Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziorka napisał(a):
Posłuchajcie, czy potrzebny jest paszport dla piecha i czip (czy wystarczy sam tatuaż?) na wystawę Litewską?

paszport jest potrzebny aczkolwiek w zeszłym roku nikt nas w obie strony nie sprawdzał ale to zalezy czy sprawdzaja czy tez nie .

Posted

Blue of Blues napisał(a):
paszport jest potrzebny aczkolwiek w zeszłym roku nikt nas w obie strony nie sprawdzał ale to zalezy czy sprawdzaja czy tez nie .

Na Wileńskich wystawach był niezbędny na bramce weterynaryjnej na wystawie. Na tegorocznym CACu w Druskiennikach też mi go wet sprawdzał. Na granicy to kwestia czy Cię pogranicznicy zatrzymają do kontroli, ale na to jest bardzo mała szansa.

Posted

Blue of Blues napisał(a):
ja mam zamówiony nocleg na 3 dni na cempingu z druzgiennikach natomiast osoba co miała ze mna jechać nie odpowiada na moje smsy i na gg obawiam się ze zostałam bez transportu :/

Dalej nie masz transportu???
Bo mnie sie wycofala osoba, ktora miala ze mna jechac i jade sama..... No prawie :eviltong: bo jeszcze 3 bassety

Posted

:placz::placz:

PANGEA napisał(a):
Dalej nie masz transportu???
Bo mnie sie wycofala osoba, ktora miala ze mna jechac i jade sama..... No prawie :eviltong: bo jeszcze 3 bassety

Kuchnia Patrycja że nie przeczytałam twego postu jak mój napisałam tak byłam załamana i dobita, że dopiero teraz koleżanka mi napisała na gg że masz a raczej miałaś transport bo teraz pewnie już jesteś po pierwszym dniu wystawy:( kurde ,że nie pomyslałam by do ciebie zadzwonić i zapytać ..teraz to już tylko :wallbash:
Nic myślę w takim razie o październikowej co jest , tylko szkoda kasy jaka poszła na tę:(
Trzymam mocno kciuki za powodzenie ,pozdrawiam i dziekuję :placz: