Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Porzucony pies od kilku miesięcy błąka się po mieście (okolice Zamościa). Je na śmietnikach, biegnie za osobami, które raz rzucą mu coś do jedzenia. Jest bardzo łagodny do ludzi i innych psów. Na oko ma 2 lata. Przez jakiś czas chodził za mężczyzną, który go dokarmiał, jednak później ów pan zaczął go przeganiać. Piesek znowu szuka kogoś kto go pokocha. W jego oczach widać błaganie o przygarnięcie, miłość i jedzenie. Szukałam kogoś kto by go przygarnął w lokalnych gazetach, jednak nikt go nie chce, a piesek jest bardzo kochany. Proszę pomóżmy mu znaleść odpowiedzialnego opiekuna.
http://img229.imageshack.us/img229/7420/dsc00688.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/2870/beztytuuy.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/8241/dsc00689.jpg

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W jakim miejscu w Zamościu jest ten pies ,ja go juz gdzieś widziałam .Jeśli zobaczy go Pan ze schroniska to go tam weżmie niestety ,ale jeśli nie to moze wpaść pod samochód.....Trzeba działać .

Posted

oj kochana tu wiele ciotek ma cale stado w mieszkaniach , 2 psy to nie tak duzo i chodzi o przetrzymanie go, zeby mu sie na tej ulicy nic nie stalo, jejku mysle o nim caly czas , ale ja nie moge zrobic nic zrobic wstawialam jego watek do dziewczyn ktore mieszkaja niedaleko, zeby zajrzaly na watek - BARDZO DZIEKUJE FUNIU - jak bedzie bezpieczyny to moge oglaszac go wszedzie

Posted

Ten psiak przebywa dokładnie w miejscowosci Szczebrzeszyn (pod zamosciem) i dzeki dziewczyny za pomoc przy da sie kazdy rozglos. A psiak jest super dzieci go dokarmiaja i jest bardzo lagodny:) znajdziemy mu domek mam nadzieje :)

Posted

teraz jeszcze ludzie w miare adpotuja -ale nie ma co oglaszac psa jak on biega po ulicy, potrzebny DT zeby psa gdzie bezpiecznie umiesci - moze jakis za 200zl by sie znalazl,, deklaracje, i mozna szukac domku. chyba ze do jakis fundacji go jeszcze zglosci -moze ktoras pomoze:roll:

Posted

psiak jest juz zgloszony do fundacji Emir, ale zostalam oddelegowana do niego, i dlatego ja sie zajmuje postem na dogo:) a DT szukalam i szukam ale jakos bez rezultatu niestety moze wy cos dacie rade wymyslec

Posted

Ech... ja nie wiem... mogę dać ok. 20 zł na jakiś hotelik miesięcznie, mogę porobić allegro (jak będzie w DT), mogę pomóc szukać DT, mogę powysyłać wątek do innych dogomaniaków (kazdy da po 10-20 zł i się zbierze...) Widzicie inne rozwiązanie? DT teraz pełne...

Posted

Proszę o kontakt telefoniczny w sprawie pieska. Katarzyna.cane sprawdź wreszcie pocztę mailową i PW !!!! Mam nadzieję,że w miarę szybko zajrzysz tutaj.

Posted

dZIEWCZYNY ,KTÓRE ZDEKLAROWAŁY SIE PŁACIC NA hOTEL ,CZY MOZECIE PRZEZNACZYC TE PIENIĄDZE NA KARME DLA NIEGO ,BO MOZE UDA NAM SIE ZAŁATWIC MU DOM TYMCZASOWY .tYLKO Z KARMA BĘDZIE KRUCHO

nAPISZCIE ,CZY ZGADZACIE SIE NA TO ?