asher Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 No to ja czekam niecierpliwie na zdjęcie "pokrak", żeby sobie nad nad nimi "ochać" i "achać" :lol: Faaajna ta Małgoooś :lol: Quote
takatuka Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Gosia napisał(a):Będą:-) Gosia Miesiąc juz czekamy :evil: :wink: Quote
Piotr_32 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Witam jestem od niedawna na dogomani wiec prosze nie dziwic sie że dopiero teraz odpowiadam na niekture posty ładne szczeniaki strona też całkiem całkiem nie wiem co niektórzy chca od niej sam dopiero zaczynam robić strony i wiem że nie od razu powstają cuda, pokaz jak wygladają te szczeniaki teraz pozdrowienia i głowa do góry Quote
Gosia Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Nie sądziłam, że ktoś jeszcze czeka. Teraz będą nowe maluchy- mam nadzieję, że na dniach. Gosia Quote
PIKA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Gosia napisał(a): Teraz będą nowe maluchy- mam nadzieję, że na dniach. :o :o Quote
Gosia Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 No przecież mam dwie suczki- Geishę i Aisatsu :) Gosia Quote
nice_girl Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 A jak się mają te maluchy, na których fotki tyyyyle czekamy? Będą może gdzieś się pokazywac na wystawach? :) Quote
PIKA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Gosia napisał(a):No przecież mam dwie suczki- Geishę i Aisatsu :) GosiaTo wiem, co nie znaczy, że nie mogę być zdziwiona :lol: Miałaś dac zdjecia "dużych" pokrak, a tu zaraz zamieścisz "male " pokraki :lol: Gratulacje :D Quote
Recommended Posts