Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Pora na Telesfora"- potem dołączył Teodor- a Tabaluga to współczesny smok- jak się okazało po nazwaniu Małej- też facet. :o
To Paweł wymyślał imiona.

Gosia

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

małgoooś napisał(a):

Obejrzałam tę stronę pieski nawet ładne ale strona okropna. Postaraj się bardziej.

:o
A ty co, webmaster?????? Jak ci się nie podoba, to po prostu na nią nie wchodź.
"Nawet ładne" - hehe.
Trochę nieciekawy post jak na pierwszy raz :-?

A co do imion, to domyslałam się, że to Paweł :evilbat:
Czyli macie trzech chłopaków? To co będzie, Tabalug?

Posted

aga 2 napisał(a):
małgoooś napisał(a):

Obejrzałam tę stronę pieski nawet ładne ale strona okropna. Postaraj się bardziej.

"Nawet ładne" - hehe.

dokładnie :lol:
Mnie tam się ona podoba :wink:

A szczeniorki :loveu:

Posted

aga 2 napisał(a):
małgoooś napisał(a):

"Nawet ładne" - hehe.

A co do imion, to domyslałam się, że to Paweł :evilbat:
Czyli macie trzech chłopaków? To co będzie, Tabalug?

A wyobraź sobie, że tylko "nawet ładne"
My też mamy hodowlę shiby. Nasze pieski sa o niebo lepsze od tych tutaj.
Czy wy wszyscy musicie wciskaś kit. Do każdego zdjęcia na DM jest mnóstwo postów o jaki piekny, sliczny... nawet gdy na zdjęciu jest straszna pokraka.

Posted

małgoooś
Ale jesteś sympatyczna :-?
Weź pod uwagę, że wiele osób piszących te według Ciebie "kity" (piękny, śliczny, itp.) ma zielone pojęcie o tym, czy dany pies/suka/szczeniaki są interchampionami, czy bóg wie czym jeszcze.
Piszemy o szczeniakach, że są słodkie - bo każde szczeniaki są słodkie, nawet te pokraczne.
Piszemy o dorosłych psach, że są piękne, bo podobają nam się psy, nawet te pokraczne... bo wszyscy (tak mi się wydawało :roll: ) jesteśmy psiarzami, dogomaniakami. :roll:

Posted

Ojjjjjjjjjjjj NIEŁADNIE,NIEŁADNIE Małgoooś :evil: :evil: :evil: :evil:
Konkurencję tak traktujesz? a fe :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Zapewne w oko kole :wink: Może podaj link do swojej strony,zobaczymy jak jest świetnie zrobiona i jakie cudowne masz shiby.Nawet jak na zdjęciach Waszych shib będą pokraki,to będziemy "ochać" z zachwytu,bo na DGM nikt nikogo nie obraża :evilbat:
A Gosi szybowce bynajmniej nie sa pokrakami,to jest tylko Twoje zdanie Małgoooś,konkurencja chyba jest na lepszym poziomie,stąd Twój ból i zazdrość.
Mam propozycję: nie pisz już tutaj nic,ani na DGM,załóż sobie pamiętnik i pisz tam do woli,troche samokrytyki na pewno Ci nie zaszkodzi :evil:

Posted

Małgoooś-
w Polsce jest 5 "hodowli" shib. Wszystkie znam i z wszystkimi żyję w doskonałej zgodzie i harmonii.
I one ze mną.

Skąd w Tobie tyle jadu?

Gosia

Posted

[quote name='Matagi']Ojjjjjjjjjjjj NIEŁADNIE,NIEŁADNIE Małgoooś :evil: :evil: :evil: :evil:
Konkurencję tak traktujesz? a fe :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Zapewne w oko kole :wink: Może podaj link do swojej strony,zobaczymy jak jest świetnie zrobiona i jakie cudowne masz shiby.Nawet jak na zdjęciach Waszych shib będą pokraki,to będziemy "ochać" z zachwytu,bo na DGM nikt nikogo nie obraża :evilbat:
A Gosi szybowce bynajmniej nie sa pokrakami,to jest tylko Twoje zdanie Małgoooś,konkurencja chyba jest na lepszym poziomie,stąd Twój ból i zazdrość.
Mam propozycję: nie pisz już tutaj nic,ani na DGM,załóż sobie pamiętnik i pisz tam do woli,troche samokrytyki na pewno Ci nie zaszkodzi :evil:

Droga MATAGI pozwól, że będe pisać co chcę i gdzie chcę. Tobie nic do tego.
My nie mamy czego zazdrościć, poniewaz nie mieszkamy w Polsce.
Poszukujemy dla naszych suczek reproduktorów. Ale w Polsce takich nie ma tzn psów godnych uwagi. I nie będę pisać, że te shiby są piękane bo mnie się nie podobają i mam prawo do wyrażenia swojej opinii.
W przeciwieństwie do wielu jesteśmy szczerzy.
Nie pouczaj mnie bo tego sobie nie zyczę. Samokrytyka to przyda się tobie. A pamiętnik to zacznij sama pisać bo twoje akity też do cudów nie należą.

Posted

małgoooś napisał(a):

Droga MATAGI pozwól, że będe pisać co chcę i gdzie chcę. Tobie nic do tego.

I vice versa 8)
małgoooś napisał(a):
My nie mamy czego zazdrościć, poniewaz nie mieszkamy w Polsce.

:hmmmm: A to my mamy Wam zazdrościć, ze mieszkacie za granicą? :o
małgoooś napisał(a):
I nie będę pisać, że te shiby są piękane bo mnie się nie podobają i mam prawo do wyrażenia swojej opinii.
W przeciwieństwie do wielu jesteśmy szczerzy.

Jak na razie atakujecie, bez podania konkretów.
Jak Ci się nie podobają to uzasadnij dlaczego, co jest z nimi nie tak

Moze Gosia przy następnym kryciu bedzie mogla te wady poprawić :lol:
małgoooś napisał(a):
Nie pouczaj mnie bo tego sobie nie zyczę.

I vice versa 8)
małgoooś napisał(a):
Samokrytyka to przyda się tobie.

A Ty to tej samokrytyki masz w nadmiarze chyba :o bo ktos Cię prosil o pokazanie zdjęć Twoich psiaków, ewentulanie Twojej strony i jakos odzewu nie zauważyłam :roll:
Znaczy uznałas, ze nie ma co pokazywać 8)

Posted

Gosia napisał(a):
Małgoooś-
w Polsce jest 5 "hodowli" shib. Wszystkie znam i z wszystkimi żyję w doskonałej zgodzie i harmonii.
I one ze mną.

Skąd w Tobie tyle jadu?

Gosia

Droga Gosiu we mnie jad???
Przeczytaj sobie swoje posty w tym temacie. Ty to dopiero jesteś jadowita, szczególnie w stosunku do niektorych osób.
Ja tylko wyrażam swoje zdanie.
Strona nie jest dobra i na zdjęciach twoje psy nie wyglądają najlepiej - trudno je ocenić. Tylko tyle chciałam powiedzieć. Gdybyś chciała to trochę zmienić to wyszłoby na dobre.
A pokraki odnasza się do piesków, których zdjęcia umieszczane sa w galieriach. Akurat nie odnosiło sie to do twoich shib. Chodziło mi bardzej o to, że użytkownicy forum sa nieszczerzy pisząc ochy i achy.
Proszę czytajcie uwazniej to co piszę

Posted

Pika
Nie ma tekiej potrzeby zamieszczać linków czy zdjęć. My nie będziemy się reklamować. Wystarczy wpisać do wyszukiwarki haslo i już. Nasze psy nie są przeznaczone dla odbiorców w Polsce.
Głośno jest o nadmiernym eksploatowaniu suczek w Polsce, zreszta sami tez piszecie na ten temat na DM.

Twoje zarzuty są bezsensowne. Przeczaj jeszcze raz to co napisałaś. BZDURY. Wyrwałas zdania z kontekstu. Jak nie rozumiesz to sie nie wypowiadaj.

Posted

[quote name='małgoooś'] Głośno jest o nadmiernym eksploatowaniu suczek w Polsce, zreszta sami tez piszecie na ten temat na DM.
No chyba nie uważasz, że Gosia eksploatuje swoje suki? :o

[quote name='małgoooś'] Jak nie rozumiesz to sie nie wypowiadaj.
Droga małgoooś pozwól, że będe pisać co chcę i gdzie chcę. Tobie nic do tego. 8)
znasz skądys to zdanie? 8)

Posted

małgoooś napisał(a):
A pokraki odnasza się do piesków, których zdjęcia umieszczane sa w galieriach.

Czyli mam rozumieć, moje psy to pokraki, tak? (zdjęcia znajdziesz właśnie w Galerii DGM)

Posted

Katerinas napisał(a):
małgoooś napisał(a):
A pokraki odnasza się do piesków, których zdjęcia umieszczane sa w galieriach.

Czyli mam rozumieć, moje psy to pokraki, tak? (zdjęcia znajdziesz właśnie w Galerii DGM)

to tak jak i moja :lol: a to pewnie tylko dlatego, ze nie są shibami i to najlepiej z ich hodowli :lol:

Posted

PIKA napisał(a):

to tak jak i moja :lol: a to pewnie tylko dlatego, ze nie są shibami i to najlepiej z ich hodowli :lol:

Mało tego - z zagranicznej hodowli. Wow.
8)

Co więcej, szanowna Małgooooooś, czy ile tam tych o, chyba się dowartościowuje pisząc o innych psach tekstami typu: kiepskie, słabe itd., nie biorąc pod uwagę tego, że kogoś może to zaboleć, bo dla nas nasze psy są najpiękniejsze. Nie wiem, jak za ta granicą jest... Gdy mam napisać źle, to nie piszę wcale.
Domniemuję też, że jej psów nie warto oglądać :lol:
I aż się boję, że jeszcze coś powie o moich...

Posted

Droga ekspertko,
Wstaw, proszę, zdjęcie jakiegoś swojego psa. Chciałabym po prostu zobaczyć, jak powinien wyglądać idealny przedstawiciel rasy, skoro wszędzie są takie pokraki.

aga 2 napisał(a):

Oj, Aguś, ale przecież to byłby zaszczyt dla Twoich czerwonych chwil, przecież oceniałby je nie byle kto. :lol: :lol:

Posted

nice_girl napisał(a):
Droga ekspertko,
Wstaw, proszę, zdjęcie jakiegoś swojego psa. Chciałabym po prostu zobaczyć, jak powinien wyglądać idealny przedstawiciel rasy, skoro wszędzie są takie pokraki.

aga 2 napisał(a):

Oj, Aguś, ale przecież to byłby zaszczyt dla Twoich czerwonych chwil, przecież oceniałby je nie byle kto. :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: sama zagramanica :lol: :lol: :lol:

Posted

Gosia napisał(a):
Dziewczyny- dajcie spokój.
Nie widzicie, że nie warto?

Gosia

Nie lubiam, jak mi przyjaciol w chamski sposob tykaja :evilbat:

aga 2 napisał(a):
PIKA napisał(a):

Mało tego - z zagranicznej hodowli. Wow.
8)...

Kenelowej? :roll:

Widzialam zdjęcia z zagranicznej hodowli :roll: i ktos tu na dogo o takiej mówił, chyba Fuka Mieli chyba ze 200 psów :roll:
To fabryka a nie hodowla

na szczęscie az takich "fabryk" w Polsce nie ma 8)

• 1 month later...
Posted

Gosia napisał(a):
dziecięta juz w nowych domach.
Jak kto umie wklejać fotki z emaila, to pokażę.

Gosia

a maila nie umiem, bo się nie da, :lol: ale znam inny sposób.
Wyslij do mnie to Ci dzisiaj wieczorkiem wstawie