GoskaGoska Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 kazda wplata się liczy i bardzo dziękujemy :Rose: czyli jeszcze ok 54zl musimy jakos uzbierac, bo to i tak cud ze piesek znalazl opiekę Quote
katarzyna.cane Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Jesli dojda do mnie pieniadze to dam znac oczywiscie :) Quote
katarzyna.cane Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Postaram sie zdobyc jak najszybciej dla Was sklad karmy:) mam nadzeje ze uda mi sie go dzis zdobyc:) Quote
katarzyna.cane Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Tyle narazie mam o tej karmie a o dokladny sklad spytam jak bedzie ten chlopak na GG:) Karma ekonomiczna dla psów wszystkich ras. Oparta o mięso z kurczaka i wołowiny. Karma ma bardzo charakterystyczne, trójkątne, kolorowe chrupki. Jest to najlepsza karma segmentu standard w kraju. Quote
Torusia Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 dzwoniłam niedawno do Diany z zapytaniem o psa,no i jest ok,wypuszczają Go z kojca,żeby pobiegał i sam wraca,super grzeczny piesio :lol: a martwiłam się że będzie uciekał Quote
GoskaGoska Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 no to moze szybko będzie adopcyjny - czy mi się slusznie wydaje , ze on taki labkowaty? Quote
katarzyna.cane Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 super ze piesio sie ma dobrze:) to musimy jeszcze ta karme kupic bo nrazie za co jest karmiony? Quote
katarzyna.cane Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 owszem troche do labka mu brakuje ale jakies imie by mu sie przydalo by bylo nam latwiej o nim rozmawiac:) Quote
sacred PIRANHA Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 dla mnie na żywo on nie ma nic z labka;) Quote
sacred PIRANHA Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 panowie "opiekunowie" nazywali go Misiu i reagował na to...choc nie jestem pewna czy reagował na imie czy na ich głos... może Baks?:-) Quote
katarzyna.cane Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Dzieci i ludzie co go karmili nazywali go Misiek i on na to reaguje, i dowiedzialam sie jeszcze że psiak nie lubi kobiet w ciazy(nie wiem jak je odrużnia ale szczeka na nie badzo) i czasem tez szczeka na starsze babunie. A co do zbierania pieniedzy na karme to niestety jeszcze ani złotowki nie dostałam na konto. Quote
Piromanka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kasiu, prześlij mi jeszcze raz swój nr konta, bo dostałam zwrot <uff - ktoś uczciwy>. Musiałam coś pomylić... Zrobię jeszcze raz - tym razem prawidłowo... :oops: Quote
GoskaGoska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 przelewy się tak szybko nie księgują - zazwyczaj z dnia poprzedniego dopiero po godzinie 12 lub ok 16 . Co do takich określen : nie lubi kobiet w ciązy i babc itd - proszę nie pisać na podstawie -zasłuszanych opinii - bo tak właśnie mogą powstawać plotki i mity. Kasiu jesli tylko tak mówią ludzie ...to wiesz ... Jest pod opieką dobrą i to niech będzię źródłem wiedzy o psiaku. Quote
Piromanka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To był przelew wewnętrzny - od razu na koncie... Chcę wpłacić pieniądze na karmę dla tego psa - nie ma potrzeby doszukiwać się oszustwa... Quote
katarzyna.cane Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 zadnego oszustwa sie nie szukam tylko wam pisze na bierzaco co i jak, a co do zachowania psiaka to wiem to od pana gdzie ten pies przebywam u niego na podworku duzo czasu . Quote
GoskaGoska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 tak czy siak zbiorka jest potrzebna - bo jak nie tak karma tu kupimy inną , gdzies wczesniej przedstwialam dwie propozycje. Czy osoba ktora opiekuje się pieskiem jest na dogo zalogowana? Quote
furciaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ja wiem ze jestem upierdliwa:diabloti:ale przypominam ze czekam na sklad tej karmy...ale cos konkretniejszego od opisu wygladu i zapachu kulek bo to o jakosci nic nam nie powie:p Jakos jestem sceptycznie nastawiona do produktow o ktorych nie mozna nigdzie znalezc informacji...ale cena zachecajaca i wypada zobaczyc co tez w tej karmie siedzi;) Quote
katarzyna.cane Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Pamietam o tym skladzie i pisalm do tego chlopaka powiedzial ze jak tylko bedzie mial chwile spokoju w sklepie to mi napisze sklad:) Quote
Piromanka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Daj znać, jak kaska będzie u Ciebie na koncie. Dodatkowo zorganizuję bazarek, który zasili środki na zakup karmy. Mam nadzieję, że uzbiera się wystarczająco. Quote
sacred PIRANHA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Piromanka napisał(a):Daj znać, jak kaska będzie u Ciebie na koncie. Dodatkowo zorganizuję bazarek, który zasili środki na zakup karmy. Mam nadzieję, że uzbiera się wystarczająco. super:lol: dzieki wielkie:loveu: Quote
katarzyna.cane Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Hej dziewczyny informuje Was ze dostałam dzis pierwsze pieniadze na karme dla naszego psiaka jest to 15zl od Piromanki:) Quote
GoskaGoska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 skromny bluzeczkowy bazarek na karmę: http://www.dogomania.pl/forum/f99/letnie-bluzki-na-karme-promod-pimkie-secret-poss-roz-m-na-karme-do-26-06-do-21-a-140540/#post12496634 Quote
Recommended Posts