Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu ale procetowo jak się skład ma??
np http://www.krakvet.pl/brit-adult-15kg-p-3137.html
Skład:
mięso drobiowe i produkty pochodzenia drobiowego (min. 30 %), ryż, kukurydza, pszenica, pulpa buraczana, drożdże, tłuszcz drobiowy, olej z łososia, minerały, DL-metionina, L-lizyna, miedziowy siarczan pięciowodny (CuSO4 x 5H2O), witamina A, witamina D3, witamina E.
Analiza składu:
Białko - 24 %
Tłuszcz - 10 %
Wilgotność - 10 %
Popiół - 8 %
Błonnik - 3 %
Wapń - 1,4 %
Fosfor - 0,9 %
Miedź - 15 mg
Witamina A - 15 000 IU
Witamina D3 - 1 500 IU
Witamina E - 130 mg

Posted

wiesz co Brit tez nie jest w wyzeszej polki - ale o jakosc karmy - zawsze mówi jej skład i zawartość. ale narazie to nie ma co gdybac jaką karmę kupić, bo jak widzę niewiele ciotek zainteresował los pieska - jak by był bardziej pod rasę to i pewnie do pomocy było by więcej osób.
Więc zobaczy czy jeszcze coś się uda uzbierac - a jak uzbieramy to pomyslimy nad zakupem. No nic zobaczy moze cos z bazarków jeszcze wpadnie.
A jak wogole piesek się zachowuje w DT? czy juz spokojniej reaguje na smycz?

Posted

Nieznam sytuacji DT ale patrzac jaka jest teraz inwazja kleszczy to mysle Gosia ze Frotline napewno sie przyda. Wiem po wlasnym doswiadczeniu ze przez moje zaniedbanie przez kleszcze moj psiak malo co nie odszedł.

Posted

katarzyna.cane napisał(a):
Hej dziewczyny jak uda Wam sie te 60zl uzbirac to ja te 9 dołoze:)

No jest wielka szansa, że się uda, bo za tyle wylicytowano przedmioty z moich bazarków.

EDIT: sacred Piranha kupiła bluzeczkę, więc mamy 69 zł! Hurraaa!!

Posted

kasiu przeslij mi dane do przelewu na privat - ja z bazarkow napierw pozbieram - a pozniej calosc przeleje do Ciebie
juz 6pakiecikow sprzedanych czyli 12zl;)
wiecie co do karmy to moze jednak kupimy Brit? bo ta jak widzé jest kolorowa- a ja nie ma zaufania do kolorowych karmy .
Ale to juz wiékszosc niech zadecyduje