aga 2 Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 No wlasnie podobno nie takie myszy, małe shiby są duże, Gosia mówiła. Quote
tunio Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 aga 2 napisał(a):No wlasnie podobno nie takie myszy, małe shiby są duże, Gosia mówiła. Szczury ? :o :wink: Quote
PIKA Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Gosia GRATULACJA :klacz: :angel: A Yamamoto na imię moze być? :o Quote
nice_girl Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 PIKA napisał(a): A Yamamoto na imię moze być? :o Jest juz taka hodowla akit, więc raczej odpada. :wink: Quote
Matagi Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 PIKA napisał(a):Gosia GRATULACJA :klacz: :angel: A Yamamoto na imię moze być? :o To chyba nie jest dobry pomysł.... :( nawet nie ze względu,że jest już taki przydomek hodowlany :( Gosia zapewne napisze dlaczemu nie tak... :-? Quote
virtavalo Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Katerinas - jesteś wielka. Dziękujebardzo za te linki. Co prawda moje maluchy maja juz imiona, ale mam nadzieje mieć nastepne więc pewnie cos wykorzystam. Pozdrawiam Quote
Gosia Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Aga- pomysł na imiona za..bisty :D :roflt: A te linki świetne. Co do Yamamoto- to Matagi dobrze pisze- to zbrodniarz wojenny był. I dziwię się, że ktos tak nazwał hodowlę. Chyba, że to słowo oznacza jeszcze coś innego w japońskim. Ja nie słyszałam. To tak, jakby w naszej kulturze mieć przydomek "od Hitlera" albo coś w tym stylu. Shiby duże- jak szczury bardziej, niz jak myszy. A zdjęcia będę mieć jutro wieczorem na stronie- tak mi obiecano. Największa jest dziewczynka, chwilowo nazwana "fioletowa". A właśnie- Matagi- Ty w ogóle mieszkasz pod tym adresem, co go podajesz na stronie, czy to jakaś zmyła jest? Bo od miesiąca nie mogę się dodzwonić. :o Całuski- Gosia Quote
aga 2 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Gosia, jakby co, to ja mieszkam cały czas pod tym samym adresem, numeru telefonu też nie zmieniłam. To zaraz zacznę sprawdzać stronę. :D Quote
Matagi Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Gosia!!! :P Jasne,że mieszkam tam samo!!!!Telefon na stronie /stacjonarny/aktualny,komórka aktualna będzie za kilka dni /akita jedna telefonowała :wink: /.Wieczorowa porą zazwyczaj siedzę przed monitorem,nie wiem dlaczemu się nie możesz dodzwonić? :( Quote
donya Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Proszę mi tu Bimbuśka nie obrażać :evil: Yamamoto to góra w Japonii i od tego jest nazwa hodowli. Poza tym YAMAMOTO KANSUKE to jeden ze słynnych samurajów. Quote
Gosia Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 A co to Bimbusiek??? :o Przecież pisałam, jak jest z tym Yamamoto. Gosia Quote
Gosia Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Matagi- fakt, że nie mogę. Dziś juz za późno, więc kiedy indziej... Gosia Quote
Mokka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Katerinas, rozwaliłaś mnie tą listą imion. Gosia, skąd Ty weźmiesz tyle szczeniaków? :o Quote
donya Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Gosia napisał(a):A co to Bimbusiek??? :o Przecież pisałam, jak jest z tym Yamamoto. Gosia Bimbusiek - musisz sie sama domyslić. Chyba nie tak trudno zgadnąć. A jesli nie możesz to zapytaj się Matagi. Napisałaś o przydomku "od Hitlera" a ja sobie tego nie życzę. Quote
tunio Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Gosia a co sadzisz o np.Yumenoshima lub Yama ? :wink: Quote
Matagi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='carragan']Gosia a co sadzisz o np.Yumenoshima lub Yama ? :wink: Yumenoshima - tak nazywa sie akita od Iwony z Tajgeta :P a Yama to góra :wink: Jeżeli ma być na y to mnie się podoba: Ya-strzała ;Yakamashii-hałaśliwy,krzykliwy :wink: Yasashii -delikatny,łagodny ;Yoi -dobry,wspaniały ;Yukan-na-odważny,śmiały......jest tego na y duuuuuuuuużo :P Quote
Gosia Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 "donya" napisał(a): Napisałaś o przydomku "od Hitlera" a ja sobie tego nie życzę. A ja mam w nosie, czego Ty sobie życzysz. Napisałam wyraźnie wcześniej, z czym mi się kojarzy przydomek, tu jest cytat: "Chyba, że to słowo oznacza jeszcze coś innego w japońskim. Ja nie słyszałam." Gosia Quote
Gosia Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 [quote name='"Mokka"']Katerinas, rozwaliłaś mnie tą listą imion. Gosia, skąd Ty weźmiesz tyle szczeniaków? :o Mokka- mam jeszcze jedną suczkę. :wink: Gosia Quote
Gosia Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 Są szczeniaki na stronie. Teraz są ładniejsze. :D Gosia Quote
nice_girl Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Cudne są. Niektóre mają takie śliczne skarpetki. :D :angel: Quote
Gosia Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Niektórzy otworzyli oczy. One tak: otwierają, patrzą, myślą: "o mój Boże!" i zamykają z powrotem. Gosia Quote
takatuka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Na jakiej stronce można zobaczyć maluchy? Bo nie moge znaleźć :( Quote
Gosia Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Takatuka- byłam na stronie samoyed.pl Tam nieźle jest. :o Gosia Quote
Recommended Posts