ile - ale ponad 40zl i pakiecikowy 10zl - więc i szczepienia moze się pokryją

Posted

oj spokojnie do 20 się z karmą wyrobimy. dzis zaksięgowały się wpłaty z bazarkow i dla pieska będzie :
od Ania+Milva i Ulver 5zl ( bazarek pakiecik):loveu:
od Makrela 30zl ( bazarek bluzkowy):loveu:
od PIRANHA 9zl ( bazarek bluzkowy) :loveu: razem narazie 44zl -zaraz zrobię przelwe na twoje konto Kasiu to jak się zaksięguje - to wpisz te wplaty w pierwszy post

Posted

no taka jest zasada , ze sie w pierwszy, poscie wszystko aktualizuje;) wciskasz edit i moze dopisywac info - a tu tez piszesz co i jak. watek zawsze sié rozrasta i pozniej robi sié balagani i trzeba przez caly wátek przeleciec, dlatego zawsze potem jest najlatwiej wejsci w pierwszy post i tam sprawdzac co i jak.

Posted

no i generalnie jak ktos nowy zaczyn czytac od poczátku - to teraz tez powinna byc aktualizacja w 1 poscie - ze piesek jest juz w DT i szuka DS. Zbierane sá pieniadze na jego karmé i szczepienia. Oraz jakias aktualna fotka

Posted

hehehehe no ladnie , a my tu zbiórkę robimy a psiak w DS -ale się bardzo cieszę. Proszę napisz coś więcej co to za domek, gdzie będzie mieszkac w domu, w budzie, jak się domek znalazł itd itd. A juz nie mogę doczekać się wieczoru.
Sluchajcie to co teraz robimy z pieniążkami, bo wiadomo potrzeb jest az nadto ? I każda pewnie ma swoje typy

Posted

Tola napisał(a):
:multi::multi::multi:
Mentos wczoraj pojechał do swojego nowego domu w Tomaszowie.
Będa zdjecia:lol:
Wiecej napisze wieczorem:lol:

Ojej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ciężko opisać radość, jaką wzbudziła we mnie ta wiadomość.!!!!!!!!!!!
Myślę, że każda ma swój typ, gdzie z chęcią przekaże środki - bo bid aż nadto...