Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle narazie mam o tej karmie a o dokladny sklad spytam jak bedzie ten chlopak na GG:) Karma ekonomiczna dla psów wszystkich ras. Oparta o mięso z kurczaka i wołowiny. Karma ma bardzo charakterystyczne, trójkątne, kolorowe chrupki. Jest to najlepsza karma segmentu standard w kraju.

Posted

dzwoniłam niedawno do Diany z zapytaniem o psa,no i jest ok,wypuszczają Go z kojca,żeby pobiegał i sam wraca,super grzeczny piesio :lol: a martwiłam się że będzie uciekał

Posted

Dzieci i ludzie co go karmili nazywali go Misiek i on na to reaguje, i dowiedzialam sie jeszcze że psiak nie lubi kobiet w ciazy(nie wiem jak je odrużnia ale szczeka na nie badzo) i czasem tez szczeka na starsze babunie. A co do zbierania pieniedzy na karme to niestety jeszcze ani złotowki nie dostałam na konto.

Posted

przelewy się tak szybko nie księgują - zazwyczaj z dnia poprzedniego dopiero po godzinie 12 lub ok 16 .
Co do takich określen : nie lubi kobiet w ciązy i babc itd - proszę nie pisać na podstawie -zasłuszanych opinii - bo tak właśnie mogą powstawać plotki i mity. Kasiu jesli tylko tak mówią ludzie ...to wiesz ... Jest pod opieką dobrą i to niech będzię źródłem wiedzy o psiaku.

Posted

Ja wiem ze jestem upierdliwa:diabloti:ale przypominam ze czekam na sklad tej karmy...ale cos konkretniejszego od opisu wygladu i zapachu kulek bo to o jakosci nic nam nie powie:p
Jakos jestem sceptycznie nastawiona do produktow o ktorych nie mozna nigdzie znalezc informacji...ale cena zachecajaca i wypada zobaczyc co tez w tej karmie siedzi;)

Posted

Piromanka napisał(a):
Daj znać, jak kaska będzie u Ciebie na koncie.
Dodatkowo zorganizuję bazarek, który zasili środki na zakup karmy. Mam nadzieję, że uzbiera się wystarczająco.

super:lol: dzieki wielkie:loveu: