takatuka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Bobasy są przesłodkie :lol: Gosia napisał(a):Takatuka- byłam na stronie samoyed.pl Tam nieźle jest. :o ale co to znaczy :roll: :wink: Quote
Gosia Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 A zgadnij? :wink: A gdzie jest Andrzej? Gosia Quote
Gosia Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Dziś mała suczka przywitała mnie siedząc na pupie i patrząc prosto w oczy. Gosia Quote
Gosia Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 Dzieciaki dostały pierwsze zabawki- piłeczki różnokolorowe. Mama Shiba zrobiła mi piekielną awanturę, że nie uzgodniłam z nią tych zabawek i wszystkie wyrzuciła z kojca. :o A dziewczynka różowa dostała burę za dotykanie obcej piłki. :o Gosia Quote
Gosia Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 Machają ogonkami jak mnie widzą, a mój mąż poskarżył mi się dzisiaj, że jeden na niego nawarczał. Pawel mówi, że to jakiś cham. :D Gosia Quote
SH Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 Moje szczeniaczki są już "stare", bo mają 7 tygodni :lol: Ale za to z impetem ruszyły na podbój świata konsumując po drodze m.in. książeczki zdrowia matki i ciotki. Małe gremliny po pokonaniu kratek odgradzjących ich lokum od reszty mieszkania wyjęły je sobie z plecaka, który leżał na taborecie :o Takie się zrobiły cwane w ciągu tych kilku tygodni :lol: Quote
Gosia Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 SH- moje szceniaki juz są rozdrapane prze potencjalnych nabywców. A ja nie chcę :( Mam ochotę powiedzieć, że kosztują po 5 tysięcy i wynocha. :( Może wtedy wszystkie zostaną? :wink: :o :D Gosia Quote
Gosia Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Gdzie im będzie lepiej, niż u mnie??? Ja się nie nadaję do hodowania. Gosia Quote
SH Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Znam ten problem :roll: Dlatego mam już 6 husky (część na współwłasność) :lol: A większość moich dzieci mieszka o rzut beretem :D No i Pan Buczek jest litościwy, bo każe mi ciągle mieszkać w mieście... W przeciwnym razie tzn. gdybym miała dom za miastem to pewnie nie sprzedałabym żadnego malucha :evilbat: Quote
PIKA Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Gosia napisał(a)::popcorn: Gosia :o Dzieciaki juz piwko walą? :o Quote
Katerinas Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Gosia - No i jakie imiona mają te Twoje skośnookie pluszaki? :D Quote
Gosia Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 To było do SH, że niby pojmuję. :lol: A Wy zamiast się głupio dopytywać, to przyjechać pooglądać. DZieci się mają socjalizować. Nawet z takimi nieodpowiedzialnymi i osobliwymi postaciami, jak Wy. :wink: Gosia Ps. Kasia- zadzwoń i rzeknij, co się u Was dzieje. Quote
SH Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 A u mnie już o jednego malca mniej -> ma nowy domek :) A jutro ubędzie kolejny dzieciak :( Pojedzie do swoich nowych dwunogich rozpieszczaczy :D Pusto się zacznie robić w moim mieszkanku :roll: Quote
PIKA Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Gosia napisał(a): A Wy zamiast się głupio dopytywać, to przyjechać pooglądać. DZieci się mają socjalizować. Nawet z takimi nieodpowiedzialnymi i osobliwymi postaciami, jak Wy. :wink: . ja się bojam :o pzreciez te maluchy są groźne :o juz warczą :o :wink: Quote
Gosia Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 Sraty taty, pierdu pierdu- dzwoń do mnie- założę im kagańce. Gosia Quote
Gosia Posted March 21, 2005 Author Posted March 21, 2005 Spróbuję wkleić zdjęcie. No dobra- zobaczymy. Jakby co, to prosze na mnie nie wrzeszczeć, tylko usunąć. Już wiem- nie wyszło. Gosia Quote
Gosia Posted March 23, 2005 Author Posted March 23, 2005 Na stronie są nowe zdjęcia- sprzed tygodnia. :D Gosia Quote
aga 2 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Szukałam, szukałam, i znalazłam - 10-tygodniowe shiby z Austrii. A jak się wkurzałam, bo nie mogłam znaleźć tej strony :-? Quote
Gosia Posted March 30, 2005 Author Posted March 30, 2005 Ale fajne :) A moim już uszy stają, Teodor ma oba stojące, Telesfor jedno a Tabaluga jeszcze klapnięte. Gosia Quote
Katerinas Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Gosia napisał(a):Ale fajne :) A moim już uszy stają, Teodor ma oba stojące, Telesfor jedno a Tabaluga jeszcze klapnięte. Gosia Teodor, Telesfor i Tabaluga to imiona maluszków? :D Najlepsze jest Telesfor :D Quote
aga 2 Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Co to znaczy Tabaluga? Bo pewnie coś znaczy, nie? Gosia, będe do Cię dzwonić jakoś na dniach, mam sprawę dotyczącą przyszłego życia seksualnego Biby :roll: Quote
Gosia Posted March 31, 2005 Author Posted March 31, 2005 No pewnie- "Pora na Telesfora"- a potem doszedł Teodor. A Tabaluga to nowy smok- w dobranocce w poniedziałki występuje. To Paweł wymyślił imiona. :wink: Aguś- właśnie- bo ja zbieram zamówienia na Hossa. To dzwoń. Gosia Quote
aga 2 Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Oż kurna :( A ja znalazłam psa, którego z miejsca bym kupiła. Ale zadzwonię, dziś albo jutro, to pogadamy. Quote
Recommended Posts